Ravenitza Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Diseara ne vedem la arc dupa 7.30 Sambata pe la 10-11 se face plecare spre Sibiu la concertul scorpions. Detalii in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 diseara la arc... cu ce .. cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Vin si eu cu motorul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Dau si eu pe la arc diseara, tot cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 pe la 20.30 ajung si eu dar cu conserva mai repede nu pot!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 io dupa 10 ies de la munca si nu sunt cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 vin si yo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 (editat) De data asta plecare se va face cu masinile (motoristi la conserva). Am dat sfoara in tara pentru a gasi ceva cazari rezonabile la Sibiu. Din pacate eu nu pot sa plec mai devreme de ora 18.00 din Bucuresti. In rest ajung si eu pe la 20.00 la Arc in seara asta. Editat Noiembrie 7, 2007 de SeBIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 vin si io pe la 8, 8:30 ca am chef sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Bai am ramas cu motoru impotmolit la munca in niste noroaie cat casa. Nu mai pot sa ajung la Arc sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 In urma unei probleme aparute, nu mai sunt in stare sa conduc pana la arc, asa ca sper sa ne vdm altadata. distractie placuta! --- Mesaj completat în 07 Nov 2007 21:09 ------------- Bai am ramas cu motoru impotmolit la munca in niste noroaie cat casa. Nu mai pot sa ajung la Arc sorry tare mi-ar fi placut sa te vad si sa fiu cu enduroaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 pam pam si jhoane baga si u id meu h3llbiker sa imi dai poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 imediat vin pozele din aceasta seara --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 00:02 ------------- aia e solenta omule .... intre nova si solenta e diferenta .. ca intre gs'ul tau si kawa zx 6 r intrucat vremea a fost super naspa .. toti am fost cu ale noatre (sau de la firma) conserve. din auzite .. maine e mai frumos, deci se baga cineva maine la o plimbarica ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 imediat vin pozele din aceasta seara <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 00:02 -------------</small><br/> aia e solenta omule .... intre nova si solenta e diferenta .. ca intre gs'ul tau si kawa zx 6 r intrucat vremea a fost super naspa .. toti am fost cu ale noatre (sau de la firma) conserve. din auzite .. maine e mai frumos, deci se baga cineva maine la o plimbarica ??? bina mah , solenta , daca u zici , da arata cam rau nu mai stau sa modific. si intre gs si 636 e diferenzta ca intre solentza si 325 bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 ce modest esti u stiu ca e urata .. n'am spalat'o de 3 luni. doar ploaia o mai curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ce modest esti u stiu ca e urata .. n'am spalat'o de 3 luni. doar ploaia o mai curata intre buci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 La multi ani Nebun@ke. Cand dai berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 mi-au luat'o altii inainte .... deci: LA MULTI ANI Nebun@ke .... ETC ETC .... RESTULS TII U .. DAR CAND DAI D EBAUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Pe miiiiiiiineeeeeeeeee nuuuuuu maaaaaaaa iuuuubeeeesteee niiiiimeeeeeniiii, siii uiiiiiiiite caati priiiiiiiiiiiiieeteeeniiiiiiii aaaaaaveeeeetiiiiiiiii vooooooooi. Citat o fosta colega de facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 LA MULTI ANI NEBY!!! La multi ani! tuturor celor care poarta numele de Mihai si Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 La multi ani NEBUNAKE ... sa ne traiesti ca un afrika twin ,fie ca pana si dorintele ascunse sa ti se implineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 LA MULTI ANI! pt toti cei cu numele Mihail si Gavril de pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ... ma simt...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 ... ma simt...multumesc pai ar trebui la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate