a_lexgeo Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) Ok scuze acelora care s-au saturat de topicuri pe domeniu 125 ,,, Povestea clasica am 16 ani , vreau motor 125 de preferat 4timpi (ca sa nu suna a rashnitza) da am o problema am 1,90 m shi 80 kg shi nu shtu ce sa aleg ,,, aaa shi craci cam lungi ,,, va rog sa-mi datzi shi mie nishte sfaturi in leg cu ce motor sa-mi iau ,,, ms Editat August 14, 2007 de a_lexgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 ti-ai putea lua un enduro rieju...dupa parerea mea carenatele suck...dar...daca tie iti place poti lua si RS2 de 125...mai ai optiunea CBR (zis si Cel cu roata de bicicleta) sau de ce nu un chopper...sunt atat de multe optiuni la 125 <15cp...e vorba doar de ce iti place tie...sipe ce te simti bine...si eu eram innebunit dupa carene inainte...m-am suit pe un enduro si aia a fost...trebuie sa vezi pe ce te simti tu mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_lexgeo Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 ok ms mult chopperu crd ca pica ( nu e stilu meu ) iar un enduro pare ok ,,, aaa shi dak shtie cineva dak sa zicem ca mi-ashi lua ceva in 2 timpi (rs ) se poate cu vreo toba sa sune mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Am eu xt de vanzare!!Dak te intereseaza sunama!! 0751186606 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 MZ 125 SM Gangsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 smx de la rieju...parerea mea...ceva supermoto..sau yamaha xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_lexgeo Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 (editat) cios shti cumva shi catzi cp are MZ 125 SM Gangsta nelimitata ? Editat August 14, 2007 de a_lexgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) cios shti cumva shi catzi cp are MZ 125 SM Gangsta nelimitata ? standard 15, dar exista un kit de tuning care o face de 21 de cp, si bonus cu un cuplu interesant. Nu zic ca va merge 180, dar nici nu se face de ras am uitat sa precizez :toate MZ-urile noi sunt 4T, MZ nu mai face 2T de 10 ani... Editat August 14, 2007 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Si eu as da banii pe un MZ sunt firma buna si motoreta arata bestial,nu am mers cu vreuna sa ma pronunt dar sunt sigur ca poate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_lexgeo Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 ... La inaltimea ta, recomand ceva naked, gen Yamaha Ybr 125 sau XT... Parerea mea este ca YBR-ul arata mai bine ca un Enduro... Eu planuiesc sa-mi iau un YBR in primavara... pretul este destul de bun, cam 2300 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) acum depinde ce vrei. enduro, naked, supermoto? sunt multe modele. ai ce alege. inca ma mai gandesc si eu ce sa aleg. a ramas intre: honda cbr, rieju rs2, derbi gpr 4t, sachs xtc 125 (modelul nou) Editat Septembrie 2, 2007 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ma faci sa te fac cumva iar frodo....Nu exista Derbi Gpr 125 4t...intereseaza te si tu ca deaia ai internet....Exista Honda nsr 125 4t... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ma faci sa te fac cumva iar frodo....Nu exista Derbi Gpr 125 4t...intereseaza te si tu ca deaia ai internet....Exista Honda nsr 125 4t... hai ca ai zis`o si tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Ba fratilor ori m-am tampit eu ori ala care a zis ca exista nsr 4t nu e pe planeta noastra ,din cate sitam eu nsr125 e in 2t daca nu este asa doaresc sa ma corectati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Ba fratilor ori m-am tampit eu ori ala care a zis ca exista nsr 4t nu e pe planeta noastra ,din cate sitam eu nsr125 e in 2t daca nu este asa doaresc sa ma corectati Asa e,nsr-ul e in 2t! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 si honda nsr si derbi gpr sunt in 2T!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 La inaltimea ta, recomand ceva naked, gen Yamaha Ybr 125 sau XT... Parerea mea este ca YBR-ul arata mai bine ca un Enduro... Eu planuiesc sa-mi iau un YBR in primavara... pretul este destul de bun, cam 2300 euro... da..acuma depinde ybr are motorul cel mai bun ( parearea mea) de la 125..adica un motor de 125 in 4t cu 4 cilindri si injectie de benzina...acuam daca il iei de nou dai cam 2500 pe el in reprezentata..insa te oti duci in germania si cu 1500 iei unu impecabil de maxim doi ani (cauta pe mobile.de ) ...eu zic ca e cel mai fiabil motor de la clasa 125..si numai bun pt incepatori..si eu caut tot asa ceva..un ybr sau un virago...acuma casa fac un offtopic..intreb si eu cine are asa ceva..si daca are de vanzare si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Ok scuze acelora care s-au saturat de topicuri pe domeniu 125 ,,, Povestea clasica am 16 ani , vreau motor 125 de preferat 4timpi (ca sa nu suna a rashnitza) da am o problema am 1,90 m shi 80 kg shi nu shtu ce sa aleg ,,, aaa shi craci cam lungi ,,, va rog sa-mi datzi shi mie nishte sfaturi in leg cu ce motor sa-mi iau ,,, ms ORICE MOTO DE 125 ITI VEI LUA,TOT CARAGHIOS VEI ARATA,DECI,PAREREA MEA,AI RABDARE SI ASTEPTA SA CRESTI IN MOTOARE,SIGUR CU UNA DE O MIE NU VEI MAI FI IN DISTONANTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Baaaaaa eu va cred ca aveti motorete de motorete dar vorbiti cnd stiti exista Honda NSR 125 4t...Dar s au facut foarte putine...Asa ca...shhhh.. --- Mesaj completat în 09 Sep 2007 16:40 -------------Mafiot si ceilati sunteti siguri ca nu exista NSR 125 in 4t?numai daca sunteti 100% siguri raspundeti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 eu is sigur ca nu exista! daca tu imi arati ca exista.. fara sa aibe motoru schimbat!! sa fie 4T din fabrica.. eu o cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Nu are rost sa ne contrazicem doar pt ca tu nu stii ca exista..nu am de unde sa iti arat pentru ca sunt foarte rare..Uita ca am zis ca exista,treci peste asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 ia-ti honda varadero 125...super motocicleta..motor v2..trage bine, pozitie comoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 imi vand eu kimco quannonul. are 1800 km si are 2 ani garantie. si eu tot pe eel am inceput. am la fel vreo 1,83 si 85 kg si nu sunt prea mare pt el. daca esti interesat 0724780601. ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate