boorman Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Excursie azi, pana in Padis si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Excursie azi, pana in Padis si inapoi. Scuze de Off topic dar.......Pfoaaa da fain i BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ioi mie imi spui...abia astept sa imi iau unu, numai ca mie imi trebuie de fabricatie joasa.... next time vii cu noi? Scuze de Off topic dar.......Pfoaaa da fain i BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 scuze de intarziere, acuma am reusit sa tai primul filmulet urmatorul maine poate imi zice si mie cineva reteta de la bograciu asta cu galuste ca io nu stiu numa ala cu cartofi ..... pe care l-am invatat tot de la un bihorean si mi-am si cumparat ceaun. :lol: P.S.io nu-s bihorean,ms anticipat Tu crezi ca asa numai se afla o reteta?! Ca sa stii cum se face trebuie sa iesi o data cu noi si si sa vezi pas cu pas toate miscarile si ingredientele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 scuze de intarziere, acuma am reusit sa tai primul filmulet urmatorul maine Tu crezi ca asa numai se afla o reteta?! Ca sa stii cum se face trebuie sa iesi o data cu noi si si sa vezi pas cu pas toate miscarile si ingredientele! no problem,se rezolva. organizam o iesire la mine la negreni cind vreti,io aduc tot ce trebe la bogracs,daca vreti rezolv si cazare la vinatori,la cabanute sau camere linga pista de schii.mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 poate imi zice si mie cineva reteta de la bograciu asta cu galuste ca io nu stiu numa ala cu cartofi ..... pe care l-am invatat tot de la un bihorean si mi-am si cumparat ceaun. :lol: imi rezerv drepturile de autor , am si brevet pt bograci , si vand reteta scump ,dar dak o sa iesi cu noi o sa ai posibilitatea sa inveti , prima ocazie e in 24 la tinca cand o sa fac unu mare de vreo 60 litrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ce mah dai si la tzigani? :lol: :lol: sau se apropie vremuri grele pe la Tinca? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 am reusit sa pun niste filmulete de la excursie scuze pt ca nu e perfect facut, dar sunt incepatoare si in domeniul filmarii sper totusi ca va place http://www.youtube.com/watch?v=2em9bIkOrL0 http://www.youtube.com/watch?v=Opplm5cWQxE http://www.youtube.com/watch?v=UYAl_oljH9s http://www.youtube.com/watch?v=1y67fyRup-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 sper ca nu ati uitat???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 sper ca nu ati uitat???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 sper ca nu ati uitat???!!! De cand asteptam eu sa vad filmuletul asta.... Jupana...multumim pentru filmarea profesionala. Si Lajos, mersi ca ai postat filmul. P.S.: Cristina, oare putem face rost si de filmuletul facut cand am mers la Tinca? Cand ai filmat tu cu camera lui Imi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 sper ca nu ati uitat???!!! rupeee .... bravo voua ziceti`mi va rog cum se numeste mel din video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 rupeee .... bravo voua ziceti`mi va rog cum se numeste mel din video Aloo gara ti am mai dat odata raspunsul ti e greu sa cauti in urma ? atunci scrie pe PM nu mai incarca topicul aiurea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 sper ca nu ati uitat???!!! frumos montaj...bravo lajos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Jupana...multumim pentru filmarea profesionala. nu aveti pentru ce... dar chiar profesionist?! trebuie sa vorbesc cu jupanul sa imi cumpere o camera si atunci vedeti voi... P.S.: Cristina, oare putem face rost si de filmuletul facut cand am mers la Tinca? Cand ai filmat tu cu camera lui Imi!!! pai asta trebuie sa vb cu imi eu sincer nu stiu ce am inregistrat... dar cred ca se vor vedea fain motoarele si cum ne chinuim sa facem micii si cartofii... si cum se dadeau baietii pe "liana"... Editat Mai 22, 2008 de JUPANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ...si cum se dadeau baietii pe "liana"... Cine e Liana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 nu aveti pentru ce... dar chiar profesionist?! trebuie sa vorbesc cu jupanul sa imi cumpere o camera si atunci vedeti voi... pai asta trebuie sa vb cu imi eu sincer nu stiu ce am inregistrat... dar cred ca se vor vedea fain motoarele si cum ne chinuim sa facem micii si cartofii... si cum se dadeau baietii pe "liana"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Cine e Liana? pe bune ca n-o stii pe liana !?!?! Editat Mai 22, 2008 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 pe bune ca n-o stii pe liana !?!?! Cum o cheama ...Raspuns in Discutii despre Orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 poate te prin ca treci pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 pentru curiosi vi-o prezint pe d-soara "LIANA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 pentru curiosi vi-o prezint pe d-soara "LIANA" mai jupane fara casca??? chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) mai jupane fara casca??? chiar asa... fara casca dar si descult?! Editat Mai 27, 2008 de JUPANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 fara casca dar si descult?! Mai bine descult decat in slapi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate