cardan Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 super tare barbate !!! Asa ma! asa! Inca mai exista oameni care vor si fac! Multam fain de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Multam fain de tot! Astept parerea ta despre comportament hardtail, cand va fi gata. Si eu ma gandesc sa fixez curu' Editat Ianuarie 23, 2012 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Multam fain de tot! bad ass! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Facut acasa, mai e mult si bine pana e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Facut acasa, mai e mult si bine pana e gata. asa, asa... da-i tare ca vine primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Postez si eu pentru un prieten -Dragos- (pozele imi apartin), sa vedeti ce a reusit sa faca dintr-un IJ: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 salutare! io, inca nu m-am suit pe un chopper, sau alte asemenea, dar, de cand am vazut mobra asta, ma roade sa ii fac o sora,,,,,,,,,,,,, chiar,,,,cum se numeste modelu asta de furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Facut acasa, mai e mult si bine pana e gata. Frumos, succes in continuare! Faina treaba a facut baiatul cu IJ-ul Editat Ianuarie 31, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Frumos, succes in continuare! Faina treaba a facut baiatul cu IJ-ul demn de apreciat munca buillder-ului! demn de lauda fotografiile tale, pot spune fotografii si nu poze , uni nu fac diferenta,....e tot una pentru uni, sau ma rog pentru cei care nu cunosc, sa nu fiu sarcastic......frumos! ce angular ai folosit? salutare! io, inca nu m-am suit pe un chopper, sau alte asemenea, dar, de cand am vazut mobra asta, ma roade sa ii fac o sora,,,,,,,,,,,,, chiar,,,,cum se numeste modelu asta de furca? inverted springer!parese cu amortizoare din cite dedeuc din imagini, cu comanda hidraulica up! la plecare and dawn! la parcare. frumoasa jucaria, de pe ce site ati luat imaginea? mai sunt si altele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 demn de lauda fotografiile tale, pot spune fotografii si nu poze , uni nu fac diferenta,....e tot una pentru uni, sau ma rog pentru cei care nu cunosc, sa nu fiu sarcastic......frumos! ce angular ai folosit? Salut, multumesc mult pentru aprecieri, am folosit un Zenitar 16mm cu f2.8 pe un Canon 5D, in rest 24-70mm f2.8 L si 70-200mm f4 L. Cand prind cate un subiect din asta sunt in al 9-lea cer! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) pt mas : www.afterhoursbikes.com na poftim si clip Editat Martie 9, 2012 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 na poftim si clip Interesanta saua cred ca tipul,la baza, este fachir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Prin 2001 am vazut primul ij facut rat bike in Dragasani Jud. Valcea, era al doctorului unitatii militare in care eu faceam scoala militara, ce mi-a placut la el era faptul ca la rezervor efectiv avea un fermuar metalic care inchidea rezervorul si era facut etans astfel incat sa nu curga benzina din el. Sa nu zic ca stateam si priveam jucaria cu nedumerire si uimire si nu prea puteam scoate vorbe din gura doctorului de ce si-a facut motorul in felul asta, pur si simplu de atunci am ramas cu un respect deosebit pentru omul acela. Actualmente nu stiu nimic despre acel doctor, dar pot sa zic ca si-a lasat o amprenta puternica in sufletul meu acel motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) pt mas : www.afterhoursbikes.com na poftim si clip rat industrial!heavy industrial! nu merge site-ul! Editat Martie 10, 2012 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 mere cu copy paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Prin 2001 am vazut primul ij facut rat bike in Dragasani Jud. Valcea, era al doctorului unitatii militare in care eu faceam scoala militara, ce mi-a placut la el era faptul ca la rezervor efectiv avea un fermuar metalic care inchidea rezervorul si era facut etans astfel incat sa nu curga benzina din el. Sa nu zic ca stateam si priveam jucaria cu nedumerire si uimire si nu prea puteam scoate vorbe din gura doctorului de ce si-a facut motorul in felul asta, pur si simplu de atunci am ramas cu un respect deosebit pentru omul acela. Actualmente nu stiu nimic despre acel doctor, dar pot sa zic ca si-a lasat o amprenta puternica in sufletul meu acel motor! Te referi la motocicleta aceasta.doctorul este in arad.iar motocicleta este la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Te referi la motocicleta aceasta.doctorul este in arad.iar motocicleta este la mine. Ahoi! Nu stiu daca e acelasi motor dar e posibil sa nu fie pentru ca din ce imi aduc aminte era vopsit galbui si era ruginit si parca avea o furca lunga pe fata.....sincer nu stiu ce sa zic....dar din ce imi aduc eu aminte nu e asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Te referi la motocicleta aceasta.doctorul este in arad.iar motocicleta este la mine. FuK yeeeea! Superb motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 despre ce ij-rat e vb?cel din poza e un simson.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Apoi eu pe atunci nu stiam sa fac diferenta dintre ij si simpson...poate nici acuma nu stiu Dar stiu sigur ca era un rat bike care starnea curiozitatea mea. Apropo lamuriti-ma si pe mine care e diferenta, ca sa stiu si eu o treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Te referi la motocicleta aceasta.doctorul este in arad.iar motocicleta este la mine. no,asta DA ratbike!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 FuK yeeeea! Superb motorul! "superb"?! Cred ca ai gasit o conotatie cu totul a acestui termen. Cred ca daca Hades si-ar lua motor,p-asta ar alege-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Ahoi! Nu stiu daca e acelasi motor dar e posibil sa nu fie pentru ca din ce imi aduc aminte era vopsit galbui si era ruginit si parca avea o furca lunga pe fata.....sincer nu stiu ce sa zic....dar din ce imi aduc eu aminte nu e asta! sigur este motorul de care spui...am sa postez si alte poze sa-ti amintesti de doctorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 sigur este motorul de care spui...am sa postez si alte poze sa-ti amintesti de doctorul DA ASTA E No sa stii ca pozele astea trezesc un sentiment in mine de genul ca si cand un adult isi gaseste o jucarie din copilarie . Desi doar priveam acea "jucarie" si o admiram in splendoarea ei. Oricum merita felicitari din partea mea pentru motorul pe care l-a confectionat, chiar aveam o admiratie pentru "jucaria" pe care a confectionat-o. Ahoi! La Gheorgheni se face un bobber din motorul asta Deocamdata asa arata: 1. 2. 3. 4. Am sa va arat rezultatul cand e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Maaaai ce se-ntampla acolo? Si eu nu stiu nimic despre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate