Denis TM Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Dar hoinaru' lu' @Ioska cu kit honda dio e tata lor cand am plecat de pe loc era sa ma ridic pe o roata. fiind si mai mic la inaltime si greutate asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) mobra????odata modificata nu o mai recunosti!!!asta din experienta! eu mi+am modificato calumea si nimeni nu isi mai da seama ca e mobra,sunet puternic,forta,viteza!acuma e pe stand ca trebe sa inlocuiesc ferodourile,ca's duse,,,,,auzi george ce se mai aude???vb pe mess! Editat Mai 9, 2008 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Poze cu ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 doar nevopsita ca nu-mi mere blutusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Frumoasa,numai vopseaua lasa de dorit...se zice bluetooth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) doar nevopsita ca nu-mi mere blutusul. nenea da unde e cablul de la ambreiaj?? sau asta e in repartii?? Editat Mai 17, 2008 de best_biker09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 doar nevopsita ca nu-mi mere blutusul. Ce i-ai bagat in toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Ce i-ai bagat in toba? Cred k nik e numai taiat capatul conic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 Am nevoie de 2 placi de textolit,volanta si mangetou plssssssss pe bani bine inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 tati+va nitel mai atent!toba este partial de mobra,,,,,practic teava este de mobra si nimic mai mult,ultimul capac este pus invers!si mere brici!cabul l+am dat jos sa il schimb ca mi sa despletit! pentru ca si deoarece este prea subtire!in rest mere mai bine decat hoinarul lui ioska!daca treci pin craiova cu el facem noi o liniuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 tati+va nitel mai atent!toba este partial de mobra,,,,,practic teava este de mobra si nimic mai mult,ultimul capac este pus invers!si mere brici!cabul l+am dat jos sa il schimb ca mi sa despletit! pentru ca si deoarece este prea subtire!in rest mere mai bine decat hoinarul lui ioska!daca treci pin craiova cu el facem noi o liniuta! Asta sa-o crezi tu,ca merge mai bine cu hoinarul lu' Ioska,numai la liniute ti-e capul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ai vazut-o tu cum mere?o sa fac un filmulet,,,sa va las masca ,,,,,ca vorba aia,,,cum e acum te uiti ca curca-n lemne si stai ca cioara in par! scuze dar este prea modificata ca sa mai ziceti ca ma face un hoinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 ai vazut-o tu cum mere?o sa fac un filmulet,,,sa va las masca ,,,,,ca vorba aia,,,cum e acum te uiti ca curca-n lemne si stai ca cioara in par! scuze dar este prea modificata ca sa mai ziceti ca ma face un hoinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 Pana una alta e fain sa te plimbi decat sa faci liniutze,,,vreau placi textolit 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keo_TNT_Spark Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ARE MOI!spone cum cand si unde ca iti trimit! man denis,,,,,,sa stii ca mihai are o mobra de invidiat......a modificato de mama ei,eu cand am vazut ce aprindere si motor are am ramas prost!oin sfarsit!sa incheiem! bre frate miki parca mai ai si tu 1 nu?hai c stiu ca ai......rasponde sau ceva PM ca trebe sa iti mai iau si eu ceva!oricum eu am una daca ii mai sparlesc lu' mihai una ti le trimit!sau eu sau el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 ARE MOI!spone cum cand si unde ca iti trimit!man denis,,,,,,sa stii ca mihai are o mobra de invidiat......a modificato de mama ei,eu cand am vazut ce aprindere si motor are am ramas prost!oin sfarsit!sa incheiem! bre frate miki parca mai ai si tu 1 nu?hai c stiu ca ai......rasponde sau ceva PM ca trebe sa iti mai iau si eu ceva!oricum eu am una daca ii mai sparlesc lu' mihai una ti le trimit!sau eu sau el Aha,am inteles.Daca gasesti si o volanta si un magnetou platesc Salut,asfalt uscat si respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ok dau ,,,,nu+i problema am si magnetou,,,,,dar vrei sa spui si stator ?nu?ca magnetou si volanta este acelasi lucru! baga adresa si m gndesc eu la pterz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 ok dau ,,,,nu+i problema am si magnetou,,,,,dar vrei sa spui si stator ?nu?ca magnetou si volanta este acelasi lucru!baga adresa si m gndesc eu la pterz Ok,ms hai ca iti dau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ba denis, sa stii ca KEO este mihai, care isi lauda mobra.nu te mint.mi-am dat seama foarte usor.nu vezi ce ii lauda mobra lui mihai, daniel(keo) nu ar spune asta nici mort.pe bune. asfalt misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 Aham,@Mihai_Mobra:Mi-am gasit volanta merci oricum,asfalt uscat sa nu le mai pui la posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ai de mama ta andrei...te dai mare cu un italjet de 50.......micro cross si vai de el....ai grije ce chestii o sa mai inventezi pana la postul urmator!numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ai de mama ta andrei...te dai mare cu un italjet de 50.......micro cross si vai de el....ai grije ce chestii o sa mai inventezi pana la postul urmator!numai bine! ce tot spui ba? cand ma dau mare cu italjetu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Hou ba,nu va mai certati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) ai de mama ta andrei...te dai mare cu un italjet de 50.......micro cross si vai de el....ai grije ce chestii o sa mai inventezi pana la postul urmator!numai bine! da si tu cand ai mers cu ea ai spus ca merge sooper, arata ca un hoinar mai mic,etc.....a da, si nu eu sunt ala care isi face id cu alt nume ca sa isi laude mobra.tu inventezi......... Editat Mai 26, 2008 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate