cristian8214 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 In sfarsit pozele de la Tinca : Era cazul deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Era cazul deja Ce si faci? Editat Iunie 25, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 oleeeeee ... D`zo sa`ti deie sanatate si noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 oleeeeee ... D`zo sa`ti deie sanatate si noroc Ms ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 In sfarsit pozele de la Tinca : imi place ce fata gratioasa are borz dupa ce a cazut cu ghetele in apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 imi place ce fata gratioasa are borz dupa ce a cazut cu ghetele in apa... ii place la jupanu apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 imi place ce fata gratioasa are borz dupa ce a cazut cu ghetele in apa... Jupana da' tu cand pui pozele de la tura de duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Jupana da' tu cand pui pozele de la tura de duminica ? uite filmuletul! pozele nu am timp sa le postez... fiti atenti cum povesteste jupanu cu nostalgie despre armata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 uite filmuletul!pozele nu am timp sa le postez... fiti atenti cum povesteste jupanu cu nostalgie despre armata... parca nu ii mai tace gura frumusel filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 cristi poze de la nunta lui piero nu pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 sa puna Lajos poza ... sa vedeti ce bucata si`o gasit Cristi :jump: bine k mai mult era pe langa mine da noah :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 cristi poze de la nunta lui piero nu pui? NU sa puna Lajos poza ... sa vedeti ce bucata si`o gasit Cristi :jump: bine k mai mult era pe langa mine da noah :jump: ce ai mah esti gelos ca o venit cu mine pe motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 nu stai linistit ... da macar am fo domn si m`am dat la o parte, simteam ca`i trebe ceva intr`un cilindru mai mare de 50 :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Aloooo iara faceti chat........exista topic pt asta , i greu un copy paste ?..........Ce le as taia io la unii netu' Scuze la restu de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Aloooo iara faceti chat........exista topic pt asta , i greu un copy paste ?..........Ce le as taia io la unii netu' Scuze la restu de offtopic bine zis! PENTRU CUNOSCATORI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) De fapt nici un topic n-ar trebui sa fie chat. Pentru asa ceva s-a inventat mirc sau programele messenger! M-am scarbit de motociclism.ro Editat Iulie 2, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 De fapt nici un topic n-ar trebui sa fie chat. Pentru asa ceva s-a inventat mirc sau programele messenger! M-am scarbit de motociclism.ro Nenea... e simplu! Nu mai tastezi "www.motociclism.ro" in fereastra de adresa a browserului. Ce-o f asa greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Nenea... e simplu! Nu mai tastezi "www.motociclism.ro" in fereastra de adresa a browserului. Ce-o f asa greu? patetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) patetic Who? Me? Cateva poze de la "Ursu": Editat Iulie 3, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Sinteti off-topic, incepatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) niste poze de ieri.. iesire spontana... a se vedea ca intre suncuius si bratca am avut costume de "piele" Editat Iulie 13, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 In sfarsit pozele de la Tinca : Ba...cumva casca ta seamana cu a mea? A mea e oricum mai noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 niste poze de ieri.. iesire spontana...a se vedea ca intre suncuius si bratca am avut costume de "piele" forte spontana. nc macar un sus. mare domn gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 eu stiam ca esti la work asa mi-ai zis vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 Ba...cumva casca ta seamana cu a mea? A mea e oricum mai noua Da' a mea e verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate