Survolaj Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Cred ca pe autostrada, oricum pe drumul vechi se mai munceste, pietre de la asfaltul turnat nou...nu recomand la o asa coloana de motoare. Plus ca mai mult coloana va incurca pana la mare toate masinile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Plus ca mai mult coloana va incurca pana la mare toate masinile. De parca pe autostrada...nu va incurca coloana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 De parca pe autostrada...nu va incurca coloana! ;) pe mine daca o sa ma incurcati, o sa va iert. oricum, tot spre vama o sa ma indrept si eu, daca o sa ies pe geam sa va fac poze, sa zambiti frumos, sa dea bine la gazeta in rest, diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mnk Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 primiti si-un endurache intre atatea choppere? sper sa ajung pana la 5 fara un sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 eu cred ca toata lumea este binevenita indiferent de moto atat timp cat exista respect si ai citit "Reguli despre Mersul in Grup" Eu de exemplu mi-am propus sa nu o calc (90-100kmh) pentru a obtine un consum redus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Eu de exemplu mi-am propus sa nu o calc (90-100kmh) pentru a obtine un consum redus mie de exemplu...daca merg cu 90...imi consuma extrem de mult! aproape ca in oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 gata . am ajuns cu bine acasa... plouat uscat plouat si in final aproape uscat . Sper ca si ceilalti ce au ales A2 ca drum de intoarcere au ajuns cu bine. Vremea pe ziua de azi a fost destul de imprevizibila...am mers km buni pe asfalt uscat apoi nor , ploaie torentiala si tot asa. Asteptam poze din Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Am ajuns relativ ok...si asta datorita faptului ca am facut un mic ocol pana sa intram pe autostrada deoarece drumul normal era aglomerat ca naiba. Poze si filme maine ca am uitat sa iau camera de acasa, iar seara am niste treaba de rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Vedeti...daca n-ati vrut A2! Noi am mers...brici! tocmai plouase! Noi nu am prins...niciun strop! Super distractie! M-am simtit super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Cate motociclete au fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Cate motociclete au fost? O gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Cate motociclete au fost? fara numar! -1(tu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Dupa aproximarile mele erau cam 30-40, da poate erau mai multe ascunse dupa corturi. Ideea e ca (mie unul imi plac motoarele turate) vecinii mei de la corturile vecine injurau cu foc. Unii dintre motoristi au crezut ca e intrunire moto in vama si pana noaptea tarziu trageau de ele. Mi-ar fi placut si mie sa vin cu motorul mai ales ca am prins aglomeratia de la drumul de intoarcere, si asta pe la 10-11 noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Dupa aproximarile mele erau cam 30-40, da poate erau mai multe ascunse dupa corturi.Ideea e ca (mie unul imi plac motoarele turate) vecinii mei de la corturile vecine injurau cu foc. Unii dintre motoristi au crezut ca e intrunire moto in vama si pana noaptea tarziu trageau de ele. Mi-ar fi placut si mie sa vin cu motorul mai ales ca am prins aglomeratia de la drumul de intoarcere, si asta pe la 10-11 noaptea. nu dam nume! ce-i drept...in zona in care am avut motoarele parcate...nu s-au turat! doar...spre iesire si...cand am plecat spre concertul Phoenix! Bine...au mai fost cativa care au dat rateuri pana mai tarziu! Ca numar...din Bucuresti au plecat cam 35 de motorete! in urma mai erau 5 motoare de la Silver iar in Vama ne mai asteptau cativa! Sambata au mai aparut altii....deci...in total...cam 50 de motorete! destui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 mai avem ceva de lucru la "mersul in grup"....cu o floare nu se face primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Maine pun si eu pozele si filmele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Mih, doar tu ai fost cu camera? Vezi ca se pot posta si embedded clipurile de youtube. Na, ca-l repostez pt tine D1FJzl7-Pz4 Ce se uitau politaii aia! PS: si inca odata, ma oftic ca am fost de serviciu in acea perioada... ah.. si am o scuza mai buna: nu aveam noul numar de inmatriculare la mobra.. ata ete Pana una-alta, va felicit pentru tura; la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 sa-mi bag pu la`n mancarea din vama & 2 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 sa-mi bag pu la`n mancarea din vama & 2 mai eu am mancat...pt. prima data in Vama...bine! am dat peste un restaurant unde a fost servire prompta, comanda a fost adusa repede, mancare buna, preturi acceptabile! Mih, doar tu ai fost cu camera? a fost si Survolaj, dar el maine va pune filmul si pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Dupa aproximarile mele erau cam 30-40, da poate erau mai multe ascunse dupa corturi. Ideea e ca (mie unul imi plac motoarele turate) vecinii mei de la corturile vecine injurau cu foc. Unii dintre motoristi au crezut ca e intrunire moto in vama si pana noaptea tarziu trageau de ele. Mi-ar fi placut si mie sa vin cu motorul mai ales ca am prins aglomeratia de la drumul de intoarcere, si asta pe la 10-11 noaptea. si mie imi plac motoarele turate dar nu duminica la ora 8 dimineatza...gizas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 motoarele ca motoarele dar cand s-a apucat ala sa tipe cu "desteptarica" lui m-au apucat spumele marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 poze ma. ca sunt frustrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 poze domnilor, poze? sau anuntati-ne daca le-ati pus in alta parte in afara de /index.php?showtopic=128723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate