P T R Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 am ramas cu buza umflata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 am ramas cu buza umflata Macar ai dat cateva ture pe ring...e si asta ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 azi pls ia-mi si mie colega cu motoreta si da-o racing. poa nu o sa mai fie asa stresanta, macar o perioada cat de scurta. hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) stefan si floricelele...hahahahha...sorry man nu m-am putu abtine..... SORRY DAR NU POT SA PUN POZE........forum de ..... Editat August 31, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Pozele din turul europei le-am pus aci : /index.php?showtopic=576439 Asa de apetit traseul a fost asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 felicitari! bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 frumoase poze tudor... bag si eu dupa ce vin din grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 iesire de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 iesire de ieri tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 O poza profundă , plină de semnificații ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Sambata sau duminica,functie de vreme,m-as duce spre Padis apoi Belis.De la Belis ori ma intorc spre Huedin ori spre Poiana Horea-Albac-Arieseni,as manca un pranzul cosasului la Mama Uta,vad io.Traseul este 40%softenduro,cine doreste? Daca va intereseaza,gasiti poze din iesirea solo de sambata facand clik AICI Daca nu va intereseaza,va doresc o zi faina! Editat Noiembrie 10, 2010 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Daca va intereseaza,gasiti poze din iesirea solo de sambata facand clik AICIDaca nu va intereseaza,va doresc o zi faina! frumoasa tura... felicitari. poze recente.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) Mah,io merg maine la o slana prajita la Padis si inprejurimi. Oradea-Tinca-beut o cafea la Cociuba Mare la Dani-Beius-prajit slana cu ceapa la Glavoi(Padis).Toatal 260 km Poze nici acum nu pot posta pe ligheanul asta asa ca doar FACAND CLICK AICI se poate vedea Glavoiul pustiu,curat,fara manele,liniste....de vis... Editat Noiembrie 14, 2010 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Oradea-Tinca-beut o cafea la Cociuba Mare la Dani-Beius-prajit slana cu ceapa la Glavoi(Padis).Toatal 260 km Poze nici acum nu pot posta pe ligheanul asta asa ca doar FACAND CLICK AICI se poate vedea Glavoiul pustiu,curat,fara manele,liniste....de vis... superb glavoiul asa ... pare mai salbatic.... fata de august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 ieri a fost ultima mea "iesire" in anul asta...in jurul casei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Arad , poze facute cu telefonul Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2010 ieri a fost ultima mea "iesire" in anul asta...in jurul casei... Bravo! Macar atat, si si asa, e mai mult decat au putut altii mai laudarosi din fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 prima iesire din anul asta... am si filmat putin in HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 nu a fost nici cald nici uscat dar a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing_parts Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 niste poze din vremuri mai bune ;) oradea kawasaki team Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) astazi, in sfarsit, am scos si eu motorul de la iernat Video Mesaj completat ca sa se incarce mai repede am schimbat compresia, si acum video-ul e la acest . Editat Ianuarie 15, 2011 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Di zilele de mult apuse;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 nu a fost nici cald nici uscat dar a fost ok. faina camera! are si sistem antisake suportul de rezervor, ca tare fain filmeaza! obiectivul e standard sau e montat un wide converter? super imagini!e scumpa tare jucaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate