stcimponeriu Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Salut, a fost pe la noi una...stiu cine a luat-o dar sigur nu o mai vinde ca urmeaza sa o taie... nu-ti promit dar o sa vorbesc cu cineva poate iti gaseste una.... Iata ce minunatie a facut Adinel cu magna mea...sper sa reusesc sa incarc poza... Splendida lucratura, sincere felicitari lui Adinel... Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdo Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Salutare tuturor, sunt si eu interesat de achizitionarea unui astfel de exemplar, de preferinta in jurul bucurestiului. Daca stiti vreuna de vanzare, de preferabil fara sa necesita investitii imediate pentru ca banutii sunt putini, va rog PM! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Salutare tuturor, sunt si eu interesat de achizitionarea unui astfel de exemplar, de preferinta in jurul bucurestiului. Daca stiti vreuna de vanzare, de preferabil fara sa necesita investitii imediate pentru ca banutii sunt putini, va rog PM! Multumesc! Eu zic ca iesi mai rentabil daca iti aduci unul in stare shtoc din Olanda, la bani putini..., si mai ales daca rezolviieftin si cu transportul..., cel putin eu am iesit foarte bine si sunt ultra multumit de ce mi-amluat la 800 euro... Salutare tuturor, sunt si eu interesat de achizitionarea unui astfel de exemplar, de preferinta in jurul bucurestiului. Daca stiti vreuna de vanzare, de preferabil fara sa necesita investitii imediate pentru ca banutii sunt putini, va rog PM! Multumesc! Iata un exemplu concludent... http://www.marktplaats.nl/a/motoren/motoren-honda/m713965149-magna-vf700-met-veel-reserve-onderdelen.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdo Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Eu zic ca iesi mai rentabil daca iti aduci unul in stare shtoc din Olanda, la bani putini..., si mai ales daca rezolviieftin si cu transportul..., cel putin eu am iesit foarte bine si sunt ultra multumit de ce mi-amluat la 800 euro... Iata un exemplu concludent... http://www.marktplaats.nl/a/motoren/motoren-honda/m713965149-magna-vf700-met-veel-reserve-onderdelen.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr salut si iti multumesc de sugestie. m-am uitat un pic pe site si am vazut cateva exemplare foarte interesante. problema e ca nu stiu limba si nici nu am cea mai vaga idee cum se poate proceda cu plata, intocmirea actelor, etc. poti sa imi dai cateva detalii despre toate acestea? am cautat un pic pe net si cred ca se gasesc variante de transport, acum nu stiu la ce pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Pun si eu o intrebare (desi vad ca nu e cine-stie ce activitate in zona asta dar poate-poate)... Are cineva idee daca la magna culbutorii sunt hidraulici sau pe pastile? Presupunerile nu ajuta model moto : honda vf 750C magna din 98' multumesc Editat Septembrie 12, 2013 de rbl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) poate te ajuta poza asta cu ceva.... salut si iti multumesc de sugestie. m-am uitat un pic pe site si am vazut cateva exemplare foarte interesante. problema e ca nu stiu limba si nici nu am cea mai vaga idee cum se poate proceda cu plata, intocmirea actelor, etc. poti sa imi dai cateva detalii despre toate acestea? am cautat un pic pe net si cred ca se gasesc variante de transport, acum nu stiu la ce pret... eu pt. a intelege ce scrie acolo, in primul rand mi-am facut un cont, te accepta in cateva minute , apoi tot ce a scris acolo am tradus cu google translate.... Editat Septembrie 13, 2013 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 astept sa-mi soseasca din State... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Salutare .Tocmai mi-am adus o Honda Magna VF700C din Olanda si am reusit cu ultimii banuti sa o inmatriculez.Acum 2 Duminici am fost nerabdator sa ma plimb cu ia .Am cazut derapat pe criblura eram in curba eu:clavicula rupta deget picior si de la mana, motorul:fata telescoape,aripa,janta,suport aripa,far si altele de estetica.Motorul are numai 22000 de mile fara nici macar o zgaraitura a fost la un mosneagut care o avut grija de ia si eu..... .Mentionez ca am reusit si am culcat o data si pe dreapta motorul eram pe langa ia si nahhh.Acum daca stiti pe la cineva o janta si telescoape sa o pot face functionala din nou ca de estetic mai in colo ca nu mai am banuti .Am pus si niste poze cu ia inainte de a o face varza Vad ca nu mai e nimeni pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 salut, greu o sa vezi pe cineva pe aici nici eu n-am inteles de ce dar m-am obisnuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 salut, greu o sa vezi pe cineva pe aici nici eu n-am inteles de ce dar m-am obisnuit eu deja am bagat cateva ture anu asta...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Am gasit piese pentru motor in UK pe ebay transportul e scump dar e bine ca mai gasim piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 (editat) vezi la baiatul asta de la mine din semnatura, Adrian, el avea preturi bunicele si ne mai ajuta... da-i ce ai nevoie si el iti da preturile la care ai piesele acasa. /index.php?/user/40610-garcya/ Editat Februarie 8, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 nu mai stiu cum sa pun poze cine m-a ajuta? Gataa am reusit sa pun poze cu motorul Si eu m-am refacut SA VINA VARAA!!!! Am pes si coburi pe ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 cobul asta arata a servieta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Deja am facut anul asta 150 mile .Aveam o vibratie ciudata la motor la 2700-2900 rotatii ,am rezolvat problema era un surub lipsa sub motor care tine toba colectoare de baie ulei . Eram putin panicat dar ce bine ca exista internetul Am mai intalnit in Falticeni pe un domn Viorel cu o Honda Magna la fel ca a mea mia zis ca mai sint 2 . Asteptam si pe alti pe forum Am mai multe nelamuriri cu reglajul de pe telescop stanga cu presiunea in telescoape ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Uite si in Gorj una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Deja am facut anul asta 150 mile .Aveam o vibratie ciudata la motor la 2700-2900 rotatii ,am rezolvat problema era un surub lipsa sub motor care tine toba colectoare de baie ulei . Eram putin panicat dar ce bine ca exista internetul Am mai intalnit in Falticeni pe un domn Viorel cu o Honda Magna la fel ca a mea mia zis ca mai sint 2 . Asteptam si pe alti pe forum Am mai multe nelamuriri cu reglajul de pe telescop stanga cu presiunea in telescoape ..... Aici in Cluj , adunate Magnele si Sabre-urile, ar fi cam 14 la numar.., din care 3 VF 500... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 poate va ajuta , poate nu (ca il aveti).... sigur nu strica https://docs.google.com/gview?url=http://www.productmanualguide.com/pdf/honda-service-manual-magna-vf750c-cd-1994-2003-15793.pdf&chrome=true pe mine m-a ajutat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 salutare! Am si eu o nelamurire in legatura cu filtrul de aer la magna din '95. Nu am reusit sa gasesc unul aftermarket. Chiar nu sunt decat cele originale OEM si K&N? Eu stiu ca sunt cele mai bune dar preturile sunt de la 200 lei in sus. Stie cineva daca gasesc Hiflo sau alta marca producatoare de tipul asta de filtru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 suna-l pe razvan (metricmotion) adresa si numarul de telStrada Preciziei, nr. 10D Bucuresti, 062203 office@metricmotion.ro Tel: 0727.355.295 // 0723.649.225 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 mersi frumos. Am schimbat uleiul si filtrul ulei,m-am apucat si am desfacut rezervorul si surpriza mare am avut cand nu am reusit sa desfac unul din suruburile acelea lungi de la capacul filtrului de aer,ba mai mult ,s-a stricat si capul surubului Sincer...nu stiu cum as putea desface surubul acela!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 si eu le-am desfacut greu, dar am reusit cu o surubelnita electrica... incearca ..poate reusesti . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionila Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 salutare, ma primiti si pe mine cu o Magna?....am adus-o de curand din Olanda dar din pacate sunt nevoit sa ma despart de ea in favoarea unui teren de contructii... stiti pe cineva interesat de ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Pune si tu niste poze cu ia Fiicamea si motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate