Ravenitza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Asa cum i-am zis si lui Noro, poate facem o plecare pe la el pe la sfarsitul lui Martie Eu una as merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 @raven30hell: se pare ca suferi mult fata, uitandu-ma la semnatura ta. sa stii ca sunt niste stabilimente faine pentru suferinzi, am uitat cum se cheama. by the way, prozac a fost o mare minciuna, nu mai lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) Ete cum se trezesc unii vorbind bre cumpara-ti o viata, ca vad ca nu ai una si te iei de altii Tu chiar nu iti dai seama ce penibil esti? Editat Martie 4, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 @raven30hell: se pare ca suferi mult fata, uitandu-ma la semnatura ta. sa stii ca sunt niste stabilimente faine pentru suferinzi, am uitat cum se cheama. by the way, prozac a fost o mare minciuna, nu mai lua. hai ca deja o arzi dubios.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 bai oameni buni, ce aveti cu fetele de pe forumul asta? dupa ce ca sunt si putine si de gasca marea majoritate unii dintre voi le iau la p--a asa aiurea... daca vreti sa agatati sigur nu asta e metoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 mai desteptilor, voua vi se pare normala semnatura ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) mai desteptilor, voua vi se pare normala semnatura ei? cu alte cuvinte bah prostilor! vi se pare normala semnatura mea? e valabila pt cei ce se ataca te simti? GO AHEAD, kiss my ass!!! Asa e ca te simti foarte singur?...nu ai cu cine sa vorbesti, prietenii te-au parasit de mult, pachetele de tigari sunt pe terminate, sotia tipa in continuu la tine si pleaca cu amantu...eu ti-am zis: Cumpara-ti o viata! Editat Martie 4, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 ok, repet: bah prostilor! vi se pare normala semnatura femeiii asteia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 cu alte cuvinte bah prostilor! vi se pare normala semnatura mea? e valabila pt cei ce se ataca te simti? GO AHEAD, kiss my ass!!! Asa e ca te simti foarte singur?...nu ai cu cine sa vorbesti, prietenii te-au parasit de mult, pachetele de tigari sunt pe terminate, sotia tipa in continuu la tine si pleaca cu amantu...eu ti-am zis: Cumpara-ti o viata! Nu ca as lua partea cuiva sau ca se simte cineva, dar semnatura ta, @raven (mai ales prima parte) nu lasa loc de interpretari.., si e chiar exagerata, dar daca adminii accepta asa ceva.... Oricum, contrele astea nu-si au locul aici - eu unul, cand intru pe topicul asta ma astept sa vad niste discutii despre eventuale plimbari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) Oricum, contrele astea nu-si au locul aici - eu unul, cand intru pe topicul asta ma astept sa vad niste discutii despre eventuale plimbari... de acord! uite in stima si respect for u ca imi esti prieten, sterg prima parte! si revenind...daca va decideti pe la sf lui martie, poate dam o fuga pana la Noro. Am vb cu el, ati vazut cazarea e free, si nu-i bai ca mai cunosc si eu pe cineva in apropiere...Noro a spus ca mai sta destul, asa ca avem timp. Pana atunci isi rezolva toti problemele pe la motoare, etc. Editat Martie 4, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciumpi Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 scuze ca intrerup cearta .sunt din cta si am si eu o intrebare.pe 20 si 21 am sa campez prin minunata noastra capitala.aveti idee de ceva adunari sau plimbari in datele respective?in cazu in care se face ceva postati si voi aici si poate ne intalnim la o plimbare.sa auzim de bine si asfalt uscat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 mai dai un semn cand vi ca nimik nu e sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 5, 2008 Autor Share Postat Martie 5, 2008 (editat) si revenind...daca va decideti pe la sf lui martie, poate dam o fuga pana la Noro. Am vb cu el, ati vazut cazarea e free, si nu-i bai ca mai cunosc si eu pe cineva in apropiere...Noro a spus ca mai sta destul, asa ca avem timp. Pana atunci isi rezolva toti problemele pe la motoare, etc. da! da! veniti! iata cum sta mobra mea singurica pe santiere Editat Martie 5, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 da! da! veniti! iata cum sta mobra mea singurica pe santiere Man, venim, ca pana la sfarsitul lui martie sper ca fac rost de niste bani de benzina... In alta ordine de idei, cine are chef de o plimbare acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 e cam firg.. sunt si obosit.. cica de vineri se incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) Bai noro ..cazarea e gratis...asta inseamna ca ai si LEMNE gratis nu ?sau altceva cu care sa fac(em) focul...de ex: copaci, scaune, mese...cotete de gaini...diverse chestii dastea..nimicuri...eventual casa.... etc....muahhahahaha Editat Martie 5, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) Bai noro ..cazarea e gratis...asta inseamna ca ai si LEMNE gratis nu ?sau altceva cu care sa fac(em) focul...de ex: copaci, scaune, mese...cotete de gaini...diverse chestii dastea..nimicuri...eventual casa.... etc....muahhahahaha nu ca la revelion!!! noro help!!! Nebunake, tu nu vezi ca e un santier in lucru? sigur sunt multe lemne pe acolo! In ritmul asta, Noro o sa ramana acolo de tot... Editat Martie 5, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 nu ca la revelion!!! noro help!!! Nebunake, tu nu vezi ca e un santier in lucru? sigur sunt multe lemne pe acolo! In ritmul asta, Noro o sa ramana acolo de tot... aham....dar cladirea aia din spate vad ca nu e nimeni pe acolo...cred ca arde repede.....ațațam focul cu scandurile aleea care sunt bagate in pamant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 cum zicem: NORO pregateste-te sa iti faci domiciuliu stabil la Botosani! daca venim noi, o sa mai dureze lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 5, 2008 Autor Share Postat Martie 5, 2008 hai ma nebun@ke ca iti gasesc eu ce sa arzi numa sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian222 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 hai ma nebun@ke ca iti gasesc eu ce sa arzi numa sa veniti de musafiri nepoftiti ai chef? poate cb-ul meu si cu cb-ul tau se imprietenesc si noi bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 duminica 09.03.'08 plimbare catre Marea Neagra doritorii sunt rugati sa apeleze cu incredere 0745.039.338 Bogdan - plecare dimineata (09:00 cel mai tarziu, intoarcere seara - pe lumina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 duminica 09.03.'08 plimbare catre Marea Neagra doritorii sunt rugati sa apeleze cu incredere 0745.039.338 Bogdan - plecare dimineata (09:00 cel mai tarziu, intoarcere seara - pe lumina) Din care loc e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 duminica 09.03.'08 plimbare catre Marea Neagra doritorii sunt rugati sa apeleze cu incredere 0745.039.338 Bogdan - plecare dimineata (09:00 cel mai tarziu, intoarcere seara - pe lumina) cica puloua :-| , poate vedem azi muntii, dar si azi puloua firar sa fie /:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) conform accuweather.com e thunderstorm possibilities de 7% deci io merg io stau aproape de A2 asa ca locul plecarii e irelevant pt mine, daca cineva vrea sa mearga sigur sa ma sune si hotaram un loc convenabil pt toata lumea Editat Martie 8, 2008 de uncle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate