soldi Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ultima poza-i bestiala...pe unde sunt facute??? anul asta??? asa viscol??? ce sa va urez vin fiert sau tzuica fiarta!!!! sunteti tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangst rider Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 apoi voi deja o luati pe ulei...... asa zapada si voi va dati cu mobrele. Luativa un snowmobil si cu aia tot mergeti si nu va faceti nici de rusine bafta muciacios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Si noi ne am dat prin faget duminica (rusu,gili,moholea si eu) dar nu am avut timp de poze ca ne am dat prea tare.... ca sa ne incalzim ca era cam frig ...am vrut sa ajungem si noi pe platou la salicea dar dupa cum era vremea am hotarat ca mai bine ne distram in padure unde nu viscoleste ...cand am ajuns la garajul Xmotor eram toti inghetzati mai putin Rusu care avea echipament full KTM "dai un ban dar esti uscat la cuculet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) echipament full KTM "dai un ban dar esti uscat la cuculet .. insa cu echipamentul full de la fox sau shift iti ingheata cuculetul, credeti-ma pe cuvant.. Editat Decembrie 8, 2008 de piti_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 la picioare eram murat daca era olecutza mai cald cresteau niste hribi (bureti) ...casca era plina de muci in chiloti era o rama si pe tricoul meu era facut un mic om de zapada dar a meritat aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangst rider Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 lasa ca vedeti voi la batranete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 pana in final la toti a meritat aventura de ieri chiar daca nu am reusit sa ne intalnim cum am planificat...a meritat fiecare secunda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 la picioare eram murat daca era olecutza mai cald cresteau niste hribi (bureti) ...casca era plina de muci in chiloti era o rama si pe tricoul meu era facut un mic om de zapada dar a meritat aventura astea sunt de pe vremuri primele 2 turul romaniei in februarie2007 si ultima din feb 2008 ninsoare urata in drum spre intrunirea de iarna de la hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreyMoto Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 pana in final la toti a meritat aventura de ieri chiar daca nu am reusit sa ne intalnim cum am planificat...a meritat fiecare secunda.. Da asa este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Da asa este... daca e nevoie o mai facem odata dar in stilul nostru, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 sa mai ninga o lecuta si apoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 echipament full KTM "dai un ban dar esti uscat la cuculet ) ai chemare de marketing/publicitate eu is convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ce conteaza....noi sa fim sanatosi restu e asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreyMoto Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 daca e nevoie o mai facem odata dar in stilul nostru, nu? Da, dar numai dupa ce i-mi schimb cauciucul ala de pe spate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 normal ca e al meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Nenea Pitzi! Ceva ture pe weekend ai in plan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 nu prea... m-am pensionat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 nu prea... m-am pensionat.. No! ....Fain! Las ca gasesti tu ceva competitii pt. pensionari. Nu-i bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 la picioare eram murat daca era olecutza mai cald cresteau niste hribi (bureti) ...casca era plina de muci in chiloti era o rama si pe tricoul meu era facut un mic om de zapada dar a meritat aventura SUPER TARI POZELE !!!!! Felicitarile mele !!!!! Sper sa ne vedem la BIKE ON ICE in februarie 2009 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 opa...am ajuns mai sus decat restu topicurilor:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 opa...am ajuns mai sus decat restu topicurilor:P Mda. Nu stiu care a fost artizanul. Dar e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 pe acesta cale ii multumim...dam si o bere 2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 te sun maine Luci sa vedem in mai indeaproape ADV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Iese careva cu capra la zapada? Ar fi indicat, daca nu chiar obligatoriu cuie sau holsuruburi. Eu am incercat fara si nu prea mere treaba, iar acum imi pregatesc varianta "cu" Deci cine se baga? Adi Asta ii ce am io pe spate: Si asa o fost in padure acu 3 sapt cand o nins prima data, foarte foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate