JhOn Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 nu. si-au dat si ei seama ca femeia la volan e dezastru nu sariti pe mine ... nu generalizez. e adev ca si multi barbati sunt paraleli ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Primele 100 poze de la party de aseara /index.php?...st&p=984439 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 multumim cracky, sper ca baietii au fost incantati de cadouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 multumim cracky, sper ca baietii au fost incantati de cadouri. sarumana de cadouri. braul mi-era cel mai folositor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Ne bucuram Copii!!! de miercuri gradele vor ajunge in jurul valorii de 3 grade, deci mai caldut ca acum. ce inseamna asta? plimbare!!! va astept cu propuneri pe miercuri asa, pentru o plimbarica mai lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 asta inseamna ca imi dau cu tesla-n coae, pt ca motorul meu e la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 asta inseamna ca imi dau cu tesla-n coae, pt ca motorul meu e la iernat si eu sunt cam in aceiasi situatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 16, 2007 Autor Share Postat Decembrie 16, 2007 si eu sunt cam in aceiasi situatie lasa Dezule ca mi-l faci pe al meu si te iau din nou pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 multumim cracky, sper ca baietii au fost incantati de cadouri. io chiar sunt multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 lasa Dezule ca mi-l faci pe al meu si te iau din nou pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 E frumos afara, numai bine sa se dea Elenutza cu curu de ..zapada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 E frumos afara, numai bine sa se dea Elenutza cu curu de ..zapada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Sacrifica cineva un cross/enduro/minsk ca sa ne jucam pe zapada cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Sacrifica cineva un cross/enduro/minsk ca sa ne jucam pe zapada cu el ? Am eu un pegas daca te ajuta .. ii punem motorasul de la CD`rom si ne dam cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Ascunde-l, ca daca afla ORL-ul de el, ii pune motor de mobra, si harley il face ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 un cross ar fi bun --- Mesaj completat în 16 Dec 2007 16:01 ------------- E frumos afara, numai bine sa se dea Elenutza cu curu de ..zapada ? azi e ultima zi de ninsoare bai! si vorba aia, decat de pamant mai bine in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 sal ma manca rau de tot sa mai dau o tura asa ca azi pe la 12 am iesiti din garaj cu moto cu gandul sa ma arunc pana la job in otopeni insa asfaltul uscat ma tentat pana in potigrafu acum am inteles rostul echip de calitate si pretul platit la 140 - 160 nu a intrat pic de frig sau curent daca era asfaltul uscat o ardeam pana in sinaia am ajuns la mae la garaj si cand am iesit de acolo am gasit zapada pe moto asa ca am vanit acasa cu gandul la iesirea facuta si bafta de a nu ma fi hazardat la mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 uite barbat cu tupeu! bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 uite barbat cu tupeu! bravo! merci dar sa nu ne aruncam la vorbe mari imi era dor sa simt vantul in fata sa vad masinile cum raman in urma si fetele conservarilor mirati de aparitie insa mai ales a celor ce stau ca IDIOTII in masini cu geamuri aburite si nu vad nimic stanga dreapta chiar a fost de alergat azi pana sa vina neaua pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 moto nou si cu jucarii faine pe el carnet abia recuperat multi s-ar fi dat si pe gheata in conditiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu la party...am avut niste probleme personale....in fine...la multi multi ani inca o data si sa ne auzim cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) Horia mi se pare mie sau tu tre sa iti iei permisul inapoi? Uitati duminica: Maxima: 3° C sau joi: 20 Decembrie Timp Frumos / Soare Max: 4° ya ya ya...sunt un copil dar sunt nerabdatoare sa ma plimb cu motorul Editat Decembrie 17, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 astept .... sa fie mai cald. ca si pe mn ma arde de o plimbare totusi, poate vine incalzirea aia globala mai repede ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 asa am auzit si eu ca o sa fie cald miercuri joi si vineri! asa ca abia astept sa ies cu motoru:P deci care unde si cum mergem? eu unul vreau sa mergem daca se mai poate la o plimbare in afara bucurestiului cateva sute de km ultimile din anu asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate