H3llriderr Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) bai ce tread e astA?.. ca pana acu am vazut numa poze cu mobre stricate, magazii in flacari, oameni in curu gol, matrimoniale .. unde's plimbarile? plimbarile au fost pana acolo unde ai vazut flacarile si alte chestii , nu prea reusim sa facem poze in mers si wekendu asta este zanfest , alta plimbare Editat Mai 27, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 plimbarile au fost pana acolo unde ai vazut flacarile si alte chestii , nu prea reusim sa facem poze in mers si wekendu asta este zanfest , alta plimbare Daaa, Zanfest! Cum era aia cu Noapte crunta de betieeeee......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Daaa, Zanfest! Cum era aia cu Noapte crunta de betieeeee......? Intreaba-l pe Radu ,iti explica el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 WTF ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salut k bine ai facut in ideea de a ne uni pt plimbari,,si eu 1 am probleama asta,, am timp,am mobra am benzina dar de 1 singur e sec la drum pt cei care cauta ce caut si eu yd-ul meu pamul2004 sau 0723059839 asfalt uscat si sa ne vedem la drum locuiesc in zona ilioara ambrozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) aceeasi pb si la mine am mobra, am benzina, am gipane si-am parai .. imi iau haine din dubai... pt plimari oriunde, oricand in wk id: miumarx Editat Mai 30, 2008 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Moooor pe astia care daca nu merge x sau y nu merg nici ei.Da ce-aveti fratilor suntetzi siamezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Salut k bine ai facut in ideea de a ne uni pt plimbari,,si eu 1 am probleama asta,, am timp,am mobra am benzina dar de 1 singur e sec la drum pt cei care cauta ce caut si eu yd-ul meu pamul2004 sau 0723059839 asfalt uscat si sa ne vedem la drum locuiesc in zona ilioara ambrozie /index.php?...&start=2560 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 tare faza mane. lasa forumu si hai pe mobra!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Moooor pe astia care daca nu merge x sau y nu merg nici ei.Da ce-aveti fratilor suntetzi siamezi? mai stii? tie iti place sa te dai singur asa?iti sugerez sa iesi o data cu noi si-apoi sa vedem dc mai pui aceeasi intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nebunake un semn nu mai dai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 nebunake un semn nu mai dai... bau...cucubau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 bau...cucubau nu,nu....zii cum zici tu ca spui bine:HAU,HAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_wild Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 alexandru_valentin_nsx 0724121342 let's roll Daca mai e loc ma bag si eu. A-ul il am de un an si ceva; momentan vanez kilometri, am un zx9r. alexandru_valentin_nsx tel: 0724121342 Let's roll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Azi, o plimbare, ceva? ti-am lasat si pe mess dar pun si aici nr: 0751022915 beep it's enough Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 care are chef de o iesire asa mai nocturna ? ACUM si pentru cine are chef de plimbari ORIUNDE si LA ORICE ORA !!! id : vici_bike_runner sau 0745.138.874 eu chiar ma plictisesc ca am intrat in vacanta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 caut urgent cauciuc 130/80/17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 caut urgent cauciuc 130/80/17 Salut! Vrei nou sau sh? ce marca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Salut!Vrei nou sau sh? ce marca? am pus deja 150/80/17..i-am facut si proba pe Cheia,. maine mai bag o data ca sa fiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nebunake frate ai gasit stop ??? da un semn pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 endureala maine pe la un 10:30 prin Mogosoaia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ma duc maine pe Transfagarasan, intoarcere pe Siriu. Plecarea dimineata devreme. Cine mai vrea, sa dea PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ma duc maine pe Transfagarasan, intoarcere pe Siriu. Plecarea dimineata devreme. Cine mai vrea, sa dea PM. da saptamana trecuta ce ai pazit omule,ca eu am mai fost cu 3 baieti de pe forum,oricum drum bun si asfalt uscat sa ai care vii maine la pestera la Dambovicioara ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackPhantom Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salut ! Sunt si eu nou aici. In speranta ca imi voi face prieteni printre voi , cu toate ca sunt doar un scuterist la inceput si nu am prieteni prin zona mea in cartierul Crangasi cu care sa ies la o turatie maxima prin imprejurimi si nu numai , atasez aici id meu: gabriel.dumitrescu Acestea fiind spuse, va urez "Asfalt uscat, atentie sporita si salutari cu farul !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salut ! Sunt si eu nou aici. In speranta ca imi voi face prieteni printre voi , cu toate ca sunt doar un scuterist la inceput si nu am prieteni prin zona mea in cartierul Crangasi cu care sa ies la o turatie maxima prin imprejurimi si nu numai , atasez aici id meu: gabriel.dumitrescu Acestea fiind spuse, va urez "Asfalt uscat, atentie sporita si salutari cu farul !" nu shti u ce cuib se ascunde in crangasi giulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate