koana Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) Vineri nu a intrat nimeni pe poarta fara sa primeasca tuica (decat cei care nu au vrut sa bea). Sambata, au venit foarte multi in Pitesti, s-au alaturat paradei in oras, si in camping au sosit odata cu multimea de la parada. Pt. a nu tine pe toata lumea in soare la intrare (pt. ca cei mai multi erau plecati de acolo din camping, si nu trebuia decat sa arate bratara), s-a incercat grabirea primirii celor nou-veniti. Cat priveste umbra, daca in ditamai padurea tu nu ai avut unde sa stai la umbra... Oricum, asta este topicul lui Stephon despre Breaza. Pt. Pitesti sunt alte topicuri unde puteti sa va exprimati parerile. Editat August 19, 2007 de koana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 Oricum, asta este topicul lui Stephon despre Breaza. Pt. Pitesti sunt alte topicuri unde puteti sa va exprimati parerile. Oricum...la Breaza...nu este "intrunire" organizata de club! Este o intalnire de prieteni motociclisti, unde se pune accentul pe lucruri ca: sarmale, pastrama, tuica, vin si...nu in ultimul rand....DISTRACTIE SI VOIE BUNA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Ai uitat berea roackere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 vine...vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 Ai uitat berea roackere. roackare...bere si mici gasesti si duminica in targ in Vitan...nu mai vorbesc de intruniri! Noi suntem "mai" speciali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Chiar a fost urat la Pitesti. Nu ma asteptam.Pe langa faptul ca au fost destul de putini organizarea a lasat de dorit.Nu aveai unde sa stai la umbra si nu a meritat deplasarea pana acolo.La anul nu mai merg la Pitesti.Nu se merita la o astfel de organizare.La Breaza vin pentru prima data si sper sa fie altfel decat la Pitesti! Prieteneee.. la Breaza nu e tocmai o intrunire asa cum o stii tu ... e o mare diferenta, pe care o s-o vezi daca o sa vii... nu se promit nici concerte, si nici tuica la intrare, de fapt.. din cate imi aduc io aminte, nu e o .. "intrare" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 (editat) Chiar a fost urat la Pitesti. Nu ma asteptam.Pe langa faptul ca au fost destul de putini organizarea a lasat de dorit.Nu aveai unde sa stai la umbra si nu a meritat deplasarea pana acolo.La anul nu mai merg la Pitesti.Nu se merita la o astfel de organizare.La Breaza vin pentru prima data si sper sa fie altfel decat la Pitesti! Deh ...daca nu ai vazut padurea de copaci ! No ofense iti respect parerea, dar cate ore ai stat si ce organizare nu ai vazut. Criticile sunt foarte bine primte....trebuie sa ne perfectionam dar dupa cum prezinti tu lucrurile reiese ca ai fost undeva pe camp, unde nimeni nu s-a "organizat" sa iti asigure umbra, iar motoare erau atat de putine incat ziceai ca este murdara campia ! No ofense, dar unora chiar poate sa nu le convina nimic, daca pleaca de acasa cu gandul ca acolo unde ajung o sa ii distrze cineva. Sorry pt OFF TOPIC ! Editat August 20, 2007 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Sorry pt OFF TOPIC ! Nu...nu esti scuzat! Bine...decat daca vii la Breaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Gata s-a terminat cu StuffRide acuma sa ne concentram asupre Brezei! Deci tocmai ce am rezolvat cu sonorizarea pentru formatzia MP3 Niste super campioni downhill se pregatesc pentru trickshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Niste super campioni downhill se pregatesc pentru trickshow DUPA CUM SPUNEA SI DAN...O SA AVEM O MICA SURPRIZA....NEMOTORIZATA! O sa vedem si fata cealalta a ceea ce inseamna...2 roti si anume...bicicletele! O sa avem o demonstratie de downhill si un trickshow din partea unor profesionisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Stefane eu zic ca premiu pentru primu venit potzi sa il dai de pe acum , e unu CDI care face naveta pe acolo , sigur o sa ajunga primu!!! Iar daca ma grabesc eu urc dealu ai ajung si eu mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Care e premiul pentru ala care vine de cel mai departe? Are de cand careva sa vina de la mai mult de 400 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 vin eu prin kerch - ucraina (2100km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Tu sa stai acasa, ca ai nunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Stefane eu zic ca premiu pentru primu venit potzi sa il dai de pe acum , e unu CDI care face naveta pe acolo , sigur o sa ajunga primu!!!Iar daca ma grabesc eu urc dealu ai ajung si eu mai repede de-ai "casei" nu se pun! vin eu prin kerch - ucraina (2100km) pai...se pare ca avem un castigator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 pai...se pare ca avem un castigator! Nu-l crede bah pe asta, ca are nunta, nu-l mai lasa viitoarea nici pana la bodega Deci.. aia care veniti de la mai mult de 400 km... nu mai veniti sau daca veniti ziceti, ca sa stiu sa fac un ocol. Si mai propun ca premiul sa fie in bere... multa multa bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Ba, pt mine lucrurile sunt simple.Daca ma faceti sa vin acolo si vad picior de roata de ATV sau pokemoni pe scutere care se sparg in bashini , pacanele de drujba gen Sibiu ati belit-o.Mai marele in organizare(pe care cainii il plac dar numai cand e rupt in gura ca grebla ) a promis zile de basm asa ca am incredere si vin aducand cu mine inca ceva handicapati dispusi sa se amenajeze corespunzator. Editat August 22, 2007 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Si mai propun ca premiul sa fie in bere... multa multa bere. pai...atunci...sa fie in MUUUULTA BERE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Daca e sambata seara pokeru bagati-ma si pe mine. Sa-ntelegem ca Zana Cocean si-a anuntat prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Ba, pt mine lucrurile sunt simple.Daca ma faceti sa vin acolo si vad picior de roata de ATV sau pokemoni pe scutere care se sparg in bashini , pacanele de drujba gan Sibiu ati belit-o.Mai marele in organizare(pe care cainii il plac dar numai cand e rupt in gura ca grebla ) a promis zile de basm asa ca am incredere si vin aducand cu mine inca ceva handicapati dispusi sa se amenajeze corespunzator. GIXULE...o sa vezi ca...nu prea exista loc sa intri cu scuterul sau...sa te dai cu ceva motorizat printre corturi! asata este farmecul! Intreaba-l pe pacasacu'! Apropo...ca sa nu existe discutii in timpul intalnirii va anunt de acum: - Muzica va urla pana pe la maxim ora 2(noaptea), dupa care...cine mai vrea sa se distreze...va trebui sa asculte muzica...mai usurel! - Odata cu muzica...nu se vor mai tura nici motoarele! Cei ce nu inteleg....vor fi poftiti cu amabilitate in afara campingului! - Daca vor veni ATV-uri...nu au decat sa se dea...pe dealurile din apropiere sau...sa stea oprite! Fiind doar eu cu tatal meu ca organizator si nu un club...nu ne asumam raspunderea pt. tembelii care nu se vor supune anumitor reguli(de bun simt zic eu), reguli care vi se vor inmana la intare pe niste fluturasi! Va multumesc pt. intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 GIXULE...o sa vezi ca...nu prea exista loc sa intri cu scuterul sau...sa te dai cu ceva motorizat printre corturi! asata este farmecul! Intreaba-l pe pacasacu'! Apropo...ca sa nu existe discutii in timpul intalnirii va anunt de acum: - Muzica va urla pana pe la maxim ora 2(noaptea), dupa care...cine mai vrea sa se distreze...va trebui sa asculte muzica...mai usurel! - Odata cu muzica...nu se vor mai tura nici motoarele! Cei ce nu inteleg....vor fi poftiti cu amabilitate in afara campingului! - Daca vor veni ATV-uri...nu au decat sa se dea...pe dealurile din apropiere sau...sa stea oprite! Fiind doar eu cu tatal meu ca organizator si nu un club...nu ne asumam raspunderea pt. tembelii care nu se vor supune anumitor reguli(de bun simt zic eu), reguli care vi se vor inmana la intare pe niste fluturasi! Va multumesc pt. intelegere! asa ba baieti...d-ai mi-ati fost simpatici de cand v-am cunoscut.presimt ca se va lasa greu bafta in organizarea ultimelor detalii si daca aveti nevoie de ceva din zona sau orice altceva cu care sa va ajutam nu tre decat sa urlati...oricum nu va aude nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Daca tot nu dai premi la cei deai casei macar spunene daca putem sa te ajutam cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Fiind doar eu cu tatal meu ca organizator si nu un club...nu ne asumam raspunderea pt. tembelii care nu se vor supune anumitor reguli(de bun simt zic eu), reguli care vi se vor inmana la intare pe niste fluturasi! Lasa ca de astia ne ocupam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 ati promis buldo-excavatoar pentru amenajarea traseului de motox si sarituri cu bicicletele ..... daca nu ma lasati sa ma jok ku el ...... leg noaptea corturile intre ele si vi le trag ku motoru .... oricum nu ma prindeti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 ati promis buldo-excavatoar pentru amenajarea traseului de motox si sarituri cu bicicletele ..... daca nu ma lasati sa ma jok ku el ...... leg noaptea corturile intre ele si vi le trag ku motoru .... oricum nu ma prindeti ... de jucat...se joaca nene soferu'! Voi...va jucati cu biclele pe traseul amenajat! Ne intalnim sambata seara pt. stabilirea detaliilor! Lasa ca de astia ne ocupam noi Dane...stiu ca pot conta pe voi! Daca tot nu dai premi la cei deai casei macar spunene daca putem sa te ajutam cu ceva Lasa ma ca va premiez eu pe voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate