claudiu borz Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Sambata 15 noi. la Nyiregyhaza in gradina zoologica.Timp bun pt condus si chiar nici nu a fost asa de rece ce fain! lasa ca la primavara mai facem un drum sa vad si eu tigri, ca mi-s tare dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 ce fain!lasa ca la primavara mai facem un drum sa vad si eu tigri, ca mi-s tare dragi! ... mai ales tigroaicele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 UN PIC DE ATENTIE VA ROG! /index.php?...0&start=220 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 UN PIC DE ATENTIE VA ROG! /index.php?...0&start=220 Multumim! este deja un topic dedicat. se poate sa nu mai poluati forumu asta .deschideti ochii inainte sa postati ceva.ms de intelegere uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) iesire azi scurta rau de tot... inainte de a pune motoru la iernat. Editat Noiembrie 28, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cateva poze de la iesirea de azi pana la sens in hu cd ne am intors am trecut pe lg radar pe bors, ca nu l observasem si nc nu ma asteptam dp atatea radare fixe, cu 230 dar am avut cel mai mare bulan ca ne a luat din fata si nu oprea pe sensul nostru. am stat in parcare la pic 30min ca ne era tarsa sa nu ne astepte politia. pana la urma ne a zis un taxi. ca nu mai e garcea pana n oras. bulan am avut. am mai dat vreo 2 ture prin oras sincer era tare pacat sa nu iesit pentru ca vremea a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cateva poze de la iesirea de azi pana la sens in hu cd ne am intors am trecut pe lg radar pe bors, ca nu l observasem si nc nu ma asteptam dp atatea radare fixe, cu 230 dar am avut cel mai mare bulan ca ne a luat din fata si nu oprea pe sensul nostru. am stat in parcare la pic 30min ca ne era tarsa sa nu ne astepte politia. pana la urma ne a zis un taxi. ca nu mai e garcea pana n oras. bulan am avut. am mai dat vreo 2 ture prin oras sincer era tare pacat sa nu iesit pentru ca vremea a fost super. nu te mira daca te vezi pe la stiri, cu textul "motociclist inconstient surprins de aparatul radar cu peste 230 km/h...." una doua fug baietii cu caseta la posturile tv, mai fac si ei bani de-un cico. poate ai noroc ca is alegeri, si is ginitzi astia de la tv pe politica. oricum, bulan maxim ati avut. nu e binee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 nu te mira daca te vezi pe la stiri, cu textul "motociclist inconstient surprins de aparatul radar cu peste 230 km/h...."una doua fug baietii cu caseta la posturile tv, mai fac si ei bani de-un cico. poate ai noroc ca is alegeri, si is ginitzi astia de la tv pe politica. oricum, bulan maxim ati avut. nu e binee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) vreme foarte buna , drumuri f bune pe final,eu si manu... . Editat Decembrie 1, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cateva poze de la iesirea de azi pana la sens in hu cd ne am intors am trecut pe lg radar pe bors, ca nu l observasem si nc nu ma asteptam dp atatea radare fixe, cu 230 dar am avut cel mai mare bulan ca ne a luat din fata si nu oprea pe sensul nostru. am stat in parcare la pic 30min ca ne era tarsa sa nu ne astepte politia. pana la urma ne a zis un taxi. ca nu mai e garcea pana n oras. bulan am avut. am mai dat vreo 2 ture prin oras sincer era tare pacat sa nu iesit pentru ca vremea a fost super. bro` mai dezamagit ... tot astept tura aia promisa ca un caine si tu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 bro` mai dezamagit ... tot astept tura aia promisa ca un caine si tu nimic la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 la primavara multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 multumesc frumos glumeam la urmatoare iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 ehhh asa mai mere :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) vreme foarte buna , drumuri f bune pe final,eu si manu.... adaug si filmuletele... ps: era destul de rece + gume uzate asa ca nu ne-am prea aplecat. ca sa nu aud mai tarziu critici pfoaii asta e chiar vechi... ce vremuri domnule.... Editat Decembrie 4, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 adaug si filmuletele... ps: era destul de rece + gume uzate asa ca nu ne-am prea aplecat. ca sa nu aud mai tarziu critici pfoaii asta e chiar vechi... ce vremuri domnule.... ce vremuri soso hai akassssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 adaug si filmuletele... ps: era destul de rece + gume uzate asa ca nu ne-am prea aplecat. ca sa nu aud mai tarziu critici inconstientule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 3 poze ce meci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) poze din scurta iesire de azi Editat Februarie 4, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Oradea,Tinca,Bocsig,Varfuri,Ineu,Chisineu,Salonta aprox 330 Km, Drum excelent 79A si pana la 17 C ...si o mica pana in Salonta, mersi baietilor de ajutor Intrati si cititi aci ce spune nenea de la pestera http://www.pirates-cave.blogspot.com/ Editat Februarie 8, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) scurta iesire azi prin oras si pina-n felix...ce daca ploua... Editat Februarie 8, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 iesire azi.. foarte scurta... felix si saldabaj... cu noile gume la netezit. f u t u i ce frig e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) poze de azi... Editat Martie 1, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 domn prezident sa l stapanesti sanatos mersi frumos, Doamne Ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Chair ca aveti motoare faine amandoi. Sa va bucuratzi de ele....sanatosi Sper sa ma primiti si pe mine in club, numa sa nu faceti clubul Honda an 2000 + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate