Sari la conținut

bike ul meu :)


fhchth
 Share

Postări Recomandate

Intrati pe www.ratbike.org si vedeti care e treaba cu ratbike-ul.Exista deja mai multe ramuri,multi oameni au dat in "mania" asta, eu personal ma gandeam serios sa-mi trag pe guzzi un negru mat complet plus ceva modificari spre streetfighter, adica in traducere ceva urat ca dracu dar cu "stil" :cheers:

 

 

Basty, imi place ca al tau exprima f. bine esenta unui Dnepr, adica MARE,NEGRU si URAT.Ar mai fi de adaugat acolo si un "RAU" dar la dnepre e discutabil :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers:  :cheers:  :cheers:

 

cum o fo cheful?ai ceva poze???

 

 

Black.

:cheers: a fost fain ...am facut pana la dnepr dar am bagat haine in roata shi am putut merge ...poze ..shiau uitat ashtia digitalele pe acasa ..

ps daca e fain in weekend haideti la un gratar la bv ..ca doar ce naiba ..e o flegma din sb la bv

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: E chiar misto. Eu nu sunt asa mare fan de rat-uri (motoru' meu e "rat" de lepra ce sunt eu) dar asta are o linie super.

 

Ar mai fi de adaugat acolo si un "RAU" dar la dnepre e discutabil 

:cheers:

Metre, nu ai dreptate! Multe Nepre sunt RELE: nu pornesc dimineatza (pe racoare), au probleme cu bautura (deh, russian), nu duc proiecte pana la capat (adica nu stii daca ajungi cu el pana unde ti-ai propus) :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Basty, al meu arata cam la fel de rat ca al tau , pacat ca n-am cu ce sa-i fac poze, am vopsit totul negru mat cu bidineaua, inclusiv motor, roti ,grup, furca, in loc de suspensii i-am pus doua bari pline, si sa adugam si scoaterea pantalonilor de la furca si inlocuirea farului cu un priector tractor, + juguri cu inclinatie de M72, deci am deja rigid de doua luni :cheers: si parca nici nu sunt prea multe probleme, eu unu sunt de parere ca in Pitesti se poate merge bine pe un rigid.

Cat despre raturi ma intreaba frecvent lumea daca nu cumva mi-a scapat motoru-n smoala :cheers: , sau de genul " frate ,, asta a facut razboiu ,nu?" :cheers: "nu nene asta e din 94 dar e rusesc"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hmm shi mie imi plac motoarele negre mat f mult ...asha o sa fac shi dnepra ... imi plac shi rotzile vopsite...raturile ...imi plac dar la modul ca sa fie uzata vopseaua sa fie prafuit sa arata fff vechi ...pt mine RAT inseamna ..adifca imi place o motocicleta cind arata de parca a fost6 parasita de prin anii 50 ...sa faci un rat de genul asta e mult mai greu decit lustru shi vospele..vio spun din proprie experientza ...u rugina ..care sa nu distruga ..lustruita incit ca fie de un maro f inchis trebuie vreo 2 ani ..shi frecat la ea aproape zilnic...ca sa se lustruiasca ...faza e ca la noi daca nui vrei sa iti comenteze POLITIA tre sa fie vopsite ....ca vezi draga faca imagine urita despre rominia ...\

ps bine ca la noi nu avem voie cu raturi da in state au ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...