OLY Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Ai terminat cu vopsitul ? mai am foarte putin, noroc cu Noro care m-a ajutat,in curand o sa vina si banii si ma pun pe ea.SINT DATOR OMULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 care vreti ne vedem prin bikers(la ursu) dupa 8:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 in seara asta nu pot sa vin la bikers la oana pt ca muncesc , sambata e ziua lu tata iar nu vin cu voi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) Eu v-am facut invitatia, daca nu ati vrut treaba voastra... O fost fff fain azi-noapte. O sa pun si poze curand, sa le scot numai Editat Noiembrie 17, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 pacat de filmuletz :'( sorry inca odata Elena!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Cracky pune tata poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 pacat de filmuletz :'( sorry inca odata Elena!!! da-l naibi, facem altul data viitoare si mai frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Jony tata deschide si tu telefonu ala!....hai sa facem si noi ceva maine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 acum am ajuns acasa, iar telef e mort. acum am bagat curent in el. a fost frumos, si mesrul pe ploaie .. tot dexter, las ca facem noi un filmulet si mai frumos, pe zi sa se vada si mai bn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) hop si eu cu ceva poze de aseara din bikers pe viitor poate o sa mai apara si altele... Editat Noiembrie 17, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Asta seara petrecere la Noro. Cine da cu prezenta? E PRIVATE PARTY XXX ( pt cei care au mai fost si data trecuta adica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 baaaaaaaaa....cica pe 30 la sfarsitul lunii asteia e ziua lu' noro de nume...(sf. Andrei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2007 baaaaaaaaa....cica pe 30 la sfarsitul lunii asteia e ziua lu' noro de nume...(sf. Andrei) si ce daca... eu nu sunt ortodox...deci....nu sarbaresc(punct)....dar de un chef tot o punem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 ba in pwola mea eu am fost singurul care nu sa imbatat ..cum draqu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Adica ce vrei sa insinuezi? Nu de alta da' io acu' zac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 vaaaai dezule cum adica tu nu te-ai imbatat???? io eram muci frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 toate ca toate.....mie mi-e rau......am capu spart......si pe mana mea scrie gay.ro......deci......cine vine sa ma ajute la curatenie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 da dragut aseara...ne-am imbatat ca porcii....bine cei care au baut...noro a fost unpic cam ametit sa zicem ...si cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 NU RECUNOSC NIMIK!!!! sunt trucate....totul este o minciuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 ei....lasa ca trece si faza asta cu negarea.... dupa o vreme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 eu dabea acu am facut ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) bai pe noro nu il ajuta nimeni la curatenie? Editat Noiembrie 18, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 trebuie odata sa ne strangem cu totii sa il ajutam pe noro sa faca curat! sa fie stabilit odata in weekend mai devreme ca pe seara canci ....facem mizerie:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 bai pe noro nu il ajuta nimeni la curatenie? vorbesc d curatenie astia kr nici macar n-au fost la petrecere sau mi se pare mie? Ia zi noro,need help ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate