Tman Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Ati avut antigel in vene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Ati avut antigel in vene? antigel in motor si pasiune in vene ... am iesit scurt... 1 ora dar a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 iesire scurta de azi ... brrrr cam frig grup restrans vad --- Mesaj completat în 05 Jan 2008 10:54 ------------- grup restrans vad si ati alimentat si lg mine pe clujului ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 grup restrans vad <small>--- Mesaj completat în 05 Jan 2008 10:54 -------------</small><br/> si ati alimentat si lg mine pe clujului ce oameni Se spune: "ce uameni!" si mai restrange dreaq pozele alea din semnatura, ca tre sa te caut sa-ti raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 grup restrans vad <small>--- Mesaj completat în 05 Jan 2008 10:54 -------------</small><br/> si ati alimentat si lg mine pe clujului ce oameni numa iti faceam sange rau, ca tu erai la lucru... apropo, si azi am iesit 1 ora, si a fost fain te-am sunat la tel da n-ai raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Hai ca am tras si io azi o tura(prima din 2008)........si invataturile de rigoare 1. Nu te abate pe drumuri laturalnice ca ...risti sa dai de drunuri necuratate de zapada si pline de gheata 2. Poti intra FOARTE USOR in derapaj si prin folosirea franei de motor 3. Pe gheata e indicat sa folosesti motorul intr o treapta superioara si sa eviti pe cat posibil prima treapta. E preferabil sa mergi in turatii joase pt ca altfel risti sa rupi aderenta rotii spate ..si asa foaaaartte slaba Cand altii se dau cu sania......................unii se dau cu motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 eeestiiii nebuun!!!!!! imi place de tine!!! altii stau inca pe buda dupa ce au mancat k spartii ,altii akum se trezesc din euforii alcoolice...etc si tu, te plimbi cu motoru!!! am o sanie din aia de fier si ma gandeam s o legam dupa motor, ce zici facem un drift?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 grup restrans vad <small>--- Mesaj completat în 05 Jan 2008 10:54 -------------</small><br/> si ati alimentat si lg mine pe clujului ce oameni stiam ca esti la lucru si nu am vrut sa te tachinam. iti este gata honditza? sa mi-o dai si mie sa o simt nitzel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 ... altii stau inca pe buda dupa ce au mancat k spartii ... In 1 ian l-am vazut prin centru pe Donhacker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 numa iti faceam sange rau, ca tu erai la lucru... apropo, si azi am iesit 1 ora, si a fost fain te-am sunat la tel da n-ai raspuns... ms dar inca mai sunt la inventar la timisoara data viitoare dc ma chemati DOMN PRESEDINTE --- Mesaj completat în 06 Jan 2008 03:11 ------------- stiam ca esti la lucru si nu am vrut sa te tachinam. iti este gata honditza? sa mi-o dai si mie sa o simt nitzel stii bine ca e pusa la punct si apta de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2008 Domnu'... esti la TM? da o fuga si tu pan la Deva, ca ma plictisesc... aseara facui o conferinta telefonica cu bucurestenii... astept factura Btw, si io il vazui pe don hacker, inconfundabila casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 insfarsit ti`ai schimbat si tu toba Stefane ... astept sa`l aud cum suna ...ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 am inceput sezonul in forta cu o tura pn la 'sens' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2008 'ta-va pestii! Grrrr..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 'ta-va pestii! Grrrr..... am vrut sa te sun dar mi-am adus aminte ca n-ai bike --- Mesaj completat în 11 Jan 2008 13:09 -------------suna-l pe gixerr ca amu a mers inspre alesd poate da o fuga pn la tine sa te dea o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 am vrut sa te sun dar mi-am adus aminte ca n-ai bike <small>--- Mesaj completat în 11 Jan 2008 13:09 -------------</small><br/>suna-l pe gixerr ca amu a mers inspre alesd poate da o fuga pn la tine sa te dea o tura acuma zi si de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 cateva poze de azi ...super vreme...asa ca am mers pana la alesd.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Unii dintre noi am inceput sezonul in fortza.... Chiar daca nu ne-a fost cald am dat o tura pana prin Debrecen. Am facut si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 poze din plimbarica de azi... super vreme .. ps: am testat si sunetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 poze din plimbarica de azi... super vreme .. ps: am testat si sunetu imi vine sa mor cand vad ca ati iesit... si eu nimic! nu-i bai acum merge motorul asa ca daca mai iesiti da-ti un bip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Plimbarica prin padure INAINTE: -motor si haine proaspat spalate DUPA: 15012008018.wmv Editat Ianuarie 15, 2008 de dumitrasrazvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Mai Razvane baga si tu poze de Duminica io numa astea fct cu tel le am La Arat.....terenu de fotbal Fusăi Âşi io cu enduro(mersi Răzvan ) pe dâmburi,boscheți etc si pe malu criÂşului, foarte fain ...e o alta senzație(față de o sportivă)....Baieti incercați MERITĂ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Mai Razvane baga si tu poze de Duminica io numa astea fct cu tel le am La Arat.....terenu de fotbal Fusăi Âşi io cu enduro(mersi Răzvan ) pe dâmburi,boscheți etc si pe malu criÂşului, foarte fain ...e o alta senzație(față de o sportivă)....Baieti incercați MERITĂ ! N-ai pentru ce Manule, si alta data. Dar data viitoare mergem la padure. Astazi m-am dat jos de pe vacutza ca un caine lesinat, dupa 15 minute de plimbare. M-am simtit ca dupa 2 ore de fotbal in sala . In continuare poze si filme de la iesirea de duminica. Imi cer scuze pentru calitatea filmelor atasate dar nu am putut sa le pun in formatul original din cauza marimii. http://www.youtube.com/watch?v=bR6UkOz5j9s http://www.youtube.com/watch?v=HSEr6TBGqUE http://www.youtube.com/watch?v=gdtg-lcw96Q http://www.youtube.com/watch?v=-5c2vA_Jz7I 13012008015_NEW_NEW.wmv 13012008017_NEW_NEW.wmv Editat Ianuarie 15, 2008 de dumitrasrazvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BH89MAF Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 ceau ce mai faceti voi baietii cum mai sunteti ?? si eu acuma sunt sper bine inca in recuperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 ceau ce mai faceti voi baietii cum mai sunteti ?? si eu acuma sunt sper bine inca in recuperare Ce recuperare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate