blackcelnegru Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Cred ca ce era inainte era mult mai fain decat aerograful de acum. Dar gusturile nu se discuta. Â Da, intr-adevar, nu se discuta... Nu se poate vedea din poza cum era facut ce era inainte... In afara de idee nu era nimic ok cu ce se afla pe rezervorul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Stau si ma gandesc ca e greu fara motor si nu stiu cat oi putea rezista. Privesc si vad curtea ca e goala, masina nu conteaza. Acum stau si ma uit pe internet ca sa caut un model de motocicleta care sa-mi placa si care sa o pot lua. Las doar pana la anul, daca nu ma dilesc pana atunci, apoi incerc sa vad de unde pot sa ma imprumut de ceva bani sau sa gasesc undeva sa-mi fac un card cu descoperire (si cu dobanda acceptabila). Imi trag cu ochiul mai multe modele vechi, desi nu stiu daca merita investit in ele. Cred ca ma voi axa pe modelele de la Honda, repectiv VT750/VT800 anii 1986-1988, VT1100 anii 1988-1991, VF700/750C sau S, VF1100C sau S din 1987-1988 (mi-ar trage cu ochiul si Super Magna, dar nu ma pot intinde atat). Motoare numai cu cardan. Pana atunci stau si citesc/documentez pe Internet despre aceste modele. M-as bucura daca as primi de la voi ceva sfaturi, opinii despre modelele enumerate anterior (si ma refer la VF-urile Magna sau Sabre), referitor la fiabilitatea lor, la defectiunile "curente" ce apar, cum se comporta la un numar mai mare de km rulati (60-90 mii km), cum sunt (se gasesc) piesele de schimb si consumabilele, ca, asa cum am scris mai sus, voi cauta una ieftina dar functionala. Unde as putea gasi un manual de reperatie, in format electronic, sa-l descarc si sa studiez putin aceste motoare. Oare se mai ocupa cineva cu transport moto pe platforma/remorca/duba pe aici si cam care ar fi preturile? Multumesc. Mesaj completat E liniste si aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maked Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Salut, Mi-am luat si eu prin august o magna din '83 si, in urma cu o saptamana am reusit sa o fac sa mearga bine si i-am facut rar-ul. Vin cu o intrebare pentru voi: Ma poate ajuta cineva sa imi faca rost de un sisy bar pentru ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Salut. Detineti, careva, Honda Magna VF1100C (V65)? Daca da, imi puteti oferi mai multe detalii despre aceasta? Sunt interesat sa achizitionez una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ......va salut pe toti posesorii de magna si tin sa ma laud ca fac de o saptamana si eu parte din "club",...sunt extaziat de-a dreptul,... nu am mai mers pe asa motor,..trebuie sa-i schimb uleiul si filtru iar asta inseamna ca inca nu mi-am bagat prea tare mana in aacceleratie,...ma intreb ce-o sa simt....dupa..... este vf 750 c nu vt bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) La Multi Ani si cat mai multi km posesorilor de Magna... Distractie placuta de sarbatori si asfalt uscat cat mai curand, ca nu ii sade bine motorului in garaj, si nici motociclistului la volan... SARBATORI FERICITE... Editat Decembrie 29, 2009 de blackcelnegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 sarbatori fericite!!! P.S-am o magna de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 SI AICI DE VANZARE (IMPECABIL) lA MULTI ANI 3700 EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 sarbatori fericite!!!P.S-am o magna de vanzare eu, nu o mai vand!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 SI AICI DE VANZARE (IMPECABIL) lA MULTI ANI 3700 EUR Negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 frumos exemplar!radiator cover-ul tau stii cumva ce firma este si de unde poate fi achizitionat?spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 frumos exemplar!radiator cover-ul tau stii cumva ce firma este si de unde poate fi achizitionat?spor la vanzare salut ebay m-a costat cam100€ cu transfer de bani si transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 aha,ok, multumesc de informatie.te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) aha,ok, multumesc de informatie.te salut producatorul nu cunosc asta l-am gasit disponibil o sa te coste cam 140Eur cu transport si transfer de bani dar vezi ca poti sa-i faci oferta. am observat ca restu de cover sunt la 50 eur. Fai oferta de 50 eur vezi ce zice. Poate ca il iei la banii aia. Cover 1 Editat Ianuarie 16, 2010 de BCZ-Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fauritoru Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 va salut domnilor! caut niste tobe de honda magna... vf 750 c '93 daca ma puteti ajuta va rog... mailu meu faurutoru@yahoo.com sau 0744 373 376 , 0767 250 777 Mesaj completat Cand si unde se poate vedea? P.S. Vad ca il cunosti pe Costache, zi-mi si mie, asta-i imbecil tot timpul sau doar la intruniri, cred ca doar faptul ca este mascariciul adunarilor il scapa de la cate-o chelfaneala? Numai bine! apropo eu sunt Costache si daca tu crezi ca ma cunosti si poti face asemenea aprecieri despre mine e bine eu ma abtin si astept sa ne intalnim la o bere sa iti demonstrez contrariul! bafta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Salutari, Costache... Bine ai revenit printre noi. Sa ai noroc de motocicleta si multa bafta... Cam greu cu tobele, nu? Sa ne vedem pe 2 roti, omule... Pune si tu poze cu mobra, sa o admiram si noi... Mesaj completat Salutari, Costache... Bine ai revenit printre noi. Sa ai noroc de motocicleta si multa bafta... Cam greu cu tobele, nu? Sa ne vedem pe 2 roti, omule... Pune si tu poze cu mobra, sa o admiram si noi... Ia uita-te http://cgi.ebay.com/ebaymotors/18100-MZ5-003-18200-MZ5-003-EXHAUST-VF750C-HONDA-MAGNA_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518f0bdd5dQQitemZ350292270429QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fauritoru Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 am scris gresit adresa...e fauritoru@yahoo.com si nu faurutoru:) o sa incerc niste poze da mai incolo...ca sincer acum arata cam ciudat... are 2 tobe...e complicat.....uite.. in fine eu o visez altfel! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprintcristi Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Salut baieti ..... Cristi din Dr. Taberei Buc.(40 de ani,doi baieti,....etc) .... sa se termine o data cu iarna asta imputita, si abia astept sa ies cu Magna ..... doamnee ce putere bruta + sound. La mici si bere prin club Bikers si Otopeni ( bere mai putin) .... nu pot inca sa va urez asfalt uscat din cauza vremii. Numaaa bineee pt toti. Iaa si ceva pozeee..... Mesaj completat Poza astaaa trebuiaa Attached thumbnail(s) Reduced 82% Attached Image 1024 x 768 (281.07K) Reduced 82% Attached Image Mesaj completat Iaa si ceva pozeee..... Mesaj completat Poza astaaa trebuiaa Mesaj completat Iaa si ceva pozeee..... Mesaj completat Poza astaaa trebuiaa Mesaj completat Baa ...da numergeee sa bag poza sau ..... dumm Mesaj completat zici ca am doua motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Salut baieti ..... Cristi din Dr. Taberei Buc.(40 de ani,doi baieti,....etc) .... sa se termine o data cu iarna asta imputita, si abia astept sa ies cu Magna ..... doamnee ce putere bruta + sound. La mici si bere prin club Bikers si Otopeni ( bere mai putin) .... nu pot inca sa va urez asfalt uscat din cauza vremii. Numaaa bineee pt toti. Iaa si ceva pozeee.....Mesaj completat Poza astaaa trebuiaa Attached thumbnail(s) Reduced 82% Attached Image 1024 x 768 (281.07K) Reduced 82% Attached Image Mesaj completat Iaa si ceva pozeee..... Mesaj completat Poza astaaa trebuiaa Mesaj completat Iaa si ceva pozeee..... Mesaj completat Poza astaaa trebuiaa Mesaj completat Baa ...da numergeee sa bag poza sau ..... dumm Mesaj completat zici ca am doua motoare frumos bike. eu daca o dau pe a mea trec la trike Mesaj completat am scris gresit adresa...e fauritoru@yahoo.com si nu faurutoru:) o sa incerc niste poze da mai incolo...ca sincer acum arata cam ciudat... are 2 tobe...e complicat.....uite.. in fine eu o visez altfel! numai bine! salut parca am mai vazut motocicleta asta undeva intr-un anunt pa un pret bun. o sa dai o gramada de bani pe accesorii. daca ai nevoie de linkuri un mesaj si te ajut iata toba de asapament original dreapta doar esapament sau aici Esapament 2 Editat Februarie 8, 2010 de BCZ-Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fauritoru Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 salut! mersi mult! am gasit accesorii chiar mult mai ieftine decat ma asteptam...crush-uri si sisi bar cu portbagaj cu tot aduse acasa 700 ron si am gasit si tobe...astea m-au ajuns mai mult...900 ron acasa... in rest cred ca ma descurc de acu... sa o bag la vopsit:D... mai incolo o sa am nevoie de ulei si baterie... apropo tobele de carbon care erau pe ea vreau sa le vand daca auziti pe cineva....sunt de buna calitate nu sunt goale sunt cu ceramica in ele... fauritoru@yahoo.com 0767 250 777 sau 0744 373 376 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) salut! mersi mult! am gasit accesorii chiar mult mai ieftine decat ma asteptam...crush-uri si sisi bar cu portbagaj cu tot aduse acasa 700 ron si am gasit si tobe...astea m-au ajuns mai mult...900 ron acasa... in rest cred ca ma descurc de acu... sa o bag la vopsit:D... mai incolo o sa am nevoie de ulei si baterie...apropo tobele de carbon care erau pe ea vreau sa le vand daca auziti pe cineva....sunt de buna calitate nu sunt goale sunt cu ceramica in ele... fauritoru@yahoo.com 0767 250 777 sau 0744 373 376 Sa pui niste poze cind esti gata..... Editat Februarie 19, 2010 de RIDE TO LIVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Bafta la undo, Costache... Ti-au fost bune tobele alea? sa ne vedem pe cu bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fauritoru Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 am luat din anglia! mersi oricum, mai povestim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Negociabil Tot la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 dragi detinatori de honda magna... vreau sa stiu daca acest model de filtru aer il aveti si voi si ma refer si la modele noi.. a mea e din 88.. e o super magna si n-am gasit.. asa... si alta problema, imi trebuie tubul fata stanga de la furca.. al meu e de 39, o marime cam greu de gasit si am nevoie doar de unu ...acum daca se da amandoua discutam un pret.. da, doar tubul de la amortizor imi trebuie. aveti si o poza cu filtru in cauza.. e putin cam naspa ca e facuta cu telefonul. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate