george_zurbau Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Foooooooooo aasa pictisitor e forumu asta deja.Nici o actiune ,nici o cearta.Nu poate omu sa mai modereze nimic aici.Incerc pe alte judete Editat Mai 15, 2009 de george_zurbau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Foooooooooo aasa pictisitor e forumu asta deja.Nici o actiune ,nici o cearta.Nu poate omu sa mai modereze nimic aici.Incerc pe alte judete Intra pe topicul Offtopic racers Bucu,Aleck &Repsol si da i bataie acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Stefaneeeeee pregateste-te . Venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 de aia e plictiseala ca toata lumea ii cu motoru ... inclusiv eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Foooooooooo aasa pictisitor e forumu asta deja.Nici o actiune ,nici o cearta.Nu poate omu sa mai modereze nimic aici.Incerc pe alte judete Am lipsit si io citeva zile si s-a dus dracului, arata iar ca forumu' azilului de batrini , cum de altfel era si inainte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 hopa si tu in peisaj iara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Luci sa stii ca mie mi`o fost dor de tine nu stiam unde ai disparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 hehe am ajuns si eu inapoi la Oradea ,,, super drumu, loc si de forja si de alte prostioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 wb man .... maine ride ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 eu acuma am ajuns de la plimbare am fost pana in negreni si am dat 3 ture si pe piatra mi`am slefuit sliderele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 eu acuma am ajuns de la plimbare am fost pana in negreni si am dat 3 ture si pe piatra mi`am slefuit sliderele De la role? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 iara faci pe desteptu apropo cam scurta linia aia dreapta de la tine din sat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 hehe am ajuns si eu inapoi la Oradea ,,, super drumu, loc si de forja si de alte prostioare Uelcam back nenea Bora ....belea waka ...incercam in weekend chestia aia de care am vb ? iara faci pe desteptu apropo cam scurta linia aia dreapta de la tine din sat P.S. Am descoperit io niste linii drepte numa bune sa dam afara pistoanele prin toba, problema e ca zona e pe la vreo 250 de km distanta d'aci. Pina una alta bun si Borsului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 P.S.Am descoperit io niste linii drepte numa bune sa dam afara pistoanele prin toba, problema e ca zona e pe la vreo 250 de km distanta d'aci. Pina una alta bun si Borsului. Exista muult mai aproape(70km) Varsand-Ineu, drum nou lini de 5-10 km cu vizibilitate f buna pe margine , dc mergeti prin Gyula i drumul si mai bun si bagati o cafa sau un hamburger acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 unde o vazusi ? nah si ce daca ii la 250 km, mere pana acolo si la retur Meses neaparat sau varianta lui Stefan oriunde mie mii indiferent... mi dor mie de un circuit, zici ca eram in TT pfuuu la mijlocu verii poate o sa ma duc sa`l mai fac de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 unde o vazusi ? nah si ce daca ii la 250 km, mere pana acolo si la retur Meses neaparat sau varianta lui Stefan oriunde mie mii indiferent... mi dor mie de un circuit, zici ca eram in TT pfuuu la mijlocu verii poate o sa ma duc sa`l mai fac de cateva ori Varianta cea mai faina(un traseu complet) din zona zic io c e Salonta-Gyula-Ineu-Varfuri-Deva-Arad , lini drepte ,curbe tot ce vrei asfalt nou(exceptie Varfuri-Deva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Varianta cea mai faina(un traseu complet) din zona zic io c e Salonta-Gyula-Ineu-Varfuri-Deva-Arad , lini drepte ,curbe tot ce vrei asfalt nou(exceptie Varfuri-Deva) nah OK facem asta atunci.... te bagi si tu Stefan? sau te`ai saturat deja de drumu asta ca am vazut ca l`ai mai facut de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Stefaneeeeeeeeee hai ca ne adunam mai multi si vedem ce iese! pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Varianta cea mai faina(un traseu complet) din zona zic io c e Salonta-Gyula-Ineu-Varfuri-Deva-Arad , lini drepte ,curbe tot ce vrei asfalt nou(exceptie Varfuri-Deva) Ma bag si eu , ( din nou ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Ma bag si eu , ( din nou ). Contabile vi daca promiti ca i dai a 3 a ! , si iti polizezi sliderele glumesc vorbim pe sambata,duminica mergem, o sa fie apriximativ 5-600km dc venim prin Deva, dc ne intoarcem inapoi din Varfuri atunci din Oradea is ~450km Editat Mai 19, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Noi o sa scurtam ca nu putem merge prin ungaria.......numar rosu.Oricum ramane sa vb si sa ploua! pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) nu vreau sa jignesc pe nimeni da eu va zic de pe acuma ca eu nu o sa am chef din 10 in 10 km sa stau sa astept pe unu sau pe altu, sau sa merg tot traseuu 100-130 viteza de croaziera, asa mai bine stau acasa si ma dau prin oras, daca drumu ii asa cum a zis Stefan eu bag mana in gaz Editat Mai 19, 2009 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) nu vreau sa jignesc pe nimeni da eu va zic de pe acuma ca eu nu o sa am chef din 10 in 10 km sa stau sa astept pe unu sau pe altu, sau sa merg tot traseuu 100-130 viteza de croaziera, asa mai bine stau acasa si ma dau prin oras, daca drumu ii asa cum a zis Stefan eu bag mana in gaz Habar nu ai cine cum merge si deja ai bagat dume.....Imi fac asa o imagine despre tine sau mai bine stai acasa sa nu te prind. Pac pac! Editat Mai 19, 2009 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Contabile vi daca promiti ca i dai a 3 a ! , si iti polizezi sliderele ia uite unde erau ascunsi castigatorii cupei micul rossi contabile daca nu te iau baetzii mari cu ei lasa ca poti veni cu mine , ca asa sigur vei fi in ritmul tau...eu voi fi cu bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 ia uite unde erau ascunsi castigatorii cupei micul rossi contabile daca nu te iau baetzii mari cu ei lasa ca poti veni cu mine , ca asa sigur vei fi in ritmul tau...eu voi fi cu bicicleta Promiti ca imi lasi avans , si nici nu ma depasesti , mergem asa mai ciopareste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate