kemsis Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ora 18 ma apuca in mod sigur pe acolo , poate si mai mult .eu zic sa incercati sa veniti si o sa ne gasim noi acolo , poate reusim sa le si punem laolalta . cred ca ajung primul asa ca o sa tin ceva loc , VTR rosu cu plasa pe rezervor , chiar pe coltul din stanga , in fata bancii de sub pomi . pe la 19:00 aterizez si yo asa ca tine loc si ii asteptam si pe restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ok. urniti-va ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 bai io nu stiu ce zi e acum , saa stiu daca pot sau nu ... noroc cu pc-ul deci la ora la care postez eu este miercuri pfoo , ma sunat azi un coleg si vrea sa ne vedem maine pe la 7 seara , deci nu stiu sigur cand ajung , dar parerea mea este sa o lungiti , eu de obicei ma plimb noaptea cam pana pe la ora asta , asa ca daca o lungiti cu intalnirea ajung si io .. cred in caz ca nu .. sa faceti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Deci pana acum suntem urmatorii mike1981;lotru;sadr1an1;si yo kemsis adik 4 iar h3llrider e cu semn de intrebare . yo zic ca e bine si asa deci ramane pe la 19:00-19:30 la arc sau cine poate sa vina mai devreme sa ii astepte si pe ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 deci am de facut un drum in mogosoaia dupa 17,00 si sa duc S. TENERE la electrician care mi-a spus clar 18,30 ! caut sa le ating pe toate si sa va gasesc la arc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 deci am de facut un drum in mogosoaia dupa 17,00 si sa duc S. TENERE la electrician care mi-a spus clar 18,30 ! caut sa le ating pe toate si sa va gasesc la arc . Eu unul cred si mai mult k sigur ajung la 19.00, am un vtr rosu, incerc sa ma parchez la intrare. sun in tricou alb...blugi....pe dedesubt nu conteaza....si voi avea un rucsac alb-albastru. ....sunt frumos...putzin grasutz si brunet....)....glumesc bineteles... Ne vdm acolo....nu stiu cat stau dar pe la 9:30 trebuie sa fiu in berceni pe brancoveanu k am o intalnire.....sper sa nu va dati loviti...si sper sa vina si cei kre nu ajung la timp...sa ne vdm cu totii. imi pare rau Viktor k nu esti aici....sa fi venit si tu...mai ales k esti initiatorul acestui topic...dar sper sa ne vedem...trebuie...si oricum sunt dator de cinste pt k mai ajutat de atatea ori... Mike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 dupa ce sa spart gasca , a mai aparut un vtr , galben ca al meu ps: vrea cineva sa treaca la sp1? io asa ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 dupa ce sa spart gasca , a mai aparut un vtr , galben ca al meu ps: vrea cineva sa treaca la sp1? io asa ma gandesc pai sa inteleg ca a inceput sa iti placa sp1 duca ce l-ai incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 pai sa inteleg ca a inceput sa iti placa sp1 duca ce l-ai incercat nici macar nu l-am incercat , dar ma gandesc ca e mai power decat fire storm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 e cu siguranta mai power dar eu cred ca pana sa storci de vlaga un firestorm e oricum cale lunga . nu cateva luni si nici un an macar . mi-a parut bine de cunostinta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 eu am fost ala care a aparut la spartu' targului.... probleme de servici, la urmatoarele sigur nu o sa mai intarzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 eu am fost ala care a aparut la spartu' targului.... probleme de servici, la urmatoarele sigur nu o sa mai intarzii imi pare rau ca am plecat trebuia sa mai stau cu alta okazir ne vedem sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Salutare, maine la arc?....vine cineva?......ne adunam in formatie de lupta ?..... Editat August 12, 2008 de mike1981 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Salutare, maine la arc?....vine cineva?......ne adunam in formatie de lupta ?..... cred ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 cred ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemsis Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 si eu yo vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 voua va trancane cand schimbati a doua daca e antaia turata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 voua va trancane cand schimbati a doua daca e antaia turata? Salut, Da, dar am inteles k nu ceva grav....asa fac ele, sau ar fi de la niste bucsi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 cred ca vin nu am putut sa mai ajung voua va trancane cand schimbati a doua daca e antaia turata? mai si trancane. am auzit ca mai si sare la 2-a. la mine de ex nu intra tot timpul din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ok ms....am obs ca dc pleci usor si dai a doua nu mai face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ok ms....am obs ca dc pleci usor si dai a doua nu mai face asa este, dar am inteles k sunt niste bucsi kre ar treb schimbate si nu mai trancane....totul e sa n-o carai...k mie la inceput o mai caraiam....mai ales dak era turata in 1-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 (editat) hi al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :burnout: am revenit! iara am bagar reo 3 mii de km in VTRescu am fost pana in elvetia, bineinteles cu niste drumuri in plus, asa ca am ajuns la 2700 de km. FARA probleme dar fiind ca micutza(sau micutzul) meu deja creste destul de repede in burtica mamei sale, nu am mai riscat drumul inapoi tot pe moto, asa ca l-am lasat la maicamia si am vent cu trenul. deci VTR-eul sta saracu alone pana aprox aprilie-mai in garaj, in Alpi conculzia finala: veterica e ok, are 66.000 km, s-a comportat perfect, a consumat intre 7,8 si 8,5 la suta la o viteza de 130-160 PLUS geti laterale si topcase si bineinteles 2 pers. asa ca sunt multumit si nici nu ma gandesc sa ma despart de ea! sper ca toata lumea e ok si ati petrecut si voi o vara super fara evenimente! Mike! o sa ma juri de mama pana in primavaara ca motorul fiind la o distanta de 1470 de km nu ma pot tine de cuvant sa-ti fac comanda la bugspoiler scuzeeeeeeeeeeee PS: maine, poimaine pun si poze.... vedeti cum arata un VTR cu valize Editat August 15, 2008 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 hi al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :burnout: am revenit! iara am bagar reo 3 mii de km in VTRescu am fost pana in elvetia, bineinteles cu niste drumuri in plus, asa ca am ajuns la 2700 de km. FARA probleme dar fiind ca micutza(sau micutzul) meu deja creste destul de repede in burtica mamei sale, nu am mai riscat drumul inapoi tot pe moto, asa ca l-am lasat la maicamia si am vent cu trenul. deci VTR-eul sta saracu alone pana aprox aprilie-mai in garaj, in Alpi conculzia finala: veterica e ok, are 66.000 km, s-a comportat perfect, a consumat intre 7,8 si 8,5 la suta la o viteza de 130-160 PLUS geti laterale si topcase si bineinteles 2 pers. asa ca sunt multumit si nici nu ma gandesc sa ma despart de ea! sper ca toata lumea e ok si ati petrecut si voi o vara super fara evenimente! Mike! o sa ma juri de mama pana in primavaara ca motorul fiind la o distanta de 1470 de km nu ma pot tine de cuvant sa-ti fac comanda la bugspoiler scuzeeeeeeeeeeee PS: maine, poimaine pun si poze.... vedeti cum arata un VTR cu valize Salut Viktor, Bine ai revenit! NU-i problema, nu te injur..>Doamne fereste......cnd s-o putea, atunci e bine....ah, ce-as vrea sa fac si eu calatorii de genul asta, k tine....super frumos... Oricum la anul...sper sa fac urmatoarele...: schimbat bord, capete de ghidon si mansoane, si discuri de frana...: cine are asa ceva, pana atunci, poate sa0mi spuna...k cine stie..dak pretul e bun, poate ma fac de niste bani ....in special bordul. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 da, ar fi super niste poze, si poate zici si de unde le-ai luat ca ma intereseaza si pe mine ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 da, ar fi super niste poze, si poate zici si de unde le-ai luat ca ma intereseaza si pe mine ceva de genul hai k improspatez eu site-ul cu niste poze de la a mea bulina rosie ::: pace si dragoste pt motoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate