NeBuN@Ke Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Deci...cand se intampla udarea? Ca merit si io o bere pt fata pe care am facut-o cand te-am vazut la examen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 adica nu vad berea aia? @kidrock io am avut postul 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 CEEEE ????? --- Mesaj completat în 26 Nov 2007 19:52 -------------stai ca numar ,ca tu ma minti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 adica nu vad berea aia? @kidrock io am avut postul 1000 10 beri nu una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 ia mai numara odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 nu pot sa postez dvada dar poate ii iese manevra lui noro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 <small>--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 19:44 -------------</small><br/>ooohhhoooo acum am vazut ca am fost norocosul care a scris postul cu numarul 1000 noro e topicu tau asa ca,ai o cola datorie la mine ia mai numara odata pare rau sa te anunt dar micisoara are dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 vazusem ma ca ea il are,ziceam si io asa ceee,o gluma nu mai pot sa fac cu voi ca le luati de bune pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 /index.php?showtopic=155382 baieti pe 1 decembrie la defilare! ....cu stegulete cu tricolorul ..organizam defilarea zilele astea asa ca va astept cu opinii legate de traseul pe care il facem, ora de intalnire si locul!.. Se strange lumea! ... PS cade SAMBATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) Are cineva chef de o plimbare mai pe seara? (dupa 19.30) S-a stabilit pentru cei din zona Crangasi, Giulesti, 1Mai loc de intalnire Cragasi, ora 20.00. Cine mai vrea sa dea un semn pe forum sau pe mess... Editat Noiembrie 27, 2007 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 posibil io cu zeze... ca am vb cu el dimineata si mi-a zis ca are chef... dar cu vantul? s-a mai potolit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 nu mai bate asa rau vantul... cred ca ne vedem maine la arc, eu acum nu mai ies m-am plimbat destul azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falcutza Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Vreau si eu sa stiu care este motivul pentru care am luat ban 2 zile Thomas,explica-mi si mie ca sint in ceata,ca i-am raspuns frumos lui BooBoo???trebuia sa scriu altceva decat ce am scris???nu cred,din moment ce nu am injurat pe nimeni,nu am vorbit urat ba mai mult,BooBoo imi zice ca sint vai de mine si eu stau cu botnita pe fata,ca na sa nu vorbesc urat din prima,tu imi dai ban???e frumos.Macar poti avea bunul simt sa imi raspunzi la PM ca nu te dor mainile precis. KIDROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 copii, maine la arc la 7 adunare generala .. apoi vedem ce facem sau pe unde mai mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 nu mai bate asa rau vantul... cred ca ne vedem maine la arc, eu acum nu mai ies m-am plimbat destul azi... Pai sa vedem daca maine la arc sau daca nu ajung, sambata vii, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 e azi la arc, nu maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Azi pe la 7 plec si eu spre Arc, ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 bai io am mers 2 zile de noapte cu masina la munca si am racit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 bag cva .. tura asta lipsesc de la arc:( ma urmareste o raceala... tocmai ca azi am mers pe jos la facult dar ma tratez yo cu cva vin fiert:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 gata s-au speriat oamenii de frig! si eu care credeam ca va intalnesc la arc mai multi... bravo celor care au venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 fericire mare .... bauta mare ... a luat razvan permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 gata s-au speriat oamenii de frig! si eu care credeam ca va intalnesc la arc mai multi... bravo celor care au venit La ora 7 io dormeam ca porcu'... in schimb m-a trezit zeze pe la 8 si ceva ... dar tot am iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 copii, azi ceva???? e vreme buna .. ceva asa pe ziua? o plimbare mica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 mai pe seara johnny ca sunt la munca dupa 20:00 asa ar fi f ok... am vorbit si cu raven in principiu sa iesim in seara asta, sa vorbesc si cu enepelagene poate vine si ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 ar fi perfect, la ora aceea ies si yo de la facult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate