nuka Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) ete poponeata! io nu vreau sa ma murez pe druuuummmm... n-am scris io poponeata! Editat August 29, 2007 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shosetutzz Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) vin eu : Fagaras-alba iulia -cluj -baia mare - iasi -bucuresti - ploiesti - capina - breaza.na.... Daca vremea nu ti-a schimbat traseul si crezi ca ai rabdare sa mergi cu un enduro-touring, putem pleca impreuna din Iasi. Editat August 29, 2007 de shosetutzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 ete poponeata! io nu vreau sa ma murez pe druuuummmm... n-am scris io poponeata! iti iei budigaii waterproof peste poponeata aia de care ziceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Avetzi grija la viteza, va rugam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Ajutor ! salutare kamarazi . am o mica problema . nu am reusit sa fac rost de cort , asa incit ma confrunt cu problema de a dormi la breaza sub cerul liber . nu ar fi mare chestie , am mai facut'o insa am imbatrinit , oasele mi's betegite )) . asa ca intrebarea si rugamintea mea este urmatoarea : are cineva vreun loc in cort sau este dispus sa imparta cu mine o camera la una dintre pensiunile din apropiere ? < nu de alta , da' nici camere nu am mai gasit > . recompensa : Beri , loc pe motor la parada sau/si o plimbare prin imprejurimi . nu sforai , nu trag partzuri ) . Cineva interesat ? astept raspuns aici sau la mihaiberariu@gmail.com . sa ne vedem cu bine , by Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 pentru CAZARE am intrebat acum la comarnic la Vila Orhideea si au locuri libere . Sa stitzi ca distantza este cam aceeiasi ca pina in Breaza fata de locul de distractzie . Daca va intereseaza sunatzi la numarul de tel 0722237145-Rosca Eugen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 ieri dimineata erau si la casa tudor, 50 ron/pers, 0244 346 126. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Cel mai simplu de ajuns la locul de intilnire este de a intra spre Breaza din Comarnic. Astfel daca venitzi dinspre Ploiesti trecetzi de prima intrare spre Breaza, mergetzi pina la intrare in Comarnic si imediat ce atzi trecut de indicatorul pe care scrie ca atzi intrat in comarnic facetzi stinga peste prahova si mergetzi aproximativ 5-600 de metri unde vetzi vedea indicator spre Talea in partea dreapta (si banerul care spune Stefan ca il va pune ), dupa care avetzi de urcat aprox 1 km prin serpetine asfalatate si vetzi ajunge la locul stabilit. Pentru cei care vin dinspre Brasov trecetzi de Rompetrolul din Comarnic si facetzi dreapta la aprox 300 de metri si trecetzi peste Prahova dupa care urmatz ruta de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 SFATURI de la stephon SEARA ESTE UN PIC FRIG! ASA CA VA SFATUIESC SA VA LUATI HAINE CARE SA VA TINA DE CALD! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 cine mai vrea sa plece sambata din Bucuresti, s-a facut un grup (deja suntem vreo 5) care ne intalnim la Arc sambata la 9 dimineata. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 cine mai vrea sa plece sambata din Bucuresti, s-a facut un grup (deja suntem vreo 5) care ne intalnim la Arc sambata la 9 dimineata. Va asteptam hai mai devreme..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) hai mai devreme..... E PREA BINE 9. i'll be there... si daca plouaaaaa???? care-mi da si mie maine seara un lant sa leg un motor de gard? :D il inapoiez la breaza... Editat August 30, 2007 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 vin! Asteptati-ma... ca vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Echipament de ploaie...Totusi,mergem spre munte...oricand poa' sa ploua. Inca nu m-am decis,daca Breaza sau Mare. Breaza-frumos,atmosfera tzeiss (Stephon )-Mare..sfirsit de sezon...Grea alegere! Cred c-o sa fie in functie de vreme. Cald,frumos,apa marii calda-Vama Veche! Vreme asa-si-asa,Breaza ,here I come! Ha,ha,nici anu' trecut n-am venit cu motoru'meu...Nici anu' asta! Da' pe alta,fatza de atunci...Si fara catzel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 vrei sa legi motoru cu lantu de gard? pai ce e nene, dulau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 vrei sa legi motoru cu lantu de gard? pai ce e nene, dulau? nu frate da am vecini tampiti si mi-i frica... ranga??? vine rangaaa???? at laast, my old true love.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 de gardul cui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Baieti...se pare ca vremea(pana acum) tine cu noi, de fapt...ne rasfata! In Breaza este soare si cerul...lacrima! Corturile mari incep sa fie montate, pensiunile au inceput sa fie ocupate! Totul merge conform planurilor! Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 nu frate da am vecini tampiti si mi-i frica... ranga??? vine rangaaa???? at laast, my old true love.... Merci frumos! (dar) Vin insotit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Merci frumos! (dar) Vin insotit! Si eu!!! Tocmai de-aia!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Da,da,da ...Cupluri libertine,relatii deschise,chestii ...Va dau imprumut cortul meu mare,cu 2 dormitoare si sufragerie.Inchideti veranda si nu va mai vede nimeni cum va plimbati dintr-un dormitor in celalalt...E,tot cortu' are 11,5 kg ...Da' nu-l carati cu carca,nu? --- Mesaj completat în 30 Aug 2007 14:53 ------------- Si eu!!! Tocmai de-aia!!!! Hmmmm...Banana aia parca-ar mima ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Eu vin cu baietii dar imi iau verigheta pt orice eventualitate, apropos cate paturi are cortu ala al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Da,da,da ...Cupluri libertine,relatii deschise,chestii ...Va dau imprumut cortul meu mare,cu 2 dormitoare si sufragerie.Inchideti veranda si nu va mai vede nimeni cum va plimbati dintr-un dormitor in celalalt...E,tot cortu' are 11,5 kg ...Da' nu-l carati cu carca,nu? <small>--- Mesaj completat în 30 Aug 2007 14:53 -------------</small><br/> Hmmmm...Banana aia parca-ar mima ceva ... si uiti pda-ul dat pe filmare agatat de tavan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 si uiti pda-ul dat pe filmare agatat de tavan OLE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Baieti...se pare ca vremea(pana acum) tine cu noi, de fapt...ne rasfata! In Breaza este soare si cerul...lacrima! Corturile mari incep sa fie montate, pensiunile au inceput sa fie ocupate! Totul merge conform planurilor! Va asteptam frumos tractor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate