charly Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salut. Poate sa-mi imprumute cineva o cheie de reglat suspensia spate ptr. KTM? Am cumparat-o reglata maxim de inalt pe spate si aproape nu ajung cu picioarele jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndR13 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Am nevoie de ajutorul vostru. As vrea sa inmatriculez un enduro adus din ungaria (necumparat inca) si nu prea stiu ce acte am nevoie de la ei, si cam care sunt demersurile aici la rar ca sa fie totul ok..... ce e nevoie sa aiba motoru ca sa nu comenteze?? PLZ help Editat Iunie 30, 2009 de AndR13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Salut. Poate sa-mi imprumute cineva o cheie de reglat suspensia spate ptr. KTM? Am cumparat-o reglata maxim de inalt pe spate si aproape nu ajung cu picioarele jos. Nu stiu cum arata cheia, dar daca te incalzeste cu ceva cheia mea de la bmw, ti-o pot imprumuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
co98 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Am nevoie de ajutorul vostru.As vrea sa inmatriculez un enduro adus din ungaria (necumparat inca) si nu prea stiu ce acte am nevoie de la ei, si cam care sunt demersurile aici la rar ca sa fie totul ok..... ce e nevoie sa aiba motoru ca sa nu comenteze?? PLZ help eu am inmatriculat sapt trecuta un enduro din germania si am avut nevoie de urmatoarele:-carte de identitate a motorului -contract de vanzare cumparare -starea tehnica tre sa fie buna, serie motor, sasiu sa corespunda cu ce e in cartea de identitate -la rar am fost programat pe la 15 si nu exsagerez verificarea a durat max 10 min dupa care am stat la tiparit cartea de identitate in romana 2ore -la politie iti cere sa dai declaratie cu ce ai adus-o (dar nu verifica) duba remorca pe rotile ei etc. cam astea sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndR13 Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 profesionalism la maxim am toate hartogariile dar eram curios cum e cu semnalizarile .... cu dinastea ma intrebam daca e mai multa bataie de cap... oricum, thanks pt info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 salutare, pe sambata cica se anunuta ceva iesire daca mai vrea cineva sa zica .. ..mai batraneasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salutare! Am de donat un cauciuc de cross, pe 21', pe fata. E aproape nou ( ~200 km) 0744.973.166 Yzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salutare!Am de donat un cauciuc de cross, pe 21', pe fata. E aproape nou ( ~200 km) 0744.973.166 Yzu daca il donezi imi tre mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 daca il donezi imi tre mie No, pai atunci meri in Floresti, la Seth motors si ii rogi sa ti-l dea din curtea spate...cu tot cu roata. Ca nici aia nu mi-o mai trebe. Asta bun inteles, daca ai ce face cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 No, pai atunci meri in Floresti, la Seth motors si ii rogi sa ti-l dea din curtea spate...cu tot cu roata.Ca nici aia nu mi-o mai trebe. Asta bun inteles, daca ai ce face cu ea. mersi am sa ma duc pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Salut. Stiti cumva in Cluj un mecanic priceput la ktm-uri? Am iesit in weekend la baisoara si la un momentdat nu am mai putut baga decat in viteza 1, 2 si neutru. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 are ulei suficient in motor? sau lichidul de la ambreiaj in ce stare e sau cand a fost schimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nelu Cluj Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Eu am fost multumit de baietii de la reprezentanta KTM din Valcele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 tilicarii la endureala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcustoms Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 ei piti cum nu te arati niciodata camerei de luat vederi faina iesire cred ca a fost, ma bate gandu si pe mine poate de un 250. oricum te asteptpe la noi prin ograda MACAR la o cafelutza deaia tare ps juniorul cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 da, iesirea asta in scris istorie...vorba lui bogdan astept restul pozelor facute de marius si a filmarilor...juniorul e bine multumesc de intrebare , spre sa trec intr-o zi pe la voi..astept sa iti iei si tu un banzoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 si restul evenimentelor?tractarea....tu in sant.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 da si somnul de frumusete de la umbra pomului...inca nu am reusit sa fac rost de poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 asteptam cu interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginosteel Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 bine bine....dar daca tot m-ati pus in prim plan filmuletele unde sunt? Partea interesanta este in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Pt. cine e interesat de intalnirea KTM din Romania..... Sambata 25 Iulie 2009 la ora 10:30 (dimineatza) ...va asteptam la ROATA la o cafelutza si o mica "sedintza" unde se discuta despre intalnirea KTM din Romania. Mai multe detalii despre intalnire gasiti (deocamdata) in linkul de mai jos: http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?s=&a...post&p=2692 Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 va asteptam.. Mesaj completat http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?act=...p;f=22&id=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ies sambata la o tura hard daca vrea sa vine cineva sunatima sau sms 0741345918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Tel inchis.La cat?traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 cred ca ies maine..stiu in functie de un prieten daca ies sau nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate