tedy Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 howdy sunt nou pe aici... si.... suna al naibii de intresant plimbarea asta. daca imi scot moto din service pana atunci... mai aveti un loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 5, 2010 Autor Share Postat Septembrie 5, 2010 mergem pe motociclete nu cu autobuzu ca sa avem nr limitat de locuri te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedy Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 cheers ne auzim la un telefon saptamana asta... poate reusim sa organizam o "cunoastere" in prealabil ^.^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) maine plecare spre rasnov, in jur de ora 10:00-10:30 cine mai vrea sa ne insoteasca sa ma sune la nr din semnatura mai sunt 2 locuri de pasagere libere, NU cara nimeni baieti Editat Septembrie 9, 2010 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 pai cautati "fetitze" )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 nebun esti mah.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 maine plecare spre rasnov, in jur de ora 10:00-10:30 Plec si io spre Rasnov, dar la ora 10 voi fi la Petrom-ul de la iesirea din Ploiesti. Ma intalnesc acolo cu Lancelot si cine o mai veni din Ploiesti! Poate veniti si voi mai devreme un pic sa ajungeti acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 ma bag si eu radufilep@yahoo.com 0721210926 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 ma bag si eu radufilep@yahoo.com 0721210926 Baga-te...da vezi ca ai intarziat vreo 9 zile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 ma bag si eu radufilep@yahoo.com 0721210926 Cam tarziu! La urmatoare tura, probabil, vei avea mai multe sanse! Tre' sa fii mai pe faza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 cred ca se referea la subiectul topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 bagam o plimbare scurta pana la munte? gen ajungem, ne dam pe partie 3-4 ore si ne intoarcem? p.s. evident, mergem cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Mai,da' tu nu-i ai in mess pe majoritatea? Vad ca aici nu prea raspunde nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 mai bine am face si o sedere macar de o seara....da..nah..nu ai cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) mai bine am face si o sedere macar de o seara....da..nah..nu ai cu cine... AÂşa îmi ziceam Âşi eu în wknd-ul ăsta, doar o zi nu e fun... kiar k n'ai cu cine... Editat Noiembrie 29, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyvyu Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 salut! id-ul de mess este liviu_marinica, nr de tel 0720025937 pentru la primavara as vrea sa ies si eu cu voi la o plimbare cu motorul, sunt nou pe aici si nu prea cunosc multa lume, deja am inceput sa adaug in lista de mess... ride safe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filip_rus Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) Hai sa "revergoram" topicul pentru 2011, un sezon nou! Eu unul sunt inca in curs de examinare...dar pana in primavara iau carnetul...deci sun nou si evident incepator..si nu cunosc multa lume . Uitati un ID "ursulet_bjp"..sunt din Bucuresti...zona 13 septembrie - Dr taberei...asa ca cei ce vor sa ne vdm eventual sa facem o "uneala" ...astept eventualii interesati. Editat Februarie 23, 2011 de filip_rus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 (editat) rabdare, sunt troiene de zapada inca afara Editat Martie 2, 2011 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 @filip_rus Available! De obicei sambata-duminica, cam 2 ore de harjoneala. Asta daca mai vine primavara vreodata, caci se pare ca zana Clopotica iar a dat-o in bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 ID Yahoo: b89srk Tel: 0728953111 - George Sunt disponibil pentru plimbari Atat in Bucuresti, cat si in afara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 id yahoo-adi_bra adi -0721203146 hai cu calduricaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alcodo Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 ID de yahoo - galcodo Costin 0756642745, 0731596449 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albatros_călător Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Bună seara, până la asfalt uscat, dacă nu aveți cu cine să vă plimbați, vă rog, vă ofer compania unei blonduțe superbe, nici slăbuță, nici grăsuță. E puțin încăpățânată, are niÂşte ochiÂşori mari, expresivi. Preferă libertatea, dar răspunde promt la cuvintele: "nu aÂşa", "nu pe acolo", "repede", "aÂşteaptă", "stai", "hai". O cheamă Nana Âşi e o cockeriță superbă. Suntem dispuse ca între orele 9-19, Nana să fie plimbată de oricare dintre călăreții de motoare. Mulțumim Âşi aÂşteptăm oferte Mesaj completat ÎH! Mă iertați, domnilor, acum am văzut că-i topicul pe BucureÂşti! Retrag oferta, dar aÂştept cererea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecutzu2005 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 id YM grecutzu2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa_maX Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Salut ! Daca e vroba de plimbare ma bag si eu . Ma gasiti pe idul c0ol_cata@yahoo.com. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate