P T R Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 salutare sper sa-l vi se para f. amuzant se deschide cu Adobe reader am ras cu larcimi .. SUPER TARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 ziceti`mi si mie ce sa fac sa nu mi se mai abureasca plexiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 ziceti`mi si mie ce sa fac sa nu mi se mai abureasca plexiu se scoate jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 se scoate jos si vara ce ma fac?) ai vazut poza cu casca lu Vlad dupa tura aia de Piatra Craiului vrei sa fiu yo asa in ochi astept o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) ziceti`mi si mie ce sa fac sa nu mi se mai abureasca plexiu Pinlock. Este pe louis 26 de euro. Pt casca ta. Dar pote gasesti si la Oliver. Editat Ianuarie 15, 2008 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 salutare sper sa-l vi se para f. amuzant se deschide cu Adobe reader super tare! de ar fi asa intrebari la chestionare sigur am lua toti exam!!!!!!! --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 18:18 ------------- ziceti`mi si mie ce sa fac sa nu mi se mai abureasca plexiu buna intrebare! eu de obicei imi deschid aierisirile da la casca si las usor intredeschisa casca... la viteza mai mare nu ti-i se mai abureste! asta e, ce sa-i faci iarna nu-i ca vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Eu am incercat treaba cu spalatu' cu sapun lichid si nu mai abureste da cu un strat de sapun lichid pe dinauntru si apoi sterge-l cu un prosop curat Editat Ianuarie 15, 2008 de vladp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Va salut.Maine ajung prin Oradea si vreo 4 ceasuri nu am ce face.Stiti vreun internet cafe prin zona hotelului continental (dacia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Va salut.Maine ajung prin Oradea si vreo 4 ceasuri nu am ce face.Stiti vreun internet cafe prin zona hotelului continental (dacia). nu stim. dar iti recomand sa mergi la piscina ... faci o baie.. relax etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Va salut.Maine ajung prin Oradea si vreo 4 ceasuri nu am ce face.Stiti vreun internet cafe prin zona hotelului continental (dacia). Daca ai laptop mergi la Cafe Venetia, au wirless si cafea buna. ai aprox 300m d la Continental pana acolo. Da ar trebui sa aiba si hotelul fiind d 4 stele(e obligatoriu) Dc nu stii unde e intreaba la hotel sau p strada stie tota lumea unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Daca ai laptop mergi la Cafe Venetia, au wirless si cafea buna. ai aprox 300m d la Continental pana acolo. Da ar trebui sa aiba si hotelul fiind d 4 stele(e obligatoriu) Dc nu stii unde e intreaba la hotel sau p strada stie tota lumea unde e Mersi...nu am laptop si trebuie si la hotel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Va salut.Maine ajung prin Oradea si vreo 4 ceasuri nu am ce face.Stiti vreun internet cafe prin zona hotelului continental (dacia). un internet bun... pai sunt 2 dar in centru! unul in piata ferdinand dar eventual unul mai bun poti gasi la computer house pe iuliu maniu, iei un taxi si te duce pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Nu stiti pe cineva cine merge regulat in Germania? as avea nevoie de niste piese de la BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 unul in piata ferdinand dar eventual unul mai bun poti gasi la computer house pe iuliu maniu, iei un taxi si te duce pana acolo... Salut,am ajuns si pe Iuliu Maniu,da asta nu e internet cafe...e doar internet,fara cafe si tigarica .Mersi orcum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 gixxxer, uite aici ceva pt. tine: http://www.hobbyx.ro/produs.lista.html?cat...=176&page=1 am gasit si virago, dar numai in varianta 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 gixxxer, uite aici ceva pt. tine: http://www.hobbyx.ro/produs.lista.html?cat...=176&page=1 am gasit si virago, dar numai in varianta 1100 avent machete? soldatzei nu au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 bah fratilor nu mai deschideti atatea topicuri amp**** ... mai puteti sa scrieti si aici ce va roade nu tra sa deschideti neaparat topicuri ... fiecare cum are o nelamurire repede topic noi cum so intamplat ceva repede topic nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 no? cum a iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 no? cum a iesit? Fain ma! Da' parca-i prea stickarit! Putea sa fie mai subtil otzara... da' las'...mere la tzara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) bestia mea pt cei care n-au vazut sergiukawa te risti la un cetariu ? Editat Ianuarie 25, 2008 de kawa_z750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 no? cum a iesit? chiar misto... dar parca lipseste ceva... ah 900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 no? cum a iesit? mah, e chiar fain, era prea mult negru inainte, acum se echilibreaza bine cu stickerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 no? cum a iesit? ,,Aripile'' au iesit bine ,arata super motoru' Aleck ce iti place sa il..... da las ca ar arata bine si pe K5 tau....cand o fi asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Ați citit articolul din Bihoreanul despre Titus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Ați citit articolul din Bihoreanul despre Titus? Da ......pai a aparut de mult nu ? anul trecut parca s si comentat pe tema asta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate