MirceaRM Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 P.S. Mircea tu ce masina conduci? Japoneza? Tot din aia de care conduci si tu SI MANU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Tot din aia de care conduci si tu SI MANU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 ati facut alegerea buna... asta conteaza.ca raport pret calitate. si din cate am vazut eu la testul ala la bmw1000rr care e pe check this out... zice clar ce motocicicleta performanta e.ascultati ce zice acolo. sistemul ala furat din f1 rulllz /index.php?...t&p=2330034 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 sincer mie nu imi place acest superbike ( intetinat nu am scris BMW). nu este un BMW adevarat. e ceva corcitura. asta e parerea mea subiectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 sincer mie nu imi place acest superbike ( intetinat nu am scris BMW). nu este un BMW adevarat. e ceva corcitura. asta e parerea mea subiectiva. N-are Boxer si cardan si gata nu e BMW "adevarat" . Mai sunt BMW-uri cu motoare cu un cilindru cu lant si cu doi cilindri in linie pe curea si pe lant, nici alea nu-s BMW-uri adevarate? Normal ca nu prea aduce a ceva cu care sa ne fi obisnuit BMW din moment ce e primul model cu adevarat supersport produs de constructorul german. Asta nu inseamna ca nu e "foarte" BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 vlade ... baga un ochi aici http://www.youtube.com/user/IainPlanesTV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 vlade ... baga un ochi aici http://www.youtube.com/user/IainPlanesTV degeaba, la avioane si caviar nu-i bate nimeni pe rusi.... ia uite aici ce poate un Suhoi(un fel de manevra Cobra la 1 metru de sol ): http://www.youtube.com/watch?v=FnUT8O7w6b8...player_embedded si nu e cea mai noua tehnologie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 N-are Boxer si cardan si gata nu e BMW "adevarat" . Mai sunt BMW-uri cu motoare cu un cilindru cu lant si cu doi cilindri in linie pe curea si pe lant, nici alea nu-s BMW-uri adevarate? Normal ca nu prea aduce a ceva cu care sa ne fi obisnuit BMW din moment ce e primul model cu adevarat supersport produs de constructorul german. Asta nu inseamna ca nu e "foarte" BMW. Nu vreau sa te contrazic dar parca lipseste ceva de la motorul aceasta, caracterul pe care o au modelele K si noile modele F. Repet asta e parerea mea subiectiva de proprietar de BMW de 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Nu vreau sa te contrazic dar parca lipseste ceva de la motorul aceasta, caracterul pe care o au modelele K si noile modele F. Repet asta e parerea mea subiectiva de proprietar de BMW de 10 ani. Da, nu prea mai are caracter pentru ca toate solutiile tehnice sunt "conventionale".Singura urma de caracter BMW, asimetria farurilor, e si aia pusa fortat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 mai bine ii puneau faruri ca la seria 3... arata mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 am auzit ca BMW cauta designeri si piloti de teste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Ati vazut ieri documentarul de pe Discovery despre Honda, Ducati si BMW ??? A fost tare, cred ca a durat vreo 3 ore si a prezentat istoria marcilor, de la primele modele, pana la cele mai noi, procesul de fabricatie, fabricile, etc (doar motociclete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Ati vazut ieri documentarul de pe Discovery despre Honda, Ducati si BMW ??? A fost tare, cred ca a durat vreo 3 ore si a prezentat istoria marcilor, de la primele modele, pana la cele mai noi, procesul de fabricatie, fabricile, etc (doar motociclete) O reluare? Stii ceva? Mi-a dat Vlad msg, da' n-am apucat sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 am auzit ca BMW cauta designeri si piloti de teste si cine se descurca cu hayabusa eventual o sa poate incerca un BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Ati vazut ieri documentarul de pe Discovery despre Honda, Ducati si BMW ??? A fost tare, cred ca a durat vreo 3 ore si a prezentat istoria marcilor, de la primele modele, pana la cele mai noi, procesul de fabricatie, fabricile, etc (doar motociclete) Am vazut cele cu Ducati si Bmw....interesante, dar prea comuniste. Zici ca erau filme chinezesti despre Mao, sau despre minunatia poporului comunist chinez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ce ninge afara... si cica pe vineri 15 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ce ninge afara... si cica pe vineri 15 grade Never trust the weatherman !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ieri am prins toate anotimpurile ,de la aproape vara pana la iarna si viscol,de la Turnu Severin unde am vazut motociclisti eu fiind de Duminica acolo plecat si unde era o caldura si un soare minunat pana la Orsova pe Dunare ,apoi ploaie spre Hateg, soare la Sarmisegetusa ,viscol la Varfurile si Tebea,sosele super cum ai iesit din Bihor ,caci la noi ,ca la nimenea! Vreau vara sau sa ma mut undeva la caldura si +15C tot anul! zici ca vine Craciunul si nu Pastele, asta e ,stam pe tusa inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 si cine se descurca cu hayabusa eventual o sa poate incerca un BMW din ciclul legendele motoclismului autohton , noi , muritorii de rand asteptam cu nerabdare alte impresii , pareri , presupuneri si sfaturi utile despre motociclete pe care nu le-au condus dar ne pot zice cu sigurantza ce inseaman sa fii posesor de ... Asadar si prin urmare ca urmatoare achizitie oscilez intre Honda DN01 si Suzuki Intruder de 1500/1800 ... bineintzeles , astept parerilor celor care nu au avut asa ceva dar au auzit ei ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 din ciclul legendele motoclismului autohton , noi , muritorii de rand asteptam cu nerabdare alte impresii , pareri , presupuneri si sfaturi utile despre motociclete pe care nu le-au condus dar ne pot zice cu sigurantza ce inseaman sa fii posesor de ... Asadar si prin urmare ca urmatoare achizitie oscilez intre Honda DN01 si Suzuki Intruder de 1500/1800 ... bineintzeles , astept parerilor celor care nu au avut asa ceva dar au auzit ei ca.... eu AM AUZIT k dn01 e cea mai proasta idee a celor de la honda ever in schimb intruderu de 1800 e a 2a motoreta pe lista mea de achzitii cand o sa castig la loto dupa aprilia dorsoduro ca AM AUZIT io ca e cul sa sperii posesorii de harley cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 din ciclul legendele motoclismului autohton , noi , muritorii de rand asteptam cu nerabdare alte impresii , pareri , presupuneri si sfaturi utile despre motociclete pe care nu le-au condus dar ne pot zice cu sigurantza ce inseaman sa fii posesor de ... Asadar si prin urmare ca urmatoare achizitie oscilez intre Honda DN01 si Suzuki Intruder de 1500/1800 ... bineintzeles , astept parerilor celor care nu au avut asa ceva dar au auzit ei ca.... urmatoarea achizitie? te-a speriat hayabusa'u si vrei sa te muti pe ceva mai bland? oscilezi cam mult... fi mai stabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 nu oscilez si da ...ma sperie Hayabusa dar nu la modul incare probabil te gandesti tu si mai ales de a o vinde . . . mi-ar place sa ajung la o varsta la care dupa mai multe motoare incercate din diferite clase/categorii etc sa ma intorc la cel care mi-a placut cel mai mult si daca cineva ma va intreba sa dau sfaturi din "practicate" si nu din auzite + ca DN`u si Intruderu m-au fascinat de cand le-am vazut in Grecia demult dar momentan nu imi permit p.s.: singuru` fapt care ma sperie este inmultirea persoanelor cu orientari sexuale dubioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ieri am prins toate anotimpurile ,de la aproape vara pana la iarna si viscol,de la Turnu Severin unde am vazut motociclisti eu fiind de Duminica acolo plecat si unde era o caldura si un soare minunat pana la Orsova pe Dunare ,apoi ploaie spre Hateg, soare la Sarmisegetusa ,viscol la Varfurile si Tebea,sosele super cum ai iesit din Bihor ,caci la noi ,ca la nimenea! Vreau vara sau sa ma mut undeva la caldura si +15C tot anul! zici ca vine Craciunul si nu Pastele, asta e ,stam pe tusa inca! Inseamna ca ai vazut si ex CBR-u meu ca l-am vandut la cineva din Drobeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 nu oscilez si da ...ma sperie Hayabusa dar nu la modul incare probabil te gandesti tu si mai ales de a o vinde . . . mi-ar place sa ajung la o varsta la care dupa mai multe motoare incercate din diferite clase/categorii etc sa ma intorc la cel care mi-a placut cel mai mult si daca cineva ma va intreba sa dau sfaturi din "practicate" si nu din auzite + ca DN`u si Intruderu m-au fascinat de cand le-am vazut in Grecia demult dar momentan nu imi permit p.s.: singuru` fapt care ma sperie este inmultirea persoanelor cu orientari sexuale dubioase : pai uni dau sfaturi din chesti care le-au auzit , alti din ce au citit si alti din ce au probat. dar indiferent din partea cui primesti pareri, cel mai bine e sa iti faci tu o parere practica dupa ce incerci tu.Oricum in cazul tau degeaba zice omul, ca tu tot pe a ta o ti asa ca atunci mai bine incerci direct.Sau si cu tine insuti esti in dubii? hayabusa nu sperie acum... o sa sperie cand te inveti si tragi mai mult decat iti permiti.sper sa nu ajungi acolo, iar daca ajungi acolo o sa o vinzi. Mesaj completat Inseamna ca ai vazut si ex CBR-u meu ca l-am vandut la cineva din Drobeta. asta era acum un an.. nu stiu cine era inconstientul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate