F C A Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 pe unde stai ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 daca era benzina ieseam si eu in seara asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 pai hai ca vedem.....strangem noi de cativa litrii acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 cu 929 t plangi de bani de benzina ) huo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 dezule, in vama, de gasit ne gasim tot acolo la motoru jigarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 in pantelimon suntem 5 motoare care ieseim la o plimbare. un mihailesti, snagov, inca nu e sigur. ceva cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 pai hai ca vedem.....strangem noi de cativa litrii acolo cu 929 t plangi de bani de benzina ) huo ) Ma plang ca mai sunt 2 zile pana la salariu .. dezule, in vama, de gasit ne gasim tot acolo la motoru jigarit. da`mi un orange sau intra in pm pe mess in pantelimon suntem 5 motoare care ieseim la o plimbare. un mihailesti, snagov, inca nu e sigur. ceva cineva??? Juane , mai sti ma sa te dai ? NU te vazusi de mult pe 2 roti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 dezule, de 2 sapt am recuperat permisul, defapt miercuri se fac 2 sapt si deja am 3.000 kilometrii. numai ca .... acum am ramas fara bani de benzina:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 dezule, de 2 sapt am recuperat permisul, defapt miercuri se fac 2 sapt si deja am 3.000 kilometrii. numai ca .... acum am ramas fara bani de benzina:( Si tu brutus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 e criza mare de benzina )) ..nu ca eu as sta mai bine ,dar mai am asa de o plimbarika mica ,cu viteze schimbate pana in 6mii de ture )...ca de' pana joi la salariu mai e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 e criza mare de benzina )) ..nu ca eu as sta mai bine ,dar mai am asa de o plimbarika mica ,cu viteze schimbate pana in 6mii de ture )...ca de' pana joi la salariu mai e ceva bai , voi va plangeti ? da io care nu scot sub 10% in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 eu am scos si sub 4% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 eu am scos si sub 4% Viroaga aia e maxiscuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 eu am scos si sub 4% ai impins-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 face pacanele? eu am scos si sub 4% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 bai , voi va plangeti ? da io care nu scot sub 10% in oras mai bine iti luai tanc ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 Viroaga aia e maxiscuter... era vorba de CB nu de viroaga, viroaga avea consum de 5% face pacanele? cel putin 30 la fiecare decelerare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 plimbarica diseara, careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 azi plecare la ora 20:00 de la Arc inspre bikers club otopeni unde va fii bikini bike wash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 care ai timp azi si nu ai ce face?? eu vreu sa dau o fuga pe cheia sa incep saptamana bine se mai baga cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 mai pleaca careva pe la mare maine? are cineva drum spre pitesti-Rm.Valcea-Hunedoara azi (11.08.2008) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 miercuri cheia anyone? plec pana la bv si daca se anunta cineva sa nu merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 neata toti mie nu imi aproba concediul pana in septembrie o sa mucegaiesc in birou... dupa skrbiciul fiecaruia o iesire undeva cu moto ? un mic la mihailesti ? o piatra'n balta pe arges ? ceva ceva ? astept si variante noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Lume...care merge la Soveja? Plecarea joi dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GES Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salut, Eu am programata o plecare la mare vineri 15 aug pe la ora 17 - 18. Nu am cu cine sa merg pentru ca sunt nou in bransa si nu prea cunosc multi motociclisti. Dar find primul meu drum afara, si mai ales vinerea spre mare cand e full, mi-ar fi de ajutor sa nu merg singur. Asa ca daca sunt amatori eu as fi foarte bucuros. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate