Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

prefer sa nu fac publica discutia caci nu as avea de pierdut dar macar eu am obraz :cheers:

micisoara la multi ani!!! :burnout: scz dar eu nu te stiam dupa nume :bounce:

io nu am vazut ca te-a facut proasta pe topic , si u l-ai atacat pe topic pe dezu , deci cred ca dintr-o discutie in privat u ai bagat-o pe topi

care e fazaaaaaaaaaaaaaaaaa

ma mut in suedia nu mai suport romania , cautati pe youtube "balada elodiei"

ps: vreau si io id lu adie ca l-am uitat , eram beat cand mi la spus si credeam ca il tzin minte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:P :burnout: :cheers:

<small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 12:44 -------------</small><br/>De azi nici nu mai ma obosesc sa intru pe forum ... gata ... nu mai sunt nici motociclist deci nu mai am ce cauta nici pe forumul asta ca toti agaricii ... bag (cuvant urat) .. oricum intram mai mult pentru piese

Zbie All :bounce:

ce intzelegi voi prin barfa bah ? daca eshti subiectul unei discutii intr-un grup mare barfa .

io din cate tin minte in betia mea despre dezu sa vb cum o sa arate el si viitorul lui xx- . asta a fost barfa

Link spre comentariu

ce intzelegi voi prin barfa bah ? daca eshti subiectul unei discutii intr-un grup mare barfa .

io din cate tin minte in betia mea despre dezu sa vb cum o sa arate el si viitorul lui xx- . asta a fost barfa

va-mbatarati ti-ai 'reacu si acu va luati la cearta ....

D'aia nu e bine omu sa va dea prea mult . .uite vedeti, o luati razna pe urma

Link spre comentariu

ma copilasi! terminati cu copilariile ca si asa sunteti urati amandoi :bounce: poate mai vad vreun post melancolic de-al vostru pe acilea ca sa mor de nu va spun lu Zorro si dup-aia ori :P ori :burnout:

deci GATA!!!!

va iubim pe amndoi! :D

concluzia: nebunake nu da nici un semn, micisoara e ocupata asa ca :cheers: oricum s1 :P ne traiti

Link spre comentariu

ma copilasi! terminati cu copilariile ca si asa sunteti urati amandoi :bounce: poate mai vad vreun post melancolic de-al vostru pe acilea ca sa mor de nu va spun lu Zorro si dup-aia ori :P ori :burnout:

deci GATA!!!!

va iubim pe amndoi! :D

concluzia: nebunake nu da nici un semn, micisoara e ocupata asa ca :cheers: oricum s1 :P ne traiti

prezent :P

buey...va multumesc pentru urari...sa fie..Deci ce facem in seara asta...dupa 10-10:30...? ne cinstim cu o bere?

Editat de NeBuN@Ke
Link spre comentariu

In sfarsit Nebunake ca nu mai veneai odata cu cinstea aia . Count me in . Anybody else?:P

pai tu cum dreaq sa nu fii prezent ...se poate... :burnout: :cheers: :bounce: :P

Link spre comentariu

prezent...:P

Ce prezent bah ca n-am vazut nici unul in camasa de forta pe acolo

--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:05 -------------

Pe miiiiiiiineeeeeeeeee nuuuuuu maaaaaaaa iuuuubeeeesteee niiiiimeeeeeniiii, siii uiiiiiiiite caati priiiiiiiiiiiiieeteeeniiiiiiii aaaaaaveeeeetiiiiiiiii vooooooooi.

Citat o fosta colega de facultate :burnout: :cheers: :bounce:

Daca nu e nashpa adu-o cu tine c-o luam pasagera si poate o si iubim....poate...

Link spre comentariu

Ce prezent bah ca n-am vazut nici unul in camasa de forta pe acolo

<small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:05 -------------</small><br/>

Daca nu e nashpa adu-o cu tine c-o luam pasagera si poate o si iubim....poate...

:burnout: :cheers: :bounce:

Link spre comentariu

Si iti mai luam si apararea ca fraiera. Si acum imi spui mie ca sunt proasta...bai baiete, ai atata prostie in tine cat esti tu de mare. Sa fie clar ca pe mine nu ma jigneste nimeni.

Fraiera eu ca ti-am fost prietena, te-am imprumutat cu bani si nici macar sa ii dai inapoi nu stii (te faci ca si ai uitat), de la un timp ai inceput sa suferi de tine.

Cat ma plimb eu cu motocicleta e treaba mea, si da universul se invarte in jurul meu atata timp cat imi dai atata atentie.

Cumpara-ti o viata frate si nu mai fi invidios pe a altora!

Adio, "prieten bun"

v-ati aprins amandoi ca doi copii de gimnaziu....nu spuneti vorbe goale in care nu credeti nici unul. Ati inteles?

Sa nu mai vad discutii de astea pe aici ca dau cu voi de tobele de la motor....cand sunt fierbinti....

Hai reveniti-va, si cereti-va scuze unul altuia pe PM ca nu sunteti copii..si o greseala recunoscuta e pe juma iertata...

--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:24 -------------

Nush', sa si le rezolve in privat ! asta e un topic de plimbari ...cu masina mai nou :cheers: :bounce: !

IESITI BUEYYY CU MOTOARELE ! :burnout:

'da diseara se anunta ceva ? a? nimic ? hai Gavrilosi si Mihaiosii ....

Undeva pe aproape de Lipscani, stie Noro cum ii zice...eu nu am fost niciodata...dar vin dupa 21.00

--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 18:43 -------------
Pai atunci La Multi Ani la toti sfintii de azi...va simtiti voi care.....

Link spre comentariu

eu din pacate nu mai merg...din cauza muncii..trebuie sa plec in seara asta la Bacau.. :P :P :burnout: ..ce pot sa zic distractie placuta...si sa va ganditi si la mine cand :bounce: ...... :cheers:

Editat de NeBuN@Ke
Link spre comentariu

Aseara am dat o tura prin oras, nimeni in afara de mine, pe unde va duceti fratilor sau nu mai postati pe aici destinatiile ca eu n-am dat de voi. Maine merg cu masina la Sibiu la concert cu intoarcere dupa, mai am doua locuri, se baga careva? Daca nu , atunci stiti voi, asfalt uscat si toate bune!

Link spre comentariu

Sal`tare!

As iesi si eu azi daca mi-o permite munca, undeva dupa 20:00. Daca stabiliti ceva imi ziceti si mie, daca nu - nu de iesit oricum as cam iesi, chiar daca se abureshte casca :burnout: . Decat sa intre prafu` in ea...

Bulan la max!

Link spre comentariu

sorry dar eu nu ma bag...tocmai am realizat ca reintru in starea de falimentar :cheers: asa ca ma incalt si ma duc la cineva sa ma imbat :burnout:

have fun!

Link spre comentariu