art Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 (editat) Daca vreti o solutie ieftina pt. problemele cu saua , lipiti un burete , cu Power tape , direct pe carena Ce e aia power tape?)))))) atunci ma bazez pe tine la cluj ca ai mei ieri deja s-au impartit cine cu cine merge si eu am ramas fara partener ca nu merg cu cortu:)))))) din pacate de stefan nu o sa am parte anu asta....cred.))) Editat Martie 4, 2011 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Ce e aia power tape?)))))) atunci ma bazez pe tine la cluj ca ai mei ieri deja s-au impartit cine cu cine merge si eu am ramas fara partener ca nu merg cu cortu:)))))) din pacate de stefan nu o sa am parte anu asta....cred.))) Power tape e o banda adeziva mai puternica Nu te baza prea tare pe mine pt intruniri moto , ca nu prea ma dau in vant dupa ele . Daca vrei dam o fuga pana acolo , vedem ce se intampla , facem un Meses(2-3) si ne intoarcem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 v-ati facut vreodata RCA pe net ? in sensul sa o primiti prin posta ... si daca da, ASIROM`u are casute cu X sau are toate tzarile libere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Salut, stie cineva cat costa astazi scoala pentru categoria A ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 am de vanzare kit de intretinere moto( spray de lant, spray de spalat lant si spary pt frana) 3x750 ml, la pretul de 120 lei. Cei interesati ma gasesc la nr de telefon: 0742502835 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Ofer loc in garaj pe Bl Magheru Nr 46-48 , vis a vis de statia de tramvai de langa podul Dacia Continental, pentru 1 sau 2 motoare. Pret 30 Ron/luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing_parts Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 reglez carburatoere injecti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) prietena/sotia ta s-ar bucura de acest cadou Editat Aprilie 4, 2011 de Ooops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Cu siguranta ele s-ar bucura , dar noi ???? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 voi veti avea o multumire sufleteasca ca ati reusit sa ii aduceti un zambet pai fericirea ei e si fericirea voastra, nem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 In 2 pe motor (in mers) , nu mi se pare o mare fericire . Eu prefer sa merg singur si sa fiu asteptat acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 sau poate sa mergi in 2, dar nu pe acelasi motor. nici asa nu ai fi multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) Asa mai merge Editat Aprilie 6, 2011 de z1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Am si eu nevoie de un mic ajutor.Vreau sa cumpar un scuter cadou max 50 cmc pana in 700 Euro(fara chinezerii va rog),in caz ca are cineva sau stie pe cineva care are,pe PM va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) www.oradeahub.com honda 2009 - 350 euro http://www.oradeahub.com/anunt/detalii/513...c-din-2009.html aprilia sr 50 din 1999 1500 lei http://www.oradeahub.com/anunt/detalii/513...50-din-99-.html malaguti f15 -1500 ron http://www.oradeahub.com/anunt/detalii/513...15-firefox.html mai gasesti pe www.oradea.net si www.oradea-online.ro cateva. Editat Aprilie 7, 2011 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 @z1000: daca asa iti convine, inteleg ca te intereseaza casca si pt. cei care doresc sa mearga alaturi de prietena/sotie pe acelasi motor e valabil anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 bai Manu dar ce te-ai rotunjit ) ...toti ne-am rotunjit,chiar si tu mai Tudore ,inca e iarna dupa cum ai vazut in poze,vine vara si ne revenim noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 ...toti ne-am rotunjit,chiar si tu mai Tudore ,inca e iarna dupa cum ai vazut in poze,vine vara si ne revenim noi! Toti din BE v-ati rotunjit??? Inseamna ca tre sa fac si eu o cerere de aderare la partidu vostru... ca in ultima vreme prea am slabit...si tre sa ma mai implinesc cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) Toti din BE v-ati rotunjit???Inseamna ca tre sa fac si eu o cerere de aderare la partidu vostru... ca in ultima vreme prea am slabit...si tre sa ma mai implinesc cumva Ce sa zic,se mananca bine la noi,o singura corectie am insa,nu facem politica,nu suntem partid ... L.E. Gata cu postarile pe aici,ne mai scriem peste alte 3 luni ... Editat Aprilie 13, 2011 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 hmm...voiam sa mai scriu ceva...dar adevarul e ca deja exageram cu atatea posturi... O sa creada adminu ca vrem sa floodam serveru' Mesaj completat Nah, bine... daca insistati, va arat ce mobra mi-am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 sa`l stapaesti sanatos fara evenimente nefericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 hmm...voiam sa mai scriu ceva...dar adevarul e ca deja exageram cu atatea posturi...O sa creada adminu ca vrem sa floodam serveru' Mesaj completat Nah, bine... daca insistati, va arat ce mobra mi-am luat Felicitari Mircea, sa-l stapanesti sanatos! Arata impecabil! La cati mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 salut unde se rectifica discuri de frana in oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 salutunde se rectifica discuri de frana in oradea? La Sigma pe Clujului .......dar nu se pot , au incercat de 2 ori sa le rectifice si ...degeaba materialul e prea subtire si cand iti rectifica intr o parte se deformeaza dincolo. Poate ca la masini merge fiind mai groase in carne si mai rezistente dar l motor...cedeaza si din nituri ...NU IES CUM TREBUIE , tot tremura la franare . Pana la urma mi am comandat de pe net altele noi de aici http://www.davidsilverspares.co.uk/. Bafta Mesaj completat La Sigma pe Clujului .......dar nu se pot , au incercat de 2 ori sa le rectifice si ...degeaba materialul e prea subtire si cand iti rectifica intr o parte se deformeaza dincolo. Poate ca la masini merge fiind mai groase in carne si mai rezistente dar l motor...cedeaza si din nituri ...NU IES CUM TREBUIE , tot tremura la franare . Pana la urma mi am comandat de pe net altele noi de aici http://www.davidsilverspares.co.uk/. Bafta Mircea Bine ai Revenit sa o stapanesti fara evenimente ...neplacute desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Multumesc pentru urarile de bine, baieti! In 2,3 zile ma intorc in Oradea, si va dau un tzarr, poate iesim la o cafea... in Brasov (sau mai departe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate