Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@raven30hell: se pare ca suferi mult fata, uitandu-ma la semnatura ta. sa stii ca sunt niste stabilimente faine pentru suferinzi, am uitat cum se cheama. by the way, prozac a fost o mare minciuna, nu mai lua.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ete cum se trezesc unii vorbind :cheers: bre cumpara-ti o viata, ca vad ca nu ai una si te iei de altii :cheers:

Tu chiar nu iti dai seama ce penibil esti? :wave:

Editat de raven30hell
Link spre comentariu

@raven30hell: se pare ca suferi mult fata, uitandu-ma la semnatura ta. sa stii ca sunt niste stabilimente faine pentru suferinzi, am uitat cum se cheama. by the way, prozac a fost o mare minciuna, nu mai lua.

hai ca deja o arzi dubios....

Link spre comentariu

bai oameni buni, ce aveti cu fetele de pe forumul asta? dupa ce ca sunt si putine si de gasca marea majoritate unii dintre voi le iau la p--a asa aiurea... daca vreti sa agatati sigur nu asta e metoda :cheers:

Link spre comentariu

mai desteptilor, voua vi se pare normala semnatura ei?

cu alte cuvinte :D bah prostilor! vi se pare normala semnatura mea?

:cheers: e valabila pt cei ce se ataca :D :cheers: te simti? GO AHEAD, kiss my ass!!! :wave: :D

Asa e ca te simti foarte singur?...nu ai cu cine sa vorbesti, prietenii te-au parasit de mult, pachetele de tigari sunt pe terminate, sotia tipa in continuu la tine si pleaca cu amantu...eu ti-am zis: Cumpara-ti o viata! :D

Editat de raven30hell
Link spre comentariu

cu alte cuvinte :D bah prostilor! vi se pare normala semnatura mea?

:cheers: e valabila pt cei ce se ataca :D :cheers: te simti? GO AHEAD, kiss my ass!!! :wave: :D

Asa e ca te simti foarte singur?...nu ai cu cine sa vorbesti, prietenii te-au parasit de mult, pachetele de tigari sunt pe terminate, sotia tipa in continuu la tine si pleaca cu amantu...eu ti-am zis: Cumpara-ti o viata! :D

Nu ca as lua partea cuiva sau ca se simte cineva, dar semnatura ta, @raven (mai ales prima parte) nu lasa loc de interpretari.., si e chiar exagerata, dar daca adminii accepta asa ceva....

Oricum, contrele astea nu-si au locul aici - eu unul, cand intru pe topicul asta ma astept sa vad niste discutii despre eventuale plimbari...

Link spre comentariu

Oricum, contrele astea nu-si au locul aici - eu unul, cand intru pe topicul asta ma astept sa vad niste discutii despre eventuale plimbari...

de acord! uite in stima si respect for u ca imi esti prieten, sterg prima parte! :cheers:

si revenind...daca va decideti pe la sf lui martie, poate dam o fuga pana la Noro. Am vb cu el, ati vazut cazarea e free, si nu-i bai ca mai cunosc si eu pe cineva in apropiere...Noro a spus ca mai sta destul, asa ca avem timp. Pana atunci isi rezolva toti problemele pe la motoare, etc.

Editat de raven30hell
Link spre comentariu

scuze ca intrerup cearta :cheers:.sunt din cta si am si eu o intrebare.pe 20 si 21 am sa campez prin minunata noastra capitala.aveti idee de ceva adunari sau plimbari in datele respective?in cazu in care se face ceva postati si voi aici si poate ne intalnim la o plimbare.sa auzim de bine si asfalt uscat;)

Link spre comentariu

si revenind...daca va decideti pe la sf lui martie, poate dam o fuga pana la Noro. Am vb cu el, ati vazut cazarea e free, si nu-i bai ca mai cunosc si eu pe cineva in apropiere...Noro a spus ca mai sta destul, asa ca avem timp. Pana atunci isi rezolva toti problemele pe la motoare, etc.

da! da! veniti! :cheers:

iata cum sta mobra mea singurica pe santiere :cheers:

post-21654-1204699721_thumb.jpg

Editat de noro
Link spre comentariu

da! da! veniti! :cheers:

iata cum sta mobra mea singurica pe santiere :cheers:

Man, venim, ca pana la sfarsitul lui martie sper ca fac rost de niste bani de benzina...

In alta ordine de idei, cine are chef de o plimbare acum?

Link spre comentariu

Bai noro ..cazarea e gratis...asta inseamna ca ai si LEMNE gratis nu ?sau altceva cu care sa fac(em) focul...de ex: copaci, scaune, mese...cotete de gaini...diverse chestii dastea..nimicuri...eventual casa.... :cheers: etc....muahhahahaha :cheers:

Editat de NeBuN@Ke
Link spre comentariu

Bai noro ..cazarea e gratis...asta inseamna ca ai si LEMNE gratis nu ?sau altceva cu care sa fac(em) focul...de ex: copaci, scaune, mese...cotete de gaini...diverse chestii dastea..nimicuri...eventual casa.... :D etc....muahhahahaha :D

:cheers: nu ca la revelion!!! noro help!!! :wave:

Nebunake, tu nu vezi ca e un santier in lucru? sigur sunt multe lemne pe acolo! :D :cheers: In ritmul asta, Noro o sa ramana acolo de tot...

Editat de raven30hell
Link spre comentariu

:cheers: nu ca la revelion!!! noro help!!! :wave:

Nebunake, tu nu vezi ca e un santier in lucru? sigur sunt multe lemne pe acolo! :D :cheers: In ritmul asta, Noro o sa ramana acolo de tot...

aham....dar cladirea aia din spate vad ca nu e nimeni pe acolo...cred ca arde repede.....ațațam focul cu scandurile aleea care sunt bagate in pamant... :D

Link spre comentariu

duminica 09.03.'08 plimbare catre Marea Neagra doritorii sunt rugati sa apeleze cu incredere 0745.039.338 Bogdan - plecare dimineata (09:00 cel mai tarziu, intoarcere seara - pe lumina)

Link spre comentariu

duminica 09.03.'08 plimbare catre Marea Neagra doritorii sunt rugati sa apeleze cu incredere 0745.039.338 Bogdan - plecare dimineata (09:00 cel mai tarziu, intoarcere seara - pe lumina)

Din care loc e plecarea?

Link spre comentariu

cica puloua :-| , poate vedem azi muntii, dar si azi puloua firar sa fie /:cheers:

Link spre comentariu

conform accuweather.com e thunderstorm possibilities de 7% deci io merg :cheers:

io stau aproape de A2 asa ca locul plecarii e irelevant pt mine, daca cineva vrea sa mearga sigur sa ma sune si hotaram un loc convenabil pt toata lumea :cheers:

Editat de uncle
Link spre comentariu