aleck Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 este este ... numa sper sa nu se arda si asta ca am dat pe el 10 lei Pai, sa nu te astepti sa lumineze mai mult de 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 iti iau eu bec numa sa nu umbli fara stopuri ai ? tot e brici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 iti iau eu bec numa sa nu umbli fara stopuri ai ? tot e brici? este este de toate ... momentan nu cumpara bec ca nu so ars ... te anunt yo cand se arde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 azi cu ocazia zilei de 13 februaire Politia Rutiera Brasov s-a gandit sa-mi faca cdou o serie de 6 poze foarte simpatice .. dupa cum unii shtiu am incept sa ma judec cu ei dupa c am depasit pe linie continua sji se pare ca avema 93 ( cu masina ) dar depasirea era cu vizibilitate lunga dar ... cand am inceput judecata m-am bazat pe detector care nu piuise si speranta era sa nu ma fi filmat dar , se pare ca imi pot incepe cariera de actor =)) .. dupa cum calculez io ca se va da sentinza fix luna aprilie plasticul va fi o amintire din portofel .. chiar. .in aprilie se anuntau ploi ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 azi cu ocazia zilei de 13 februaire Politia Rutiera Brasov s-a gandit sa-mi faca cdou o serie de 6 poze foarte simpatice .. dupa cum unii shtiu am incept sa ma judec cu ei dupa c am depasit pe linie continua sji se pare ca avema 93 ( cu masina ) dar depasirea era cu vizibilitate lunga dar ... cand am inceput judecata m-am bazat pe detector care nu piuise si speranta era sa nu ma fi filmat dar , se pare ca imi pot incepe cariera de actor =)) .. dupa cum calculez io ca se va da sentinza fix luna aprilie plasticul va fi o amintire din portofel .. chiar. .in aprilie se anuntau ploi ? =)) Mane, multa bafta, bulan exagerat! Din aprilie, cu parere de rau pt tine...se anunta vremuri bune! Apropos, o luna, sau 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 azi cu ocazia zilei de 13 februaire Politia Rutiera Brasov s-a gandit sa-mi faca cdou o serie de 6 poze foarte simpatice .. dupa cum unii shtiu am incept sa ma judec cu ei dupa c am depasit pe linie continua sji se pare ca avema 93 ( cu masina ) dar depasirea era cu vizibilitate lunga dar ... cand am inceput judecata m-am bazat pe detector care nu piuise si speranta era sa nu ma fi filmat dar , se pare ca imi pot incepe cariera de actor =)) .. dupa cum calculez io ca se va da sentinza fix luna aprilie plasticul va fi o amintire din portofel .. chiar. .in aprilie se anuntau ploi ? =)) Speram ca o sa fie bine si o sa il primesti repede inapoi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 azi cu ocazia zilei de 13 februaire Politia Rutiera Brasov s-a gandit sa-mi faca cdou o serie de 6 poze foarte simpatice .. dupa cum unii shtiu am incept sa ma judec cu ei dupa c am depasit pe linie continua sji se pare ca avema 93 ( cu masina ) dar depasirea era cu vizibilitate lunga dar ... cand am inceput judecata m-am bazat pe detector care nu piuise si speranta era sa nu ma fi filmat dar , se pare ca imi pot incepe cariera de actor =)) .. dupa cum calculez io ca se va da sentinza fix luna aprilie plasticul va fi o amintire din portofel .. chiar. .in aprilie se anuntau ploi ? =)) Las' pana in August vine el napoi pana atunci t iau de pasager . Ti se vede fata pi film? dc NU baga si tu p altcineva la inaintare........se ofera cineva ? ............hai ma nici unu cu mana sau picioru'n ghips, bolnav sau care se poate lipsi d plastic ? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Tudor ... ai zis tu intr`o vineri ca poate fratetau ar fi o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) 30 zile darar cometa in politia rutiera . Numa faza e ca eram cu mashina si se vede foaaaarte bine manevra si viteza . . . de amenzile de la camere fixe de pe DN1 inca nu am primit instiintari sau orice DAR am vorbit cu avocatul care mi-a zis in felul urmator : "daca de la data comiterii infractiunii ( din 19 august pana la sfarsit am tot trecut p`acolo ) trec peste 6 luni pana la datacand se completeaza procesul verbal atunci amenda se prescrie " ; sunt curios daca a contestat cineva amenzile de tipul acesta si daca a castiga .. pe fratemio vreau sa`l corup in caz ca`mi vine de cand am fo cu motoru =)) , cat despre vreme ... Doamen da sa fe vreme buna si bani de benzina . .eventual si permis ) p.s. : daca reusesc sa scanez pozele cu escapada le pun =)) Editat Februarie 14, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 ...se ofera cineva ? ............hai ma nici unu cu mana sau picioru'n ghips, bolnav Eu am o mana in ghips, dar tocmai in aprilie scap de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Eu am o mana in ghips, dar tocmai in aprilie scap de el. insanatorire grabnice... spera sa fie ca noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 baieti , mersi de idei si sper sa nu ma "scuipati" ca de acuma cand voi merge singur voi avea un ciorap negru peste numar cu o atza in caz ca ma opreste garcea sa`l trag de pe numar ... aceasta "masura" disperata rezulta din faptul ca hotii din guvern se pun pe montat camere fixe peste tot ( ultiam in Sacel judetul Sibiu care te i noaptea , ziua si din orice pozitie , arata ca un cilindru ) si numai pe drumurile bune undemai poti alerga si tu putin .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 baieti , mersi de idei si sper sa nu ma "scuipati" ca de acuma cand voi merge singur voi avea un ciorap negru peste numar cu o atza in caz ca ma opreste garcea sa`l trag de pe numar ... aceasta "masura" disperata rezulta din faptul ca hotii din guvern se pun pe montat camere fixe peste tot ( ultiam in Sacel judetul Sibiu care te i noaptea , ziua si din orice pozitie , arata ca un cilindru ) si numai pe drumurile bune undemai poti alerga si tu putin .. Da, stiam de cel din Sacele: "Primul radar fix laser din Romania in Sacel, pe DN1 intre Sibiu si Sebes. Este de productie Vitronic Germania si este amplasat astfel incat fotografiaza masina din spate, deci detectoarele vor alarma DUPA ce ati trecut de el. Daca aveti noroc de reflexii de la masinile din fata poate scapati. Fotografiile sunt in infra-rosu, nu vedeti blitz noaptea! " P.S.: Aviz amatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Intr-un final o sa mergem ca si niste roboti , introducemi-as ceva in capul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Intr-un final o sa mergem ca si niste roboti , introducemi-as ceva in capul lor. . . sau ciorapu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Intr-un final o sa mergem ca si niste roboti , introducemi-as ceva in capul lor. la cum se circula ca-n jungla in tara asta eu as pune cateva mii de radare daca ar avea efect, da ma tem ca tot dejaba se pun, sa mai castige unu un ban pentru import de radare, si sa mai intre la buget neste lei din amenzi. Bunaseara si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 la cum se circula ca-n jungla in tara asta eu as pune cateva mii de radare daca ar avea efect, Cine vrea sa mearga tare,tot merge Jungla,nejungla,imi place asa.Poti sa pui 9895348 de radare,romanul tot roman e . Sunt curios in cat timp vor fura romanasii 'cilindrul' din Sacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) Cine vrea sa mearga tare,tot merge Jungla,nejungla,imi place asa.Poti sa pui 9895348 de radare,romanul tot roman e . Sunt curios in cat timp vor fura romanasii 'cilindrul' din Sacele Mira-m-as sa-ti mai placa dupa ce treci tu sau careva din familia ta la 1 milimetru de spital pe viata sau moarte din cauza unui imbecil nespalat care are masina sub kur si nu stie mere numa in blana, si a carui viatza nu valoreaza 2 bani, dar risca sa-i afecteze si pe altii nevinovati. Eu unu mi-as dori sa se circule si la noi MACAR ca in ungaria. Mie asta mi-ar place. Stiu, vor sari unii sa zica ca si acolo sunt accidente, e adevarat, dar proportia e inversa. Iar cu furatul, asta poti sa fii convins ca in 2 saptamani ala ajunge abajur in discoteca la caminul cultural. Editat Februarie 14, 2008 de vladps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Mira-m-as sa-ti mai placa dupa ce treci tu sau careva din familia ta la 1 milimetru de spital pe viata sau moarte din cauza unui imbecil nespalat care are masina sub poponeata si nu stie mere numa in blana, si a carui viatza nu valoreaza 2 bani, dar risca sa-i afecteze si pe altii nevinovati. Stiu faze din pacate si am avut chiar prieteni care au murit din inconstienta altora .Dar asemenea cazuri se intampla din pacate peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 De vanzare VW Golf IV 1.9 TDI, an fabricatie 2004, euro 4, dublu climatronic, trapa+oglinzi electrice, navigatie mare, 20 airbag`uri, jenti pe 16, impecabil, pret 10 800 E negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 http://es.youtube.com/watch?v=mZAhSmdksdE&...feature=related :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 http://es.youtube.com/watch?v=mZAhSmdksdE&...feature=related :"> Daca tu te-ai laudat cu motorul tau.... , ma laud si eu cu al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Daca tu te-ai laudat cu motorul tau.... , ma laud si eu cu al meu Al tau e cu Nitro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Daca tu te-ai laudat cu motorul tau.... , ma laud si eu cu al meu Ha ha ma uitam la vitezometru cum se da peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 si cum zise un mare ganditor o data .. : " ai de masa` " ..eu il aprob =)) --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 23:23 -------------p.s. : am gasit linku de care ma zis catorva baieti ..priviti`l =)) http://www.protv.ro/stiri/justitie/posibil...-constanta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate