Razvan_sct Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Concediul mult asteptat:am ajuns la mare dimineata,ne-am odihnit si seara am iesit de unde eram cazati si in 50 de metri BUF... Ne-am trezit intinsi pe asfalt.Urmari:julituri si clvicula rupta.Si eu si pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Pai cum,asa de-odata?Ti-a taiat cineva fata,sau ai blocat frana,ce ai facut?Insanatosire grabnica la amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 detalii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 ??? si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_sct Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 erau 3 masini care au vrut sa taie banda ,una langa alta,iar cea din centru ca nu avea vizibilitate a iesit cel mai mult sa vada ochiul lui bine. problema a fost ca a iesit ca romanu cu ochii in alta parte,eu eram in treapta 1 pe acceleratie si nu am mai putut frana bine,i-am ocolit masina si am cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IrONy Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 nasol, dar ... echipamentul unde era?! a ramas in vitrina ?! no offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilu' Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 something fishy about this my bad if I'm wrong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_sct Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 da fara echipament.eram dupa scuteristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Din pacate in concediu,unde e prea cald,tentatia e mare sa mai lasi din echipament! O spun din proprie experienta! Va doresc insanatosire grabnica la amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Lasa mai frumosilor ca asa deveniti profesionisti. Recuperare rapida ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Ce ghinion.... Sa te duci in concediu la mare, iar apoi sa stai sa bronzezi pansamentul... tare aiurea Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naughty Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Urat ghinion, bine ca e vremea frumoasa, se vindeca mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Bine ca ati scapat doar cu atat! Vindecare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 concediu placut daca mai poate fi vorba de asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 cum adica erati dupa scuteristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_sct Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 mai eram cu niste prieteni care si-au luat scuterele pe platforma sa se deplaseze cu ele la mare si atunci mergeam in spatele lor la ceva distanta.ca sa nu ii astept,mergeam dupa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Foarte naspa ce vi s-a intamplat... in loc sa va relaxati si voi in concediu, ati patit-o aiurea Insanatosire grabnica la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 amandurora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 amandurora Esti frate cu virtuala mea cumnata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Cum spune americanu ... " cacao se-ntampla" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_sct Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Esti frate cu virtuala mea cumnata? care unde cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate