ThunderByte Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Imi poate spune cineva ce diametru are electroventilatorul la Vtr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 cat de mult/greu e de desfacut pentru o simpla verificare a intinzatoarelor de la distributie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Imi poate spune cineva ce diametru are electroventilatorul la Vtr ? ochiometric, cam 20-25 cm cat de mult/greu e de desfacut pentru o simpla verificare a intinzatoarelor de la distributie? spatele e simplu ca ai loc si e vizibil. Pe fata cam ai de demontat daca nu te descurci prin lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 3 zile + 1.100 km intre care vreo jumate pe curbe ...spre sfarsit se resimteau bucile si incheiturile la maini...mai ales la viteza mica - in rest, giugiuc: manevrabilitate, putere, confort la vant, topcase+tankbag nici nu se simt. Consum: 6/100 (A : 150-170/h, DN/E - 110-140/h, Loc:70-90/h) mai vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 3 zile + 1.100 km intre care vreo jumate pe curbe ...spre sfarsit se resimteau bucile si incheiturile la maini Pentru dos,merge refacuta saua:latita,inaltata si adaugat niste gel pe partea superioara iar pentru maini,poti sa anulezi semighidoanele si sa pui unu asemanator fazerului(spre exemplu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Eu am bagat azi vreo 60 km prin oras. Credeam ca mi se topesc bucile! » Post actualizat in 09 Jun 2015 15:10MotoRocker, hai cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 » Post actualizat in 09 Jun 2015 15:10 MotoRocker, hai cu poze subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 nu am cine stie ce poze....pun ce s-a facut cu telefoanele, mai am cateva pe o sapuniera dar inca nu le-am copiat traseul a fost: Buc - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Copsa Mica - Blaj - Jidvei - Blaj - Jidvei - Salina Turda - Blaj - Jidvei - Tarnaveni - Medias - Sighisoara - Brasov - Cheia - Buc A fost ok organizarea la Blaj aLive, cea mai ok de la cate festivaluri am fost pana acum, nu se statea deloc la cozi misto concertul Dubioza Kolektiv si Manu Chao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Roackere, cum te descurci cu folia mata? Nu se pateaza/intinde/rupe? Cat costa pe la voi un colantat moto? In poze arata fain ambele motoare, in realitate arata la fel de bine folia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 nu-i bre folie, sunt vopsite ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Pe VTR stiu ca a fost vopsea standard negrul mat la modelele de dupa 2001. Nu merita sa pui colant pe ea, mai mult te chinui, cred ca iesi mai bine cu vopsitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Pe VTR stiu ca a fost vopsea standard negrul mat la modelele de dupa 2001. Nu merita sa pui colant pe ea, mai mult te chinui, cred ca iesi mai bine cu vopsitul. mai ales ca daca te pricepi catusi de putin si mobra nu are are defecte (indoituri, crapaturi, rugina, etc), ai nevoie doar de cateva foi de smirghel de apa si 3-4 sprayuri de negru mat, doar sa fie de calitate si sa stii sa dai cat ce cat cu fâsu.... ai de facut carenele, codita si rezervorul, negru mat nu-i o culoarea greu de dat, riscul sa "gazezi" e aproape inexistent si 2-3 maini sunt de ajuns peste vopseaua veche, dar repet, tre' sa fie spray/vospea de calitate, nu d-ala la 15 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Da-mi te rog un exemplu de vopsea buna, am o mica reparatie de facut la aripa din fata iar cu ocazia asta incerc si o vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 In Tg, Mures vad ca nu aveti Standox... http://www.standox.ro/5/despre-standox.html Astia fac vopsele bune, de calitate si ti le pun la spray. Stiu de la cineva care si-a vopsit un pinten asa, pinten albastru Rizla Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Acum vin si eu sa ma laud: weekend-ul trecut, 523 km dus-intors, Seawolves biker's fest, vreme superba si voie buna, scroafa a rontait kilometrii toti fara sa gafaie catusi de putin si a fatat caluti tot drumul. Contrar aparentelor, mecla aia e a unui om multumit ca merge feru' ceas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Eu n-am mai iesit cu a mea de vreo doua saptamani. Am mers odata pana la munca cu ea si atat. Sezonul incepe la mine dupa ce iau copii vacanta, dupa ce il parchez pe ala mic la tzara la bunici. Si atunci sa te tii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Poiiii, poate ne adunam si cu Dl. Rocker si facem un trio de V2 prin capitala: mai o vorba, o samanta-n coltu gurii, o impresie/arfa d-astea de bajeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Pai, hai sa ne gasim vineri, dupa munci. Mergem o tura pana-n Biker's in Otopeni si bem acolo o bere din aia inutila... Sa nu zicem ca n-am iesit din oras )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Negative pt vineri seara, dar cam orice alta seara din saptamana asta, dupa 18:00, va stau la dispozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Marti & Joi am kinderul la inot, trebuie dus si adus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 deci a ramas doar Miercuri, cand sper ca Rocker nu are program ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 ))) Miercuri ma duc la serbare de sfarsit de an! Dar cred ca scap pana la 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 ))) Miercuri ma duc la serbare de sfarsit de an! Dar cred ca scap pana la 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 De ce razi? Nu mai am 25 de ani, cand aveam chef de hoinareala sa ma urc in sa si sa-i dau bice Acum trebuie aprobare, program verificat inainte, orar, desfasurator! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate