Pierrooradea Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Tudor chiar are o problema! mare! foarte mare! e PROBLEMOS! o Busa care tre sa viiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu-i da pace! si ca sa fiu on-topik cum se spune ici`sa pacat de CBR`ica ala :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 ma bucur ca sunt si persoane pe acest forum care sunt de acord cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Doamne ce zi frumoasa . . . mi-au dat lacrimile cand am citit ca in sfarsti fata lu tata` si`a ras prima oara mustata fara sa se taie , art datorita interventiei a salvat mica printzesa si se pare ca v-a avea parte de tratament special tonight ( go planet go !! ) iar sexsimbolul satului a invatzat un cuvant nou . . . va iubesc !!! ( pe toti.....pe rand) p.s.: partea proasta e ca mecanicii de pe forum si politia comunitara a forumului nu s-au sesizat si inca o zi cand vom trece pe langa motorul acela vom plange de mila lui si vom vedea cat de crzui pot fi unii oameni de`si lasa parasite motoarele ...e demn de NO COMMENT pe euronews . vaisamar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 bine ca te-ai autosesizat tudor all mighty the forum needs you tipic pt forum... atata agitatie pentru un nimic nici eu nu stiu ce au ashtia cu tine Mesaj completat Tudor chiar are o problema!mare! foarte mare! e PROBLEMOS! o Busa care tre sa viiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu-i da pace! si ca sa fiu on-topik cum se spune ici`sa pacat de CBR`ica ala :| shHHH!!!! Mesaj completat vaisamar Iti pot recomanda niste antidepresive Marius ca vad ca esti tare nacajit in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 tudor cauta multa atentie pentru a-si satisface pofta. . . ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Eu as paria mai degraba pe anorgasmie psihogenica;Pur colocvial,nicidecum polemic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Sincer....imi place sa agit apele si sa privesc valurile care s-au format......asta ca sa vb si eu mai frumos.....in rest ma doare in........ pac pac! Si eu va iubesc.....dar numai pe unii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Sincer....imi place sa agit apele si sa privesc valurile care s-au format......asta ca sa vb si eu mai frumos.....in rest ma doare in........pac pac! Si eu va iubesc.....dar numai pe unii! Aaaaaa... stii sa faci "broscutze"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 si inca testoase man!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Arthur STIEEE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 In concluzie,cui ii pare rau de acea hondica alba,sa binevoiasca,intr-un pelerinaj desigur,sa aprinda o lumanare si sa depuna un buchet de trandafiri pe langa dansa....cui nu ii pasa,sa nu toceasca tastele aiurea. Trecem mai departe....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Cit caz pt o bucata de fier lol . Na sa visati urit la noapte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 stai tu linistit ca nimeni nu o sa viseze urat la noapte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 ASA........de craciun...putin De stiam bagam o tura pan acolo. Ba da tu nu te desparti de suzy nici dupa ce ai vandut o ? ai clauza in contract ? is curios cine pe cine o dus Uite acol om serios cu Vfr aveti si in Salonta La Multi Ani ! si la anul cat ai multi km .......in sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 iara-i mort forumu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 in general forumul e mort..nu e o noutate.Iar cand misca ceva..misca pt ca e CEARTA.olee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 E mort forumul ? nu inteleg e un forum de motociclism iar in perioada asta...... dc vreti ceva mai distractiv si dinamic va recomand site uri de socializare gen hăifaiv,traggela tinta sau facebuci,twipere iubire.ro si ce or mai fi. Ce vrei sa scriu ca mi desfacut motoru si smotruiesc fiecare surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 iara-i mort forumu asta Nu e mort mai Marius,"functioneaza mai greu"ca totul in Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Atunci hai sa ne certam si cine pierde ala se dezbraca in cucu gol acuma afara.....cine castiga si aia ze dezbraca tot in rusinea goala iar restu arunca in ei cu bulgari SAU MA ROG CU CE VOR EI........huaaaaaaaaaaaaaa! Sorry stefan....data viitorae te sun sa iti zic cand facem ceva..... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Editat Ianuarie 5, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Atunci hai sa ne certam si cine pierde ala se dezbraca in cucu gol acuma afara.....cine castiga si aia ze dezbraca tot in rusinea goala iar restu arunca in ei cu bulgari SAU MA ROG CU CE VOR EI........huaaaaaaaaaaaaaa!Sorry stefan....data viitorae te sun sa iti zic cand facem ceva..... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! art a hibernat destul... acum e gata de atac... vrea cearta, hartza si multa actiune. bine art dar aici pe forum e aiurea... in realitate e misto.bagi un sens ,ceva ,sa vezi ce bine pica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Hai ne certam pe bucile fetelor din urarea lui Cristi ! Mie imi place cel mai mult bucata WY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) luci a tau ii motoru ala? ti l`ai luat ca sa stai mai confortabil in casa cand joci WOW? te jeneaza scaunu cumva? Editat Ianuarie 5, 2010 de Cutit cu Luneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) luci a tau ii motoru ala? ti l`ai luat ca sa stai mai confortabil in casa cand joci WOW? te jeneaza scaunu cumva? Neatza domnu' Dan . Te rog sa nu ma deranjezi ca levelez warriorul(va fi al patrulea level 80 pe care il am ). Vind K5 etc etc, pt detalii PM . Editat Ianuarie 5, 2010 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Neatza domnu' Dan . Te rog sa nu ma deranjezi ca levelez warriorul(va fi al patrulea level 80 pe care il am ). Vind K5 etc etc, pt detalii PM . ce gata nu mai poate tat ii copt sau dc? scuze da eu nu schimb marca... spor la levelat copilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate