E.Z.rider Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 nu am avut inca ocazia dar nu imi plac suspensiile moi ... tangajul de barca ... si tendinta de a se ridica pe o roata la fiecare accelerare mai puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 Da, se vede ca nu ai mers. Suspensia o intaresti, si este cea mai buna optiune pentru oras. Ai tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 cred ca e o chestie de optiune personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) man (DVD), daca tu te referi doar la utilitatea in oras a unui vehicul cu 2 roti, facand referire si la scutere, nu te contrazic, mai ales ca dupa cum se vede, sunt profan in asa ceva, dar pt oras sau mai bine zis multi - purpose as alege un naked sau sport-tourer. Ma rog, acum e vorba si de stilul de mers al fiecaruia, de confortul de care are nevoie, de cate drumuri ai nevoie sa faci in oras, etc. Cum sa-ti zic, m-am dat si cu scuterul prin oras, si nu imi place de nici o culoare. Nu-mi explic de ce. Poate pt ca are rotile prea mici in diametru, sau nu stiu, dar pur si simplu nu ma incanta. Prefer o vechitura de comunista unui scuter, chiar si din asta mai nou. Dar cum am spus, gusturile nu se discuta, sau daca se discuta, doar prieteneste asa, cu mintea deschisa.... Numai bine P.S. uite pe ce as merge eu prin oras, si nu numai: Editat Noiembrie 6, 2004 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Cred ca Aprilia asta noua (Pegaso Strada), anuntata la Intermot, ar fi o motocicleta excelenta pt. oras. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Cred ca Aprilia asta noua (Pegaso Strada), anuntata la Intermot, ar fi o motocicleta excelenta pt. oras. Dragos corect. genul asta de moto e ideal de oras, desi e un pic cam greuta si maricica (lata in speta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axo Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 daaaaaaaaaaa .... frumoasa aprilia pegaso strada ... cu motor de yamaha ... fatza de Rotax-ul ala de la 1900 care il avea inainte ... te cred si eu ... Nici pe mine nu ma incinta ideea de SM in oras ... da daca e de dat cu parerea ... omul a zis ca e HONDA !!!!! Vreti performantza ? Uitati-va la KTM sau Husqvarna ... eu m-am urcat pe o Husqvarna SM 510 ... te rupe in doua ... au motoare de competitie descalecate direct pe sosea ... au pe aproape de 50CP ... dar poate ar mai trebui sa intrebati si pe cunoscatori despre intretinerea acestor motoare .... de ce trebuie sa-i schimbati uleiul la 500km ... la cit se schimba lantzul ... etc. Poate atunci o sa apreciati HONDA ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 eu apreciez acum ca ar trebui sa te mai documentezi in materie de moto, nene ... motivul ? incurci sula cu prefectura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate