Ravenitza Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 pai ce ma nu are cine sa vina sa te ia???daca reusesc sa scap de bal vin io daca vrei... nici eu nu stiu daca are sau nu cine sa ma ia f**** abia astept sa vina weekendul sa ma duc dupa motocicleta eu am plecat, ma sunati daca nu stiti ceva: 0731816622 iar restu pe celalalt numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 ora 20:00 la Arc! prezent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 pai, dc e nevoie dau yo motorul meu lui elena .... iar pe a lui corbel il scot de la naftalina si'l incalzesc putin:D e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 ora 20:00 la Arc! prezent!!! Si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Consider ca mai am mult pana sa ajung sa-mi platesc un partener sa faca ceva cu mine, chiar daca este vba numai despre facut un drum pana la malul marii Kiddin', af cors. Din pacate, doar pt Suzi am. Plec cu mancarea in ghiozdan, ca si-asa n-am apucat sa mananc la job glumeam fata stai linistita nu merg pana la mare nici cu mascatii,nu iti dai seama ca ajungem acolo cuburi de gheata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Chicken! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 1-0 , bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 se pare k se strange gasca mare in seara asta...pan aku am dat telefoane pt cei care au incheiat sezonu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 eu abia la 9 scap ... dc e va sun .. si vin dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 destinatie: snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 super super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 wtf.... i'm in..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex82 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) pleaca cineva la snagov Editat Noiembrie 13, 2007 de alex82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 schimbare de plan. plimbarea este pana la mihailesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) ce de oameni la arc!!!!!!!!! asa va intalniti cand face o fata reuniunea? pai sa imi ziceti sa va mai chem hai ca plec si eu spre voi. Editat Noiembrie 13, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 bai nebunilor, o sa faceti hipotermie pa frigu asta, astept sa povestiti cum e cu bruma pe gene si sprancene, ca acu cativa ani asa se purta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 salutare! am fost cu un Suzuki RF400 rosu, stiam de la Raven30hell de plimbare...dar din pacate nu si de destinatie:) asa ca am mers doar pana la universitatii:D a fost fain? apropo..maine pe la ce ora va adunati la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) Ne-am intors de la Mihailesti...am ajuns toti cu bine...unii dintre noi au ramas sa se mai plimbe prin oras...voi pune si poze...Oricum super tare plimbarea, atmosfera de la masa...punct in minus...FRIGUL de la intoarcere, brrrrr. Poze aici. Pentru mai multe poze dati un semn pe mess. Editat Noiembrie 13, 2007 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 intr-adevar foarte misto, si ieftini micii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 intr-adevar foarte misto, si ieftini micii ...si pareau vii (la mici ma refer) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) pfuuuu.... eram pe baraj si a venit o rafala de vant & un tir si m-a mutat frate!!... scary rau de tot eh... bine ca am scapat (si de data asta). aaa si a fost polei la intoarcere... era sa uit. micii au fost f buni & atmosfera excelenta. astept plimbarea viitoare. Editat Noiembrie 13, 2007 de Cata MCMLXXXVII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 Ne-am intors de la Mihailesti...am ajuns toti cu bine...unii dintre noi au ramas sa se mai plimbe prin oras...voi pune si poze...Oricum super tare plimbarea, atmosfera de la masa...punct in minus...FRIGUL de la intoarcere, brrrrr. Poze aici. Pentru mai multe poze dati un semn pe mess. am ramas sa ne plimbam prin oras? eu zic ca pana la urma am ajuns si la snagov frig al dracului....polei pe jos....dar sa mor dak simteam de la 170 in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Frumoasa plimbarea! Destinatia nu conteaza prea mult intr-o companie placuta, asa cum a fost cazul acum. De la Mihailesti am ajuns si la Snagov,mai aveam putin si ajungeam la Ploiesti(era cat pe aci!), insa frigul mi-a facut degetele de la maini straine de mine.Pe cand urmatoarea iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 care vreti ne vedem mai pe la 7 la arc...mai schimbam o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate