roxa Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 masini ceva ? s-ar putea sa fie masina mea,am inteles ca e un sofer care sa o conduca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 s-ar putea sa fie masina mea,am inteles ca e un sofer care sa o conduca... Nuka nu mere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 cica nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 cica nu Pey de ce?a, da zicea ca si-a lasat masina in service parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 s-ar putea sa fie masina mea,am inteles ca e un sofer care sa o conduca... Tentant ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Deci vine vreo masina sau nu? Nu de alta dar am un rucsac care trebuie sa il transport neaparat si nu am unde. help meeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Deci vine vreo masina sau nu? Nu de alta dar am un rucsac care trebuie sa il transport neaparat si nu am unde. help meeee Din cate stiu eu vine sigur masina roxanei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Din cate stiu eu vine sigur masina roxanei. mah,masina cre' ca vine,eu nu vin cu masina apropos,roata de rezerva e cam moale,am verificat-o acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Drajilor, distractie placuta! Numa' nu dati foc la tot satu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Drajilor, distractie placuta! Numa' nu dati foc la tot satu'!!! da' matale de ce nu vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 da' matale de ce nu vii? Sa zicem ca stau prost cu timpu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Sa zicem ca stau prost cu timpu'? esti pe stop ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 esti pe stop ? Nu, ca n-am dureri de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 cand iesim la o tura pe magheru baieti / fete ? seara dupa ora 21:00 doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 cand iesim la o tura pe magheru baieti / fete ? seara dupa ora 21:00 doritori ? O daaa .... daaaa ... la Everest ... la gogosi acolo ... . Dam o liniuta de la universitate pana la romana ... fara oprire la semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 O daaa .... daaaa ... la Everest ... la gogosi acolo ... . Dam o liniuta de la universitate pana la romana ... fara oprire la semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 Tentant ... Deci vine vreo masina sau nu? Nu de alta dar am un rucsac care trebuie sa il transport neaparat si nu am unde. help meeee o sa fie masina roxanei sigur cand iesim la o tura pe magheru baieti / fete ? seara dupa ora 21:00 doritori ? mereu am avut o dilema: oare sa ies la Everest sau la McDonalds mai bine ma duc sa beau plecarea va fi maine la ora 17:00 de la ultimu petrom pe partea dreapta dinainte de autostrada buc-pitesti p.s mai sunt persoane care pleaca sambata dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 O daaa .... daaaa ... la Everest ... la gogosi acolo ... . Dam o liniuta de la universitate pana la romana ... fara oprire la semafor Eventual niste stoppie, ceva? In mijlocul intersectiei, sa fie mai palpitant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) Eventual niste stoppie, ceva? In mijlocul intersectiei, sa fie mai palpitant! Burnout cu roata din fata... Ok, deci e posibil sa apar si eu maine ... care e viteza de croaziera ? eu pot merge cu max 80 LE: 250km.... auci .. 3 ore de mers ... pe enduro... pass Editat Mai 15, 2008 de dezu_tls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) . Editat Mai 15, 2008 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 . Ce ai scris diavol mic ca nu am apucat sa citesc .. soto era de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Se mai pleaca azi? Si care mai merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Se mai pleaca azi? Si care mai merge? DA!! DA!! Nici eu nu stiu f.sigur:nebunake,nebunica,alexuta,dezzu,carja vine maine cred,babanu'...... si merge si balteanu cu pretena...si nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 hua baaaa....la oase cu voi o sa fiti fericiti fara mine, consumatorul cel de seama distractie placuta @nebunake: vezi ca a mai ramas ceva din cotetu ala pt ars, si wc-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 cine mai pleaca azi spre caineni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate