skorpion Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Cuprins - Nr. 59 Prezentari & Test Ride: Yamaha YZR-M1 Honda RC 211V Suzuki GSV-R Kawasaki ZX-RR Ducati 990 F06 Desmosedici Custom: McLaren Bike Old Timer: DKW NZ 350-1 ATV: Kawasaki Brute Force 750i Life & Style: Turism: Poteci improvizate |ntruniri: Pecica, Tg. Secuiesc, Raul Alb, Gheorghieni, Turda Util: Analize: Accidentele moto in lume Tehnica: Electronica motocicletelor Tehnicus: amortizoarele de directie Oferta lunii: Kymco People S 200 Bike selector: Suzuki V-Strom DL1000 Sport: Viteza Caransebes Endurocross Cluj Motocros Ciolpani Motocros Bistri]a GP Olanda GP Germania GP SUA WSBK Cehia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 O surpriza placuta CD-ul dlui Razvan Voiculescu, care demonstreaza, daca mai era nevoie, ca motociclistii nu sunt numai bau-baul Romaniei, ci si niste oameni sensibili, ba chiar cu har liric. Poate conducerea revistei trimite cateva exemplare si mihulecilor sau mihaesilor de prin presa centrala sau locala. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa the Hutt Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Da' de ce sa le trimitem? Ei ne injura si noi sa le dam reviste moca? Daca le vor, sa scoata banu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Da' de ce sa le trimitem? Ei ne injura si noi sa le dam reviste moca? Daca le vor, sa scoata banu'! Probabil nici nu stiu ca le vor . Maine seara facem ceva ( )? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa the Hutt Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Maine seara facem ceva ( )? Ma tem ca nu ... chestie de calendar, stii tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badboyblue Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 vreau doar sa va spun ca citesc revista Moto-Life de foarte mult dar cel mai mult imi plac articolele lu Valentina Sarosi deci impecabil toata stima si jos palaria! --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 20:42 -------------si am uitat sa spun nr59 impecabil!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 vreau doar sa va spun ca citesc revista Moto-Life de foarte mult dar cel mai mult imi plac articolele lu Valentina Sarosi deci impecabil toata stima si jos palaria! <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 20:42 -------------</small><br/>si am uitat sa spun nr59 impecabil!!!!!!!!!!!!!!!! Eteee.... fleashk! Nimic nu e impecabil pe lumea asta, nici macar articolele..."lu Valentina Sarosi". Hai sa fim seriosi, mereu e loc de mai bine. Daca-ti plac articolele domnisoarei (sau doamnei) Sarosi nu e vreo chestie, dar ce naiba, deja seamana a lobby... Respect! --- Mesaj completat în 11 Aug 2007 01:45 -------------Ha-ha-ha! Acu' am vazut V-Strom-ul de 1000 . Cred ca Marian a facut icter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Sunt texte pe care le citesc de 3-4 ori, cu fotografii pe care le analizez in detaliu. Ex: pag. 52, Old timer, cu DKW NZ 350-1. Si alte texte peste care sar. Ex: pag. 68, text scris de Valentina S. Dupa ce cineva a laudat-o, am zis hai sa vad. Am vazut. Data viitoare sar iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 unde se mai gaseste numarul asta? si daca nu se mai gaseste... pot sa vin sa-l iau de la redactie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 Evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate