Blaster Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Mi-am luat unul, de curand, si sunt foarte incantat de el. GL1200 Aspencade din 1988(model 1987) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 You have to be kiding us! Sunteti maxim 5 in toata tara, si tu speri sa gasesti fo unul pe acilea? Succes. Sunt mai multi de 5. Numai inTimisoara sunt 5 de care stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Unul e Marius din Road Patrol, asa ca probabil il stii-resq pe forum. Al doilea e tot din Tm, violetbiker pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Treceti-l si pe DLI ( e si pe forum ) din Sf. Gheorghe, cu un model exact ca cel din prima poza, dar negru....frumos foc. Eu personal mai stiu 2 goldwing-uri,dar de-alea noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 In Bacau sunt doua si mai este inca unu la Piatra Neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 In Bacau sunt doua si mai este inca unu la Piatra Neamt Dap l-am vazut si eu... Mai mult la terasa decat in mers E un 1500 ,superb pot spune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 astea din bacau sunt asa : unu de 1800 si unu de 1500 . cat despre cel din piatra neamt nu stiu sigu sigur dar parca tot un 1500 era si ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 BFB= big f..ing bike. Oricum, sa te tzina mult shi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 BFB= big f..ing bike. Oricum, sa te tzina mult shi bine Multzam de urari... Pai daca ne adunam, o punem chiar si de un club...., destul de maricel vad eu... --- Mesaj completat în 30 Jul 2007 09:06 ------------- Sunt mai multi de 5. Numai inTimisoara sunt 5 de care stiu eu. daca-i numaram si pe cei doi italieni cu cele de 1800, am fi 6 doar in Timisoara a mai sosit unul vineri seara..., de 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Cu unul nou,cu nr. rosu sau de leasing,de Bc, gri,m-am intilnit pe drumul de la mare ,spre Bucuresti,in C-ta. Ascultau muzica,se auzea mai tare decit din masini...Destul de manevrabil vaporul,se baga binisor, printre masini...Oricum,tot l-am depasit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 Cu unul nou,cu nr. rosu sau de leasing,de Bc, gri,m-am intilnit pe drumul de la mare ,spre Bucuresti,in C-ta. Ascultau muzica,se auzea mai tare decit din masini...Destul de manevrabil vaporul,se baga binisor, printre masini...Oricum,tot l-am depasit ... crezi ca si la luat ca sa mearga cu viteza? eu nu cred asta...cred ca de placerea de a se plimba... si fii sigur ca poate sa mearga mult mai tare decat VN-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Crezi ca nu stiu ce poate Goldul? Da' in aglomeratia aia, n-avea ce face...De-aia ziceam ca l-am luat, diferenta de dimensiuni s-a cunoscut...Oricum,toata lumea se uita la el...Si-aveau la ce ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 crezi ca si la luat ca sa mearga cu viteza? eu nu cred asta...cred ca de placerea de a se plimba... si fii sigur ca poate sa mearga mult mai tare decat VN-ul tau Crezi ca nu stiu ce poate Goldul? Da' in aglomeratia aia, n-avea ce face...De-aia ziceam ca l-am luat, diferenta de dimensiuni s-a cunoscut...Oricum,toata lumea se uita la el...Si-aveau la ce ! Bruslii il bate pe Vandam sau invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Bruslii il bate pe Vandam sau invers? * Muhammad Ali ii bate pe toti! ...si nici macar nu e in Al Qa'idah. Chiar, o motocicleta Africana (100%) s-a inventat pana acum...? Black ar trebui sa stie ...dar cred ca e plecat in vacanta acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 *Chiar, o motocicleta Africana (100%) s-a inventat pana acum...? Construit,mama,nu inventat ...! Au facut nemtzii, Zundapp-ul Saharian,inainte de razboi...Adica motocicleta cu atas,la fel k BMW-ul R 75-piese intersanjabile...o fi facut vreun sud-african ceva,vreun chopper,daca e sa vorbim de motociclete CONSTRUITE in Africa... Da' ce-ti veni ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Unchiu' lu' nevastamea are unul ... este in Constanta are service la capul podului de pe drumul spre statiuni ... un service de incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Construit,mama,nu inventat ...! Au facut nemtzii, Zundapp-ul Saharian,inainte de razboi...Adica motocicleta cu atas,la fel k BMW-ul R 75-piese intersanjabile...o fi facut vreun sud-african ceva,vreun chopper,daca e sa vorbim de motociclete CONSTRUITE in Africa... Da' ce-ti veni ?! * Intrebam ca ma intereseaza Africa, mai mult decat Europa - sa zicem ca am o slabiciune ptr. continentul asta... Cand voi calatorii in Africa, vroiam sa stiu daca as putea calarii o motocicleta facuta chiar acolo. Am sa intreb pe cineva in Joburg, ...colegii mei de servici, poate au mai multe informatii. Si da, vorbeam de choopere, bobbere si alte d-astea, ...nu motoretele ptr. Paris-Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 cred ca sunteti putin off topic... --- Mesaj completat în 02 Aug 2007 13:27 -------------cred ca sunteti putin off topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 (editat) cred ca sunteti putin off topic... <small>--- Mesaj completat în 02 Aug 2007 13:27 -------------</small><br/>cred ca sunteti putin off topic... * cred ca suntem chiar mai mult... you, ...Goldwing owneeeeeer!! Revin, am vazut una saptamaa trecuta in Bucuresti, neagra si cred ca mai noua (dupa '90 in orice caz), dar nu am apucat sa vad ce nr. are. Avea mai mult crom pe ea decat stiam eu ca trebuie sa aiba, dar ii statea bine de tot Editat August 2, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) Am reusit sa fac pana de cauciuc.Am umblat cu guma spate uzata la maxim pina in ultima clipa.Duminica trecuta mi-am cumparat cauciucul si in timp ce veneam de la Arad la Timisoara mi-am promis ca este ultimul drum pe care il fac.Am ajuns in Timisoara,ne-am oprit sa bem o cafea si cind vroiam sa plec la garaj sa-mi duc motorul am vazut ca sunt pe janta.De o saptamina motocicleta este o atractie in parcarea de la Galeria 1 din Timisoara.Vestea buna este ca am vazut pe viu cum arata un Gold Wing chopperit...si ma cam bate gindul s-o tai.In asteptarea unor "Gold Wing owners" care sa ma ajute la pana atasez pozele cu motorul si cu un prieten care ma ajuta Editat August 5, 2007 de violetbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Vestea buna este ca am vazut pe viu cum arata un Gold Wing chopperit...si ma cam bate gindul s-o tai.In asteptarea unor "Gold Wing owners" care sa ma ajute la pana atasez pozele cu motorul si cu un prieten care ma ajuta Goldwing + flex/aparat sudura = LOVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) Am reusit sa fac pana de cauciuc.Am umblat cu guma spate uzata la maxim pina in ultima clipa.Duminica trecuta mi-am cumparat cauciucul si in timp ce veneam de la Arad la Timisoara mi-am promis ca este ultimul drum pe care il fac.Am ajuns in Timisoara,ne-am oprit sa bem o cafea si cind vroiam sa plec la garaj sa-mi duc motorul am vazut ca sunt pe janta.De o saptamina motocicleta este o atractie in parcarea de la Galeria 1 din Timisoara.Vestea buna este ca am vazut pe viu cum arata un Gold Wing chopperit...si ma cam bate gindul s-o tai.In asteptarea unor "Gold Wing owners" care sa ma ajute la pana atasez pozele cu motorul si cu un prieten care ma ajuta * hahaha! exact asta am patit si eu, acum 2 saptamani am facut prima pana, norocul meu ca am avut pompa si camera nu era rupta in bucati, ci numai intepata (de un cui), asa ca am ajuns cu ea pe roti, dupa ce am bagat ceva aer, la atelierul mecanicului meu. Am comandat anvelopa spate, a venit intr-o zi si am rezolvat in cateva ore pana. Insa anvelopele erau amandoua varza, deci am comandat si guma fata si acum sunt fericita posesoare a unui Intruder "antic" cu incaltari noi-noute. Chestia misto este ca, exact ca si tine, am facut un drum lung, primul dealtfel..., fix inainte de pana, chiar in ziua precedenta m-am intors, ...primul drum de 1000 km. Stiam ca trebuie sa schimb gumele de la inceput, dar tot amanam... M-am "ambitionat" sa plec la drumul ala cu cele vechi, cand m-am intors erau netede ca in palma. Am luat un cui in spatele blocului meu, pana la garaj, nu am simtit nimic, dar a doua zi roata spate era pe janta. Vad ca ti-ai pus Metzler, ...cele mai bune, felicitari! Si eu am luat tot d-astea, ca sa nu le mai schimb prea curand Morala: daca astepti sa ti se intample un miracol ca sa schimbi anvelopele, mai bine fa-ti socoteala din timp si pregateste-ti sanie vara si caruta iarna ...sau era invers?! Editat August 6, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Vad ca ti-ai pus Metzler, ...cele mai bune, felicitari! Si eu am luat tot d-astea, ca sa nu le mai schimb prea curand Da Sorine,ai ales cele mai bune cauciucuri (pentru un touring-enduro) Metzler rulz!! La cata carne au pe ele sigur nu o sa le schimbi prea curand,asta daca nu participi la EnduRomania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Mi-am comandat si slickuri pentru participarea la competitia oldtimer-elor clasa superbike (peste 1000cmc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate