piti_biker Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ..crede-ma ca numai ti sa parut tonul cu care am scris, pot spune ca am fost chiar prietenos.. recunosc dupa ce ai raspuns m-am aprins dupa cum am scris si prima data nu am nimic cu tine si nu sint exclusivist , din potriva stiu ce inseamna treaba asta..atat pur si simplu e un topic stric enduro nu pt iesire mult mai on road..asta era ideea.. nu ma deranjeaza daca stii un traseu pe care eu nu-l stiu si sa mergem sa ne dam,dar enduro, intelegi? cine ma cunoaste stie cum sint si ca nu sint deloc exclusivist pentru ca daca as fi ,ar fi cam asa STRICT KTM.. bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 asa ma...arata-ti coltii in loc sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ..da nu am nimic cu nimeni Vlad ce intelege lumea..chiar asa mult am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 asa ma...arata-ti coltii in loc sa Las ca nu-s suparat, asta este cu totii mai gresim, si nu tre sa ne suparam asa la...nimik toata; si chiar daca ne-am supara si la lucruri mai grave tre sa ne treaca nu, dora oameni in toata firea suntem nu? ......asa ca s-auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Concluzia:...ma dau singur si asta o spun cu tot respectul fata de voi,cei care ati postat pe acest topic.Multumesc oricum de invitatia nevalidata.Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Las ca nu-s suparat, asta este cu totii mai gresim, si nu tre sa ne suparam asa la...nimik toata; si chiar daca ne-am supara si la lucruri mai grave tre sa ne treaca nu, dora oameni in toata firea suntem nu? ......asa ca s-auzim numai de bine! ..asa e..asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Concluzia:...ma dau singur si asta o spun cu tot respectul fata de voi,cei care ati postat pe acest topic.Multumesc oricum de invitatia nevalidata.Drumuri bune! Ei! Eu sper sa iesim la o tura chiar daca e doar asfalt. Doara nu te dai singur o viata intreaga Daca al tau e BMW-ul (crem parca) care era parcat chiar la intrare aseara, sa ai bafta de el si sa ai grija de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Ei! Eu sper sa iesim la o tura chiar daca e doar asfalt.Doara nu te dai singur o viata intreaga Daca al tau e BMW-ul (crem parca) care era parcat chiar la intrare aseara, sa ai bafta de el si sa ai grija de el. Da,al meu e BMW-ul crem,galben,maro,orange(habar nu am ce culoare e ),si pot spune on topic ca mai mult se cearta lumea decat sa se plimbe,motiv pt care prefer sa ies singur decat cu oameni care se joaca cu vorbele.Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ..a fost o simpla schimbare de pareri nu sa certat nimeni pe topicul asta, asta o pot spune oricand si de dat crede-ma ca ne dam ff mult cel putin eu ma dau cu incas cativa enduristi din cluj, bine acuma inafara faptului ca mi sa stricat motorul stau pe dreapta, dar de sasptamana ce vine READY TO RACE.. ..asfalt uscat domnilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 Pai si eu ma dau....saptamana trecuta 300km....saptamana asta inca 200....merge bine dual-sportu asta :laught: Si nu se cearta nimeni. Inca nu stiu cum ii cu vremea da daca ploua nu ma pot baga la plimbari ca nu am echipament de ploaie si nici bani de cumparat momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Ba Schumy m-ai omorat cu costumul asta de ploaie Nu ti-am zis ca iti aduc eu niste pungi asa mai mari Hai si da-i in gura spre Baisoara Duminica. Editat August 8, 2008 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 faina poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Inca cateva frame-uri din tura de azi. Din pacate am montat camera prea jos asa ca toata filmarea e un documentar despre diversele tipuri de sol intalnite prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 Comentariu la prima poza ar fi: "Let's talk about Matrix" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 si sa nu fie pe noroi sau iarba uda(bolovani,belti,panta,rampa,paduri,santuri,hartoape,alunecari de teren se accepta )Numa' bine! ...si daca e sa merg pe noroi sau iarba uda merg cu "Javra"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Pe unde a-ti fost ma? Si cum adica ai montat camera prea jos? Da unde ai pus-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 Am fost pe santieru de la soseaua de centura si in zonele inconjuratoare acestuia in incercarea de a ajunge la x motors..... O montat camera la un unghi prea jos si a filmat pamantul din fata rotii :laught: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 faina poza.. se pare ca numai pe vlad l-ai fotografiat tu dc nu apari? sa iti putem vedea scorpa mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 (editat) Alea is screenshoturi de la camera video. Si cum camera era fixata pe casca... Pe weekendul viitor sper sa avem parte de o iesire enduro...nu am mai avut de mult una, numai cat am mai iesit singur Editat August 11, 2008 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 sper sa avem..cat mai repede.. ..maine se monteaza piesa la bestie ..pe weekend cred ca ne dam...doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Domnu,domnu,se poate?Ramane pe sambata Piti?Ar fi foarte fain de ar ramane asa,hai sa ne strangem cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Ba! Eu inca oscilez intre a ma duce la Radauti la intalnire sau sa dau o tura de off-road....da asa mai soft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Pai cand o fost hard turele pana acuma? Cu exceptia la traseu clasei hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ..da si cel de A si B..din greseala.. lucian eu vreau sa fac o tura de stana de vale cu intoarcere pe la arieseni, scarisoara..dar nu weekendul asta si nici celalalt, urmatorul.. ce zici te bagi deja sintem 3.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate