yoyo_man Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 l-am vazut. interesant...un fel de zeitgeist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 ma mir ca mai este activitate pe aici:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 l-ai violat de-a dreptu'..... Cred ca a avut prezervativ de iarnă , deși tinind cont ca anul e de genul masculin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 sunt profund.. marcat de destainuirile de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Prea tare!!!!!!! pt cei ce aprecieaza nebunia calculata:))http://thepiratebay.org/torrent/6868273/TT3D_Closer_to_the_Edge_2011_DOCU_BDRip_XviD-NODLABS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 super! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Hi all ! Are cineva idei de unde as putea procura un stop cu leduri pentru K1, in afara de www.piese-moto-accesorii.ro ? Merci anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Hi all ! Are cineva idei de unde as putea procura un stop cu leduri pentru K1, in afara de www.piese-moto-accesorii.ro ? Merci anticipat ! http://www.louis.de/_20d090d7d0c04bc6de358b01cc6bd3d81d/index.php?topic=wgr&article_context=bikedb&wgr=412&hersteller=0&anzeige=0&typ_id=WVBD intri pe kronaumoto.ro introduci codul produsului, pret, culoare bla-bla si trimiti, poate ca au pe stoc, atunci il primesti in 2-3 zile, da nu inteleg de ce nu m-ai intrebat pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Merci Norbyke ! Am comandat de la aia pana la urma....2 saptamani pana vine. Ceva pareri sau experiente despre simeringurile de telescop Atena NOK ? Cineva ? PLS ? Alo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Merci Norbyke ! Am comandat de la aia pana la urma....2 saptamani pana vine. Ceva pareri sau experiente despre simeringurile de telescop Atena NOK ? Cineva ? PLS ? Alo ? Eu am avut Se zice ca sunt bune ... dar au rata destul de mare la defecte. Depinde cum le nimeresti . Eu le am nimerit prost in 6 luni unul dintre ele a inceput sa imi curgă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Sal Manuuu ! Aham.....ms. Mi-am comandat originale...nu ma mai risc cu Atena. Lucrezi la FAN Curier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Sal Manuuu ! Aham.....ms. Mi-am comandat originale...nu ma mai risc cu Atena. Lucrezi la FAN Curier ? lucrez CU fan curier..... desi dp ultimul pachet 120 roni pana la Budapesta o sa moto atata nu ma costa pe mine benzina pan acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 caut scooter inmatriculat pe primarie, daca se poate in 4 timpi in stare excelenta asa ca daca auziti sau cunoasteti pe cineva, cotact me pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 sunt cateva pe www.oradeahub.com si pe oradea.net, dar majoritatea in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 salut! am si eu o intrebare,poate puteti sa ma ajutati cu un raspuns...a facut cineva comanda de pe siteul fc moto din germania,cum a ajuns coletul,si in cat timp? si cat a fost transportul? eventual niste pareri,experiente...multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 salut! am si eu o intrebare,poate puteti sa ma ajutati cu un raspuns...a facut cineva comanda de pe siteul fc moto din germania,cum a ajuns coletul,si in cat timp? si cat a fost transportul? eventual niste pareri,experiente...multumesc anticipat! Au comandat niste tovarasi....au fost multumiti.cam 3 4 zile ajunge pachetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 ceva util si practic la un pret f bun zic eu : http://accesoriiautosimoto.com/Armuri_Moto_Armuri_Atv_Armuri_Downhill.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 aduce cineva din oradea cauciucuri moto/maxiscuter sh sau noi la un pret bun? ma intereseaza un 120/70/14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 in Oradea nu stiu pe nimeni pt scootere dar poti incerca la userul mac sau direct la 0768667929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 de 1 martie,la multi ani,doamnelor,domnisoarelor motocicliste(si nu numai)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 incerca la Viorel! acuma s-a mutat langa Bumexim Decebal, unde a fost Play ON cu DVD-urile! sau uite... www.viomotor.ro si ai contact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Salut! In perioada mai-septembrie o sa am niste musafiri din strainatate si as vrea sa va intreb daca stiti ceva cazare ieftina si cu parcare safe pt motoare in Oradea sau prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Salut! In perioada mai-septembrie o sa am niste musafiri din strainatate si as vrea sa va intreb daca stiti ceva cazare ieftina si cu parcare safe pt motoare in Oradea sau prin zona? este ionut...pe forum doctor ooo.....are pensiune in 1 mai destul de mare...are si parcare si daca sunt motoristi cred ca te poti intelege si la pret cu el:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 PENTRU CA ZAMBETUL VOSTRU ESTE UN SEMN DE SPERANTA IN BINE,PENTRU CA AVETI MEREU FORTA SI RABDAREA DE A NE INSENINA ZILELE,TIMPUL SE OPRESTE PUTIN IN LOC,SA VA ADUCA UN OMAGIU... CELE MAI CALDE URARI DE 8 MARTIE TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR! SA PURTATI MEREU PRIMAVARA IN SUFLET! LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate