Mr_ORL Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 suna a succes ba la cat bausem, voi dadeati inainte, io inapoi a iesit fain...pacat ca ne faceau coardele degetele salam de la frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 ba la cat bausem, voi dadeati inainte, io inapoi a iesit fain...pacat ca ne faceau coardele degetele salam de la frig pai vezi daca nu ai stat mai aproape de foc...te incalzeai...eu cred ca am facut destula caldura pe o raza de 2 metri distanta de foc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 pai vezi daca nu ai stat mai aproape de foc...te incalzeai...eu cred ca am facut destula caldura pe o raza de 2 metri distanta de foc... bai nebune cine e tipa aia de la avataru tau de ma inseala cu jack? daca beau jack ma linge si pe mine asa?( daca e prietena ta imi retrag cvintele da nu prea cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 bai nebune cine e tipa aia de la avataru tau de ma inseala cu jack? daca beau jack ma linge si pe mine asa?( daca e prietena ta imi retrag cvintele da nu prea cred) NOP. NU E PRIETENA ... PRIETENA LUI (NEBUNIK@) BEA VIN FIERT iar el prefera profesorii si profesoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 NOP. NU E PRIETENA ... PRIETENA LUI (NEBUNIK@) BEA VIN FIERT iar el prefera profesorii si profesoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) Plecare Grecia insula Thassos pe data de 27.07.08 / 8 zile cu motorul. Traseu si detalii de gasit la urmatorul link http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&p=29736 Asa ca sa inceapa golaneala Editat Ianuarie 9, 2008 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Plecare Grecia insula Thassos pe data de 27.07.08 / 8 zile cu motorul. Traseu si detalii de gasit la urmatorul link http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&p=29736 Asa ca sa inceapa golaneala mai e bah pana atunci , si in iulie e prea cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Plecare Grecia insula Thassos pe data de 27.07.08 / 8 zile cu motorul. Traseu si detalii de gasit la urmatorul link http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&p=29736 Asa ca sa inceapa golaneala Suna ff tare. Posibil sa ma bag. Da, ma dau in vant dupa asfaltul topit din iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 NOP. NU E PRIETENA ... PRIETENA LUI (NEBUNIK@) BEA VIN FIERT iar el prefera profesorii si profesoarele si nu numai vin fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Gata, Carja, s-a facut! The Free Spirits din Caineni. A? Cum suna? Spirits vine de la bautura nu? REFILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Plecare Grecia insula Thassos pe data de 27.07.08 / 8 zile cu motorul. Traseu si detalii de gasit la urmatorul link http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&p=29736 Asa ca sa inceapa golaneala iertati-l ma, ca a imprumutat din blondul meu e 27.04.08/ 8 zile, adica luna APRILIE si inceputul lui MAI. toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 mai e putin si plimbareee!!!! facem plaja la greci:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 prietena mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Motocicleta, desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 daps. stiu ca tu vrei 636 ... yo o iau pe blonda e ok??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Carja, Emi stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Kali intrebarea era: si cand te-ai trezit, tot in pat erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 bai da ce gelosi sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 bai da ce gelosi sunteti ooo da. asta era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2008 buey...diseara iar avem friptura la tava!!! vine Ema!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) Sunt prima care s-a trezit? E 11 ceasu OOO da. Super mega party cum nu a mai iesit niciodata la Noro. dar am o mica problema Opriti Planeta, vreau sa cobor!! VOOOO-MIT, hac !!! Acum imi dau seama cat de haios e smiley-ul asta poze: Editat Ianuarie 13, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 si gata si curatenia vorba lu dezu: "unde?la noro acasa?m-am saturat de baru asta!" --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 16:49 -------------ehee...acuma am vazut mai bine...apare si zorro intr-o pozaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Pozeee Bah...ce s-a intamplat cu tortu'? Ca n-am apucat sa fac 2 poze ca l-ati si tirat ...si nici ca l-am mai vazut sau gustat de-atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Duamne ce-am ratat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 noi ne'am trezit la 10 asa ca nu te mai lauda. ne'am culcat la 8 si cine nu stiu ... dar ne'a trezit la 10 super super party!!! sa tot avem parte de acest gen de petreceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate