RaitaMC Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 poate daca lumea nu s-ar prea rupe atata pe forumu asta , nu s-ar mai rupe pe strada mutatziva de-acolo mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 manu maine pe la 10 ne vedem la cafa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) tzi rushine sa scrii in romineste?sau daca nu vrei sa intzeleaga nimeni dupa ce mai postezi? P.S.: acum catva vreme ai intrebat daca am ceva cu tine, eu cred ca mai repede ai tu CEVA cu noi. dar CE? Editat Octombrie 7, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 nu are nimeni nimic cu VOI .nush de ce ai tu impresia ca are cineva ceva cu maghiarii.pur si simplu facea referire la faptul ca omul nu intelege maghiara si deci nu a inteles "care este" mesajul ei.ar fi fipsa de respect din partea unui roman sa intre pe un forum strain si ulterior sa posteze in limba romana.pare asa... un mesaj adresat doar unora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) aia numa pe maghiara nu e, subscriu foloseste cateva caractere din abcdarul maghiar, dar tu poti sa stii cel mai bine (daca stii sa verifici un bon fiscal la Lidl din Berettyóújfalu) ca cine vrea intelege, NU E PE MAGHIARA! P.S. daca chiar ar fi pe maghiara asa cum zici, a fost adresat catre mine, ca pe yahoo nu primesc offline nimik, habar nu am din ce motiv, pe telefon nu pot sa ma uit pe net, deci a ramas forumul, sorry asta e. Have a nice hibernate. Editat Octombrie 7, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) u hibernate... not me eu inca bag ture.nu de alta dar daca tot mi-am facut asigurare ........... Editat Octombrie 7, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) nu are nimeni nimic cu VOI .nush de ce ai tu impresia ca are cineva ceva cu maghiarii.pur si simplu facea referire la faptul ca omul nu intelege maghiara si deci nu a inteles "care este" mesajul ei.ar fi fipsa de respect din partea unui roman sa intre pe un forum strain si ulterior sa posteze in limba romana.pare asa... un mesaj adresat doar unora. si asta: "manu maine pe la 10 ne vedem la cafa?", nu e un mesaj adresat doar unora? sau e pentru toata lumea? Eu zic sa folositi mai multe yahoo messenger, skype, msn, mirc si alte programe de comunicare. Editat Octombrie 7, 2009 de TriluLiluL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 si asta: "manu maine pe la 10 ne vedem la cafa?", nu e un mesaj adresat doar unora? sau e pentru toata lumea? Eu zic sa folositi mai multe yahoo messenger, skype, msn, mirc si alte programe de comunicare. stai asa tati... aici sunt discutii despre orice. ORICĂ, pron. nehot. Indiferent ce, tot ce vrea cineva, orișice. * (Adjectival) Cunoaște orice problemă. - Ori + ce. Sursa: DEX '98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 stai asa tati... aici sunt discutii despre orice. iara "tati"?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 dzsĂśszt for Zozo! dĂś nyuveszt - PitĂśrsz - verzson shit! vi misszd juuuu! igen , ezoz , esti de treba .......not tzi rushine sa scrii in romineste?sau daca nu vrei sa intzeleaga nimeni dupa ce mai postezi? Asa am crezut si eu prima data, am vazut caractere maghiare si nu m am chinuit sa descifrez...ca oricum nu intelegeam Apoi m am prins ex ,,shit! vi misszd juuuu!''= Shit we miss you ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 stai asa tati... aici sunt discutii despre orice. pai tocmai ca sunt discutii despre orice. asa ca lasa oamenii sa scrie ce vor, in orice limba straina cunoscuta sau necunoscuta tie. pace voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) era postat la poze nu la discutii... anyways.nu sunt eu patriot dar consider lipsa de respect sa inceapa sa vb lumea in limba maghiara intr-un loc unde toti vb limba romana.no offence. Editat Octombrie 7, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 eu am pu|@ mai mare Mesaj completat aa da .. on topic chestia cu limbile tine de educatie , nu de alta dar nu l-am auzit pe Lajos niciodata sa vb in maghiara cu kpas la intalniri sau chestii de genu`dar tzaranisme de genu vb alta limba intrun grup in care "alta limba" era intzeleasa doar de 2 persoane am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) eu am pu|@ mai mareMesaj completat aa da .. on topic chestia cu limbile tine de educatie , nu de alta dar nu l-am auzit pe Lajos niciodata sa vb in maghiara cu kpas la intalniri sau chestii de genu`dar tzaranisme de genu vb alta limba intrun grup in care "alta limba" era intzeleasa doar de 2 persoane am mai vazut sa intelegem ca tie iti place in group indiferent de limba vorbita Editat Octombrie 7, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 nu are nimeni nimic cu VOI .nush de ce ai tu impresia ca are cineva ceva cu maghiarii.pur si simplu facea referire la faptul ca omul nu intelege maghiara si deci nu a inteles "care este" mesajul ei.ar fi fipsa de respect din partea unui roman sa intre pe un forum strain si ulterior sa posteze in limba romana.pare asa... un mesaj adresat doar unora. chiar asa,a zis gixer tot,nu mai am ce sa zic. p.s. chiar n-am nimic cu maghiarii innafara de faptu ca mi ciuda ca nu pot sa invatz si io limba ca nu se lipeste in rest..............tzi-a explicat gixer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Marius vinde camionul ala,daca voteaza 2in1 legea in formula asta o sa faci (cu viteza legala)maxim 2 curse de Bucuresti pe saptamana si nu va mai fi rentabil. http://www.realitatea.net/soferii-ar-putea...ala_634407.html Este incredibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Marius vinde camionul ala,daca voteaza 2in1 legea in formula asta o sa faci (cu viteza legala)maxim 2 curse de Bucuresti pe saptamana si nu va mai fi rentabil. http://www.realitatea.net/soferii-ar-putea...ala_634407.html Este incredibil! stai relax,io cu camionu n-am cum sa depasesc cu 50 km/h viteza legala (50) pt ca "toate" camioanele sunt limitate la aprox 90 km/h eventual la limite de 30 sau ma rog,dar in schimb ne pot confisca turismele sau in cel mai rau caz motoarele unde nu de putzine ori am depasit si cu 150 km/h viteza legala poate si mai mult,io cel putzin. pe ei de excroci si nemernici ca nu mai stiu cum sa traga tara asta in ripa ca s-asa-i dusa deja,s-apoi sa te mai opresti la ei,astia trebe ignorati,cind ii vezi cu paleta in fata ta trebe dat blana si strivitzi draq sa nu mai ramina nici samintza de ei f***i in g**a sa-i f*t stiu stiu,am nevoie de o Mesaj completat de unde draq se seteaza sa-mi ramina salvate pm trimise la sent folder? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 sa intelegem ca tie iti place in group indiferent de limba vorbita io o dau oricum . . . la replica ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) de unde draq se seteaza sa-mi ramina salvate pm trimise la sent folder? eu doar intr-un singur loc am gasit acest lucru, tre sa bifezi inainte sa trimi-ti PM-ul, o casuta cu textul dupa: Add a copy of this message to my sent items folder la setarile personale nu este referire nici unde pt asa ceva, azi dimineata am verificat si eu Editat Octombrie 7, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Repsolica Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Marius vinde camionul ala,daca voteaza 2in1 legea in formula asta o sa faci (cu viteza legala)maxim 2 curse de Bucuresti pe saptamana si nu va mai fi rentabil. http://www.realitatea.net/soferii-ar-putea...ala_634407.html Este incredibil! Romania- Tara Tuturor Posibilitatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 eu doar intr-un singur loc am gasit acest lucru, tre sa bifezi inainte sa trimi-ti PM-ul, o casuta cu textul dupa: Add a copy of this message to my sent items folder la setarile personale nu este referire nici unde pt asa ceva, azi dimineata am verificat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Pt Zurbau: name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> Cred ca ti-ai rezolva mai multe vise astfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Romania- Tara Tuturor Posibilitatilor Imi place faza cu arestarera rauplatnicilor...intr-un "centru de arest".Eu cred ca am cazare asigurata la 5 stele,la cate amenzi mi s-or adunat Editat Octombrie 8, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate