bh99mes Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 ha ca vam promis niste poze si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ha ca vam promis niste poze si io Felicitari Viktor de 2 X ...stii tu dc...... frumoase poze....ati avut ceva bagaje nu gluma .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ha ca vam promis niste poze si io ce tare , sta pasagera in spate , poate sa si doarma , cum se simte motoru incarcat cu toate alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 ce tare , sta pasagera in spate , poate sa si doarma , cum se simte motoru incarcat cu toate alea. chiar asa de comod nu e cum arata, dar in orice caz mult mai bun decat fara sincer sa fiu nici macar 50% nu am tras de ea cum trag deobicei cand ma duc singur asa ca nu prea am observat sa aiba alte caracteristici. dar ceeace e sigur, a consumat cu aprox jumat de litru mai mult si peste 140 kmh deja deranja vantul, ca din cauza cutiilornu mai avea aerodinamica originala. deci concluzia e ca din punt de vedere touring e super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 A iesit cineva la arc?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 din pacate a aparut o problema, am nevoe de bani asa ca ma despart de VeTeRica cer 2800, dar e negociabil.... daca stiti pe cineva, cine vrea un motor stiti voi cum in stare perfecta, fara probleme si multa-multa inbunatarite pe ea, ma gasiti aici pe forum, pe mess (bh99mes) sau pe tel: 0745-68-11-04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ce te-as mai scapa de ea ... nu prea am vazut nici un VTR ist la arc , cat am stat eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 ce te-as mai scapa de ea ... nu prea am vazut nici un VTR ist la arc , cat am stat eu . Yo mai trec pe la arc dar se pare ca suntem cam singurii care mai vin si inca ceva cine are de vanzare un robinet de rezervor complet sa imi zica si mie ca cei de la honda au niste preturi de te doare capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) hello! am revenit iara! ieri am sosit cu motorul. am mai avut concediu saptamana asta si am mers dupa motor. pana in wien am venit cu trenul (moto incarcat pe vagon cu inca vreo 10 motoare) si de la wien am venit calare. am avut 2 sentimente deodata in mine in timp ce veneam... am fost bucuros ca iara ma dau cu ea, iar in aceasi timp simteam si durearea din cauza ca o dau... cine stie, poate mai gasesc o solutie sa-l pastrez, dar nu prea pare sa reusesc... eventual daca stiti pe cineva pentru iubita mea... 2500 euro FIX! uite si niste poze cu veterica incva acasa, inainte de drum, apoi in timpul drumului. i-mi pare foarte rau ca nu am putut sa fac niste poze si cu motoarele pe tren, dar am avut aparatul destul de adanc in geanta... arata foarte interesant. cam 10-12 motoare in fata si masinile dupa... Editat Septembrie 14, 2008 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 e superba motocicleta....doar ca acu sunt in pana de bani...am vazut-o am ascultat-o...am calarit-o....e pomana la banii astia...daca sunteti careva interesat de ea v-o recomandat... acu am puso pe a ema la vanzare...si sper sa scap repede sa o iau eu...daca nu...sa o poarte sanatos urmatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Viktor.....pacat k o dai....sunt sigur ca fara motor nu o sa poti rezista si tot iti vei lua altul..........dar pt moment sunt sigur k alta e prioritatea...si e normal.... Eu unul ma vad pe mine cat de greu mi-e sa o tin...sunt cu bani la limita tot timpul....casco, garaj, etc.......sunt cheltuieli....toate pt o pasiune....k utilitate nu prea e....poate doar vara....k iarna nu prea o folosesti...dar asta e..... Si eu am mai avut tentative de a vinde motorul....din cauza problemelor....si stiu k nu sunt singurul....dar am incercat tot timpul sa rezolv altfel....pana acum am reusit...sper si de-acum incolo....k vad k toate se scumpesc. Numai bine......poate ne mai vedem si noi cu trotinetele la un cico....desi a cam venit sezonul rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) mersi Mike! Intradevar am nevoe de bani, desi am reusit sa-mi cumpar masina, as vrea sa dau motorul, ca mai am datorii numai bine VTRistilor! a, si inca ceva! niste echipamente la preturi bune: /index.php?showtopic=274631 mai am si un combinezon din 2 bucati (pantalon cu bretele+geaca) de ploaie marca Uvex! Editat Octombrie 11, 2008 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Am o intrebare. Stiti cumva kre e cel mai indicat ulei pentru V? Eu unul am avut 10-40W 300v factory line de la Motul si nu prea s-a simtit bine, chiar se "evapora", k sa spun asa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 In caz de interes....vand motoreta.......daca e cineva interesat, astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 auci ! dar ce s-a intamplat ? ce banuti vrei pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 auci ! dar ce s-a intamplat ? ce banuti vrei pe ea? /index.php?showtopic=202817 sau http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=42840 Salutare, Asa cum am spus, mobra am bagat-o la vanzare, dar si la hibernare( i-am scos bateria si la somn cu ea, k e prea frig). O sa mai adaug poze cu ea, chiar si cu urmarile cazaturii de acum un an, cand am spart radiatorul stanga, ca nu am nimic de ascuns si ca a fost minor. Daca e cineva interesat, astept oferte. Pana mai modific putin topicul de pe acest site, pentru cei interesati va rog sa consultanti link-ul urmator: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=42840 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 salut baieti. io am o problema. am nevoie de carene. am codita sparta , la semnalu stanga e carena sparta , mi sa rupt pintenu , sa rupt carena de la oglinda , cred ca a trs cineva de ea. ideea e ca usor usor raman fara carene , care se strica foarte repede. nu stiu de ce. am impresia ca materialu e nasol , zici ca sunt putrezite carenele. are careva ideea unde pot gasi? ca nu am dat de nimeni care sa dezmembreze vtr pe la noi merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) salut baieti. io am o problema. am nevoie de carene. am codita sparta , la semnalu stanga e carena sparta , mi sa rupt pintenu , sa rupt carena de la oglinda , cred ca a trs cineva de ea. ideea e ca usor usor raman fara carene , care se strica foarte repede. nu stiu de ce. am impresia ca materialu e nasol , zici ca sunt putrezite carenele. are careva ideea unde pot gasi? ca nu am dat de nimeni care sa dezmembreze vtr pe la noimerci Salut, Ti-am scris pm, sper sa-ti fie de folos. Viktor, i-am dat datele de contact ale lui Istvan, poate il ajuta, asa cum m-a ajutat si pe mine. Numai bine!..... ps.: nimeni doritor pentru un V Salut, Ti-am scris pm, sper sa-ti fie de folos. Viktor, i-am dat datele de contact ale lui Istvan, poate il ajuta, asa cum m-a ajutat si pe mine. Numai bine!..... ps.: nimeni doritor pentru un V iata cele mai noi poze cu motoreta si ce are de rezerva(cele schimbate pe care le dau impreuna cu mobra): scuze k apar si eu pe-acolo si stric pozele- scuze k vreme urata Editat Ianuarie 11, 2009 de mike1981 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 din lipsa de bani am recurs la alte metode legate de carenele mele sparte. cumparat fibra rasina etc si m-am apucat singur de reconditionat. la rupturile mari am folosit si plasa de tantari din metal , dupa care fibra de sticla , la crapaturi mici doar fibra , am facut prinderi noi acolo unde lipseau din fibra , si a iesit super ok . mai trebuie chituite si vopsite. daca are cineva nevoie poate sa apeleze la mine bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 din lipsa de bani am recurs la alte metode legate de carenele mele sparte. cumparat fibra rasina etc si m-am apucat singur de reconditionat. la rupturile mari am folosit si plasa de tantari din metal , dupa care fibra de sticla , la crapaturi mici doar fibra , am facut prinderi noi acolo unde lipseau din fibra , si a iesit super ok . mai trebuie chituite si vopsite. daca are cineva nevoie poate sa apeleze la mine bafta Nevoia te invata....asta e....e bine ca ai gasit solutia. .....uitate pe link-ul de mai jos, ca sunt niste carene de vazare pt vtr...poate te ajuta cu ceva. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=52977 Eu am nevoie de geamurile pt oglinzi, pt k ale mele s-au crapat-spart, si trebuie sa le inlocuiesc. Am nevoie doar de geam. Ma gandeam sa ma duc la un parc auto-dezmembrari, sa caut unele de masina si sa le fac conturul dupa ale mele. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Nevoia te invata....asta e....e bine ca ai gasit solutia. .....uitate pe link-ul de mai jos, ca sunt niste carene de vazare pt vtr...poate te ajuta cu ceva. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=52977 Eu am nevoie de geamurile pt oglinzi, pt k ale mele s-au crapat-spart, si trebuie sa le inlocuiesc. Am nevoie doar de geam. Ma gandeam sa ma duc la un parc auto-dezmembrari, sa caut unele de masina si sa le fac conturul dupa ale mele. Numai bine! m-ar fi ajutat un capac monopost , sau vechea problema robinetul de la rezervor cat despre oglinzi , incearca la un geamgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Salutare, Stiu ca s-a mai discutat, dar eu revin cu intrebarea: Pentru VTR Firestorm, care este uleiul ideal? Eu am folosit timp de 3000km, ulei 300v Factory line Motul 10W-40 si sincer nu e ok. Credeti ca 300v Factory Line 15W-50 e ok? eu asa am auzit ca ar trebuii. sau 5100 Motul 15w-50 care nu e 100% sintetic.? Vreau sa o pun la punct si nu vreau sa arunc bani aiurea si sa bag in ea ce nu trebuie. Multumesc. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 salut, eu folosesc la crf motul 15W-50 300V si e, zic eu perfect pentru conditii de exploatare dure, in comparatie cu ale uleiuri care fierbeau sau se lichefiau atat de tare incat se auzeau batai la motor. La vtr am folosit pana acum repsol 10W-40 100% sintetic, dar cum nu mai gasesc aici acest ulei chiar ma gandeam sa bag si in asta motul 300 v sau 5100 si vroiam sa te intreb de ce spui ca la al tau nu i-a placut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 salut, eu folosesc la crf motul 15W-50 300V si e, zic eu perfect pentru conditii de exploatare dure, in comparatie cu ale uleiuri care fierbeau sau se lichefiau atat de tare incat se auzeau batai la motor. La vtr am folosit pana acum repsol 10W-40 100% sintetic, dar cum nu mai gasesc aici acest ulei chiar ma gandeam sa bag si in asta motul 300 v sau 5100 si vroiam sa te intreb de ce spui ca la al tau nu i-a placut ? Salut, La motorul meu chiar nu i-a placut 10W-40 Motul 300v factory line. E full sintetic, iar la Vtr patineaza ambreajul dak pui sintetic. Indicat este semisintetic sau mineral, chiar dak sunt sub full sintetic, v-ul se simte mult mai bine. Eu am cumparata zilele trecute Motul 5100 15w-50. Am cautat mai multe pareri si se pare, k semisintetic e cel mai recomandat. Sinteticul e foarte subtire, la mine acesta s-a lichefiat. Cei din afara, mi-au recomandat 10w-40 semisintetic, dar in carte cel mai indicat e 15w-50. Va recomand si voua uramtorul forum, din Marea Britanie, unde sunt destul de multi pasionati ai acestei motorete: http://www.vtr1000.org/phpBB3/index.php Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Nu se mai face odata cald... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate