SERGIU81 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bah ce oameni......bea si omu odata si..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sergiu deseara avem de discutat ... tra sa`i gasim o porecla si la Lajos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sergiu deseara avem de discutat ... tra sa`i gasim o porecla si la Lajos numa tre sa bea vreo 16 17 beri inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sergiu deseara avem de discutat ... tra sa`i gasim o porecla si la Lajos ce-i ma te ai suparat?? eu ti-am dat porecla asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu era o porecla... tudor o zis odata asa, apoi contabilu o tot folosea si acuma tu te`ai trezit ca ramane k porecla,,, yo deja am o porecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 bine repsolica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce-i ma te ai suparat?? eu ti-am dat porecla asta?? Nu m-am suparat mai da molie ce plm...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 asa mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 bai nu foote buha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 bai nu foote buha E o specie rara de booha asta... foloseste degete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 hai ©oaie ma lesi ? vrei sa ai si tu semnal extra full :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 hai ©oaie ma lesi ? vrei sa ai si tu semnal extra full :D Neah...stau bine cu semnalu'. Mai nou. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ma bucur... nu pt semnal ,,, you know 4 what Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ma bucur... nu pt semnal ,,, you know 4 what Shush ma! P.S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cu ajutorul lui Repsol am avut semnal full...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 am onoarea sa deschid pagina cu numarul 200 am fo si yo bun la ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 am onoarea sa deschid pagina cu numarul 200 am fo si yo bun la ceva Si uite-asa, dnu repsol a acumulat 1823 posturi! WoW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce tare amu am 1824 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 am onoarea sa deschid pagina cu numarul 200 am fo si yo bun la ceva asa e...atat ai sa deschizi la viata ta..pagina 200 si sticla de suc =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nici nu vreau sa deschid altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mashimoto Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 mai oameni buni.....cate prostie vede omu la viata lui..)..=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackGdark Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 buna ziua! sunt o viitoare motocilista si nu stiu ce motor este bun ptr mine.....as dori sa aleg intr un quanno 125 sh din 2007 la pret de 2000 de euro sau un kavasaki ninja de 250(nu am gasit pretu la sh)......unii motocilisti mi au zis sa imi iau 250 ca dupa un timp o sa ma satur de 125....si la banii acei ar merita un motor de 250....voi ce parere aveti ?:)mersi helpp me:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 buna ziua! sunt o viitoare motocilista si nu stiu ce motor este bun ptr mine.....as dori sa aleg intr un quanno 125 sh din 2007 la pret de 2000 de euro sau un kavasaki ninja de 250(nu am gasit pretu la sh)......unii motocilisti mi au zis sa imi iau 250 ca dupa un timp o sa ma satur de 125....si la banii acei ar merita un motor de 250....voi ce parere aveti ?:)mersi helpp me:D ia-ti zx4r parerea mea.. daca iti plac sportivele e bun pt incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 mai oameni buni.....cate prostie vede omu la viata lui..)..=)) ...si dupa aia te-ai intors cu spatele la oglinda si ai plecat sau cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) buna ziua! sunt o viitoare motocilista si nu stiu ce motor este bun ptr mine.....as dori sa aleg intr un quanno 125 sh din 2007 la pret de 2000 de euro sau un kavasaki ninja de 250(nu am gasit pretu la sh)......unii motocilisti mi au zis sa imi iau 250 ca dupa un timp o sa ma satur de 125....si la banii acei ar merita un motor de 250....voi ce parere aveti ?:)mersi helpp me:D Iti recomand Honda CB 500 sau ceva asemanator. Sportivele sunt nervoase si usor de scapat de sub control......a si nu sunt prea comode pe dist mai mari d 200 km Kawa ZX 4 nu iti recomand pt ca putin probabil sa gasesti un motor in stare buna, Care ramona? SI sa vezi numa ce te-oi urechea! Ti-am mai zis io! Tu ma ? te las si io odata sa mergi singur si faci prostii Editat Septembrie 8, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate