Hellryder Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 Am stat si m-am gandit mai bine: peste mine a dat un Renault CLIO model nou, culoare NEAGRA. Cate Renault Clio NEGRE ati vazut voi? Ca mie mi se pare ca e o culoare destul de rara la acest model de masina. Nu zic, probabil sunt cateva zeci, dar nu cred sa fie cu sutele in Bucuresti. Parerea mea e ca e un model fabricat ulterior anului 2000. Asta ar reduce foarte mult cazurile, si daca ce imi aduc eu aminte din momentul impactului e corect (desi nu bag mana in foc!) sa aiba numar cu B-10-?ceva? atunci cred ca poate fi gasit. Problema e ca pana acum politia doar a ras de mine si mi-a spus sa ma duc EU sa gasesc acul in carul cu fan. Pai DVs, domnilor politisti, cu ce ar trebui sa va ocupati? Daca vedeti sau aveti vreo informatie, as aprecia foarte mult. Eu pot fi gasit la tel 0745640897 sau e-mail radusan@gmail.com O sa dau acest mesaj si pe lista de discutii Pro-Bike si pe unde se mai poate. Cu ceva noroc, poate il gasesc pe nenorocit, si ii explic cum e cu fuga de la locul accidentului. Pe viu. Multumesc anticipat, Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 Atata timp cat accidentul NU s-a soldat cu victime omenesti / raniri de persoane, sau pagube materiale importante, pe domnii de la ciculatie ii doare fix in pix! Pt ei nu se merita efortul sa-si faca treaba pt care sunt platiti. e mai usor sa iasa la panda sa iti dea amenzi daca circuli cu 61 la ora prin oras sau daca ai incalcat linia continua... Asta e, cred ca nu prea ai sanse. Doar daca cunosti pe cineva in politie sau daca dai peste vre-unul din generatia mai tanara care mai are un pic de entuziasm si care e dornic de afirmare, care isi iubeste meseria si nu se lasa intimidat de nesimtirea si indiferenta cu care e tratat de catre superiorii cu multe grade pe umeri, cu trecuturi glorioase in epoca trecuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 pai dai toate aceste informatii in scris la acel politist care a ras de tine, in forma ceruta pentru plangere (adica subsemnatul, fiu a lui si a, nacut, domiciliat, cu bi seria, ) la ofiterul de serviciu care ARE OBLIGATIA sa primeasca plangerea, ia numarul de inregistrare si tine-l bine - e un biletel cu numarul, cu o stampila si semnatura si data pe spate. Daca o baga pe aia cu "cauta-l tu si-l amendam noi", pe loc, fara nici un fel de scandal si cuvinte urate, ceri pe loc audienta la superior. Daca ai rabdare si tutun, dar mai ales ambitie, ii faci de o sa-l caute ei mergand pe jos din poarta-n poarta. secretul e: vorbesti frumos, te recomanzi mereu si-ti notezi pe o agenda numele intreg, si gradul si ora discutiei tuturor cu care intri in contact. In clipa cand incepi cu f...si bagami-asi, si.......baietii se blocheaza si nu te mai intelegi cu ei. intre timp pregateste memoriu minister, dar sa ai datele de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 Asta e o informatie FOARTE pretioasa, multumesc. Exact asa o sa si fac. Ma duc peste 1/2 ora sa dau piept cu baietii din politie. Salve, Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 pai dai toate aceste informatii in scris la acel politist care a ras de tine, in forma ceruta pentru plangere (adica subsemnatul, fiu a lui si a, nacut, domiciliat, cu bi seria, ) la ofiterul de serviciu care ARE OBLIGATIA sa primeasca plangerea, ia numarul de inregistrare si tine-l bine - e un biletel cu numarul, cu o stampila si semnatura si data pe spate.Daca o baga pe aia cu "cauta-l tu si-l amendam noi", pe loc, fara nici un fel de scandal si cuvinte urate, ceri pe loc audienta la superior. Daca ai rabdare si tutun, dar mai ales ambitie, ii faci de o sa-l caute ei mergand pe jos din poarta-n poarta. secretul e: vorbesti frumos, te recomanzi mereu si-ti notezi pe o agenda numele intreg, si gradul si ora discutiei tuturor cu care intri in contact. In clipa cand incepi cu f...si bagami-asi, si.......baietii se blocheaza si nu te mai intelegi cu ei. intre timp pregateste memoriu minister, dar sa ai datele de mai sus. cre' ca cel mai simplu ar fi sa intrebi de dl comandant motzoc, nu shtiu de ce da' cre' ca ne simpatizeaza cere-te in audientza la dansu' shi probabil o sa aflam mai multe despre ce shi cum se face in situatzii de acest gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Omule tu sa fii sanatos. Si eu am patit ca si tine .. cu niprul. M-a trantit o vaca si a tulit-o. Stiu cum e ca atunci numai la numarul masinii nu te gandesti. Deci ... moarte lor. Sanse sa il gasesti sunt spre 0. Cat despre inter-cooperarea dintre sectiile de pulitie si pasatu gainii de la una la alta ... E UN CRETINISM!!! Eu nu vad sectia de pulitie ca o sucursala autonoma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Bine ca esti sanatos. Cat despre dobitoc putine sanse sa-l gasesti dar cine stie ,oricum nu trebuie iertat am patit si eu la fel am fost la urgenta a venit militia ca asa se chema atunci dar canci nimic si am retinut ceva din nr. Daca il vedem te anuntam MAXIMA SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 am vazut un clio negru cu nr B-XX-PPP la universitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 In mers sau oprit in vreo parcare? Multumesc pentru informatie! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 eu stau cu ochii in patru pentru clio negru, multe sigur nu sunt. the labagiu must pay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 I'm on! Va chem daca-l prind? BA SA NU MA LASATI S-O INCASEZ SINGUR!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 I'm on!Va chem daca-l prind? BA SA NU MA LASATI S-O INCASEZ SINGUR!! Fii sigur ca eu vin! Si nu vin singur! 0745640897 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 0722 277 198 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 In mers sau oprit in vreo parcare? Multumesc pentru informatie! Ry. in mers....... Cum mai vad anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Hmmm... apropo de agresivitate la volan... propun infiintarea unui nucleu de interventie rapida. De ex sa stim ca X si Y stau in colentina, z si w stau in Berceni etc. Mie mi s-a intamplat acum vre-o trei ani sa ma scoata efectiv unul cu o dubita de pe drum, efectiv s-a pus in stanga mea si a inceput sa traga dreapta... si io degeaba am clacsonat, a trebuit sa blochez rotile pana am ajuns in bordura. L-am ajuns la primul stop si nu i-am vorbit urat, doar l-am intrebat daca are ceva cu mine, la care ala mi-a raspuns ceva de genul "va f.. in gura de motocicisti..." si omul era destul de hotarat ca a pus mana pe o bata si a deschis usa sa se dea jos la mine... atunci am plecat printre masini si m-am indepartat, l-am urmarit in retrovizoare cum a luat-o pe o straduta la dreapta... am intors si am reusit sa-i gasesc masina in Jackson (un fel de Europa da la dimensiuni muuult mai mici) ... pt ca nu am gasit pe nimeni disponibil sa ma ajute sa i-o trag, m-am dat jos si i-am taiat un cauciuc, dupa care am sarit pe motor si dus am fost! Aaaa, era sa uit, avea numar de timisoara, si era un fiat Ducato. Ma gandesc ca daca aveam atunci pe cine sa sun in arad , sa se fi strans asa vre-o 5 - 6 motoare cred ca ala nu mai indraznea sa se aprovizioneze cu marfa din Arad. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate