Bucu' Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Aleck tu ai facut topicu asta si tu il chatuiesti shame on iu cat despre suzuki bucu....... ride it ... feel it... fear it vinde - ti biku si i ati suzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) vine vremea repsol mi-l fac Editat Iunie 3, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 vine vremea repsol mi-l fac las ca dc iese al meu fain iti dau nr ies ieftin amu doar sa vad cum iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Imi pare rau ca nu va puteti abtine SAU MUTA de la CHAT pe alt topic(sau mai bine pe PM) shammmeee on Youuuuu da si tu .....si tu care citesti acum Cateva poze de la tura Oradea-Arad-Deva-Sebes-Alba Iulia-Teius-Turda-Cluj-Alejd- o Ploaiee de rupeee-Oradea-Uscati sa fiu ON TOPIC ! Alti se plimba altii......FREACA TASTATURA ce sa faci ..........Raspuns: mulgi caprele si TACI La cetatea d la LipovaUn numar tunning pt Aleck , Europa i de... Aleck la plimbare pe domeniu o baie nu strica frumos dar....plin de tantari The Castle of Savarsin Ar merge un chef aici nu ? O invitatie la el acasa . Dupa o tura in forta, cauciucurile frigeau...la propriu Asa patesti daca fortezi prea tare motoru nici io nu is mai prejos deja era polizat cuiu de cat am umblat cu el si nu am stiut Editat Iunie 4, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 frumoase poze... bravo voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 adevarati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Nu-ma gura-i de voi.... cica bikeri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Nu-ma gura-i de voi.... cica bikeri..... te oftici? las poate te ia si pe tine cineva pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Nu-ma gura-i de voi.... cica bikeri..... io cred ca te-ai plictisit sa tot itzi spargi cosurile in oglinda si sa joci solitaire singurel si ai zis hai sa ma bag in seama si cu astia poate ma injura bine si o sa ma simt mai bine.......las-o moarta frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Auzi la el UN bucurestean vorbeste care si singur pica ..... mai vorbeshte de pasager MA LASI.....cica biker Nenea "Art" sub avataru tau scrie INCEPATOR ... asa ca te rog frumos LINISTE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Auzi la el UN bucurestean vorbeste care si singur pica ..... mai vorbeshte de pasager MA LASI.....cica bikerNenea "Art" sub avataru tau scrie INCEPATOR ... asa ca te rog frumos LINISTE.... ba grr, las-o un pic mai usor cu bascalia, stiu ca nu esti rau intentionat, dar pe aici mai sunt si persoane mai sensibile, si nu are rost sa facem galagie pe forum, mai bine hai la intrunire vineri, si povestim acolo. La 19.30 pe strada ibsen, k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 io cred ca te-ai plictisit sa tot itzi spargi cosurile in oglinda si sa joci solitaire singurel si ai zis hai sa ma bag in seama si cu astia poate ma injura bine si o sa ma simt mai bine.......las-o moarta frate. ok Auzi la el UN bucurestean vorbeste care si singur pica ..... mai vorbeshte de pasager MA LASI.....cica bikerNenea "Art" sub avataru tau scrie INCEPATOR ... asa ca te rog frumos LINISTE.... barosane ori ce biker pica macar odata dar nush ce tot ma obosesc sa vb cu doritor sa devina biker dc ai chef de prostii (ca numai prostii vb pe aici) meri pe forumul de bascalie si lasa ne pe noi in pace chiar nu avem nevoie de un habarnist. ride safe (pe cd vei ride) asfalt uscat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Auzi la el UN bucurestean vorbeste care si singur pica ..... mai vorbeshte de pasager MA LASI.....cica bikerNenea "Art" sub avataru tau scrie INCEPATOR ... asa ca te rog frumos LINISTE.... Atunci citeste ce scrie sub avatarul meu si comporta-te ca un om matur. Nu am stiut ca acuma si gradinita poate sa posteze pe forum. P.S. completeaz-ti profilul. Poate asa o sa stim cu cine vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Auzi la el UN bucurestean vorbeste care si singur pica ..... mai vorbeshte de pasager MA LASI.....cica bikerNenea "Art" sub avataru tau scrie INCEPATOR ... asa ca te rog frumos LINISTE.... IA POSTEAZA TU IN ALT TOPIC CA SUNT DESTUI OFF TOPIC NU MAI LIPSESTE INCA UNU CU MISTOURI ....HAI ROIU IN DISCUTII DESPRE ORICE. CAT DESPRE CE SCRIE SUB AVATAR DOCUMENTEAZA TE PRIMA DATA SI APOI BAGA COMM , ASA CA CIOCU MIC TU ! .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) IA POSTEAZA TU IN ALT TOPIC CA SUNT DESTUI OFF TOPIC NU MAI LIPSESTE INCA UNU CU MISTOURI ....HAI ROIU IN DISCUTII DESPRE ORICE. CAT DESPRE CE SCRIE SUB AVATAR DOCUMENTEAZA TE PRIMA DATA SI APOI BAGA COMM , ASA CA CIOCU MIC TU ! .......... Va rog sa mutati discutiile pe discutii despre orice Editat Iunie 5, 2008 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Auzi la el UN bucurestean vorbeste care si singur pica ..... mai vorbeshte de pasager MA LASI.....cica bikerNenea "Art" sub avataru tau scrie INCEPATOR ... asa ca te rog frumos LINISTE.... bai handicapatule......incepator sub avatar este in functzie de cat postezi bai pocnitoare ce esti......si daca kiar vrei sa te legi de oameni dute-n p.......mea cu aia de la misa sa se pise pe tine va legatzi unul de altul si sa formatzi spirala aia.....ca numai spirale ai in cap...spirale de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Mama ce v-ati inflamat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ar tb administratorul forumului sa i scoata pe "bikerii" astia care nu au nc o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 HEHEHEHEHEHEHHEH CE-MI PLACE CAND SE ATACA BATETZII. Bun asa sa le luam pe rand: @VladPS imi place ca esti un om care nu te ataci din prima, bikeri sensibili interesanta idea...... direct imi fuge gandu la biker=pussy .... si mersi de invitatie dar nu prestrez.... cum fac altzii... @Bucuresteanu io zic ca NU orice biker prica macar odata..... ca unu vor sa para smecheri ... si vor sa demonstreze la pitzioance ca ce mare STAB e el e una .... sau ca ii da gaz ca nebunu pe oriunde nu ma IMPRESINEAZA...... da recunosc poti sa pici mai ales la conditiile din Romania dar cosider ca 90% din cazaturi sunt datorate GRANDOMANIEI adica PROSTIEI. @BMW RIDER ...... toata stima si respectu ... ai zis BMW ai zis tot. Lucrez la profil multzumesc de atentionare. @StefanBh nui frumos sa aratzi cu degetu la cineva pe care nu cunosti si nu stii cu cine vorbesti... P.S @LA TOTI "am fost obligat" sa-mi fac o intrare mai agresiva si vad c-am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 HEHEHEHEHEHEHHEH CE-MI PLACE CAND SE ATACA BATETZII. Bun asa sa le luam pe rand: @VladPS imi place ca esti un om care nu te ataci din prima, bikeri sensibili interesanta idea...... direct imi fuge gandu la biker=pussy .... si mersi de invitatie dar nu prestrez.... cum fac altzii... @Bucuresteanu io zic ca NU orice biker prica macar odata..... ca unu vor sa para smecheri ... si vor sa demonstreze la pitzioance ca ce mare STAB e el e una .... sau ca ii da gaz ca nebunu pe oriunde nu ma IMPRESINEAZA...... da recunosc poti sa pici mai ales la conditiile din Romania dar cosider ca 90% din cazaturi sunt datorate GRANDOMANIEI adica PROSTIEI. @BMW RIDER ...... toata stima si respectu ... ai zis BMW ai zis tot. Lucrez la profil multzumesc de atentionare. @StefanBh nui frumos sa aratzi cu degetu la cineva pe care nu cunosti si nu stii cu cine vorbesti... P.S @LA TOTI "am fost obligat" sa-mi fac o intrare mai agresiva si vad c-am reusit. mah...grr...lasa branza si strugurii in pace , ca o sa ti se faca rau. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @Art Masoara-ti cuvintele..... da dovada de OM nu de ne-OM...... @MirceaRM .... Salutari domnu care presteaza ...... cum a reusit "escapada" d'aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @Art Masoara-ti cuvintele..... da dovada de OM nu de ne-OM...... @MirceaRM .... Salutari domnu care presteaza ...... cum a reusit "escapada" d'aseara? Cum au inceput sa sar baietzi pe tine cum te-ai inmuiat....nu pot sa imi masor cuvintele eu prima data actzionez si dupa aia gandesc..asa sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @Art m-am imuiat vorba vine ... mi-am facut intrarea si mi-o ajuns...... Iar pe MIrceaRM parca parca il stiu de undeva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @Art m-am imuiat vorba vine ... mi-am facut intrarea si mi-o ajuns......Iar pe MIrceaRM parca parca il stiu de undeva..... Bah ce intrare ca ii jignesti asa ....ca ala o picat ca cica motociclisti si din alea....poate multzi gandesc ca tine da nu intra pe forum si zic lucruri din astea si dupa aia incearca sa se puna bine tot cu aia pe care la inceput i-a vorbit.Nu stiu catzi breteni o sa ai pe aici frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @Art eeeee am ziso sa se atace, de unde crezi ca stiu ca o picat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate