sandruvlad Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Ba eu am impresia ca tu esti staroste....ca in fiecare saptamana esti la nunta. Deci nu mai vrea nimeni sa vina la belit ochii la Rally Raid? pai nu ai vazut ce so potolit... familie, copil, casa, nunti, prietenii intre familii...gata cu KTMu care deja ii pica crampoanele jos de cand nu o mia fost scos afara sa vedem mosule cum stau cu finantele...daca suna bine portmoneul vin daca uit unde l-am pus atunci nu are rost... posibil destulde mult sa sune asa de bine incat sa zbor prin vama afara ) Editat Septembrie 24, 2008 de sandruvlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 tare poza din avatar,nu te supara dar mi te imaginez cum faci cand te apuca si pe tine..stii bine,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salut este cineva interesat de o tura prin M-tii Gurghiu, Harghita, Vrancei, Parang si Apuseni? Traseul face legatura intre acesti muntii, pe drumuri neasfaltate, cat mai mult posibil. Plecarea va fi luni (6 oct.), din cluj, iar planul este sa campam vineri seara la negreni. Se doarme la cort, unde ne prinde seara. pentru mai multe detalii 0721836178, alecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 Nu-i cam frig de dormit la cort in perioada aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Daca va fi foarte frig sau ploua, cautam ceva cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Salut pe toata lumea. Maine eu am de gand sa ies la o plimbare prin padure, pe la pranz va fi vreme buna. Cine vrea si poate sa ma insoteasca ma poate suna la 0740784967, sau sms. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Daca va fi foarte frig sau ploua, cautam ceva cazare. salut, e ff tentanta si interesanta tura ta ,dar cu parere de rau nu pot participa si eu..nu imi pot lua atat de mult zile libere.. bafta.. Salut pe toata lumea. Maine eu am de gand sa ies la o plimbare prin padure, pe la pranz va fi vreme buna. Cine vrea si poate sa ma insoteasca ma poate suna la 0740784967, sau sms. Mihai salut, daca vrei si esti dispus poate iesim in weekend.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 salut, e ff tentanta si interesanta tura ta ,dar cu parere de rau nu pot participa si eu..nu imi pot lua atat de mult zile libere.. bafta.. salut, daca vrei si esti dispus poate iesim in weekend.. Da, timpul este o problema. Eu si cei care mai merg, am programat de acum 2 saptamani iesirea, si am reusit sa facem rost de zile libere. Ne vedem in urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) - Editat Octombrie 1, 2008 de alecul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 - ..ok..cele bune..si distractie placuta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 Lasa Pitzi ca sper ca la anu o sa apucam sa tragem tura aia de Transalpina sau Stana de Vale. Pana atunci numa sa imi "creasca" si mie o noua motocicleta in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 nu stiu daca vom trage eu vreau un 200 exc, asa canu cred ca vom merge, poate mai trece ceva timp pana vom merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 nu stiu daca vom trage eu vreau un 200 exc, asa canu cred ca vom merge, poate mai trece ceva timp pana vom merge.. ma...MERGE...e cuvantul tau preferat?? Cine vine azi sau maine la o plimbarica scurta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 Piti zicea ceva de o tura azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Tocmai am venit din tura. Eu, Pitzi, Mihai. 100 km de off road.....vreme impecabila..... Pitzi foarte linistit....... in padure uscat .......am ajuns si pana la cheile turzii la o cafea. Sincer! A fost cea mai faina tura de off pe care am tras-o. Poze nu avem decat vreo 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 ..ff faina tura, pozele poate mai tarziu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Deci pozele? Editat Octombrie 4, 2008 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ..nu se incarca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Trebe micsorate daca is prea mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Daca vrea careva Sambata, dupa targul de la Negreni, o sa fim cativa care vom merge pana la Vladeasa (dormim acolo noaptea de Sambata spre Duminica) urmand sa facem si ceva off-road asa mai usurel. Cine vrea e bine venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Cine nu merge maine la Negreni si are chef de o tura scurta, soft enduro, sa sune in jur de 9 jum, 10.: 0745189329 Stiu ca e tarziu dar amu ne-am hotarat sa merem. N-am facut inca nici un plan, deci nu stiu sa va zic traseu, ora exacta de plecare sau de sosire. Io unu NU vreau sa ajung in Cluj dupa 4, deci inainte. Ideea e sa merem cat de mult pe macadam, forestiere si prin padure. E super fain acum cu toate frunzele pe jos. Probabil zona pe unde o sa ne invartim o sa fie Valea Ierii - Manastirea Muntele Rece - Maguri Racatau. Am fost si azi si am descoperit niste drumuri faine acolo de la manastire care nu stim unde duc, si vrem sa le exploram. Sara buna, Adi Editat Octombrie 10, 2008 de ekkemu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 ..azi nu pot iesi ,dar weekendul ce vine cu siguranta..daca esti sau sinteti dispusi de o iesire da un semn,dar cu WR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 saptamana trecuta.... si daca este cineva interesat, sambata, va avea loc o proiectie cu fotografii facute intr-o tura in norvegia in aceasta vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) @ alecul: Felicitari de excursie ! Acum ceva timp, scriam bucuros asta pe topicul posesorilor de XT/XTZ 600/660/750: /index.php?...t&p=1417295 Citisem prin mai-iunie (parca) niste posturi ale prietenului tau cu Tenere 3AJ, in care povestea despre cutiile de aluminiu pe care le construia si spunea ca acele cutii vor pleca in Norvegia. Sunt curios si eu cum a fost. Nu faci un topic la calatorii pe 2 roti ? Si, o ultima intrebare : Ce cauciucuri ai pe KTM ? Editat Octombrie 12, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate