robychopper Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 OFF TOPIC...ve salut mai ,ia folositi si voi PMul ca cred ca ar fii mai bine salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 rat rezevorul bikeului lui mihai(mita) din resita..poza gasita aici http://www.badorgood.com/reportaj_detail.php?id=16 salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BCZ-Motors Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Pt. qwerto : un chopper deosebit - felicitari ! O sa ziceti : "ia uite ... se baga si incepatorul asta in seama intre monstrii sacrii ai choperistilor de pe forum !". Da, recunosc sunt un asa zis nou venit in lumea chopperistilor (am mai avut acum un an o Honda Steed de 400 cmc), dar acum ma pot lauda si eu cu un motor mai bunicel (Honda Shadow Ace 1100 cmc), un cruiser un pic mai puternic ! De abia ASTAZI l-am cumparat asa ca mai am ceva de lucru la el (vopsit complet in alta culoare si ...altceva nu stiu ... poate imi dati si voi ceva sfaturi) ! Am sa incerc sa pun si un filmulet cu sunetul demential pe care il scoate ... nu stiu daca voi reusi ! Multumesc si fiti blanzi cu mine ! Felicitari Felicitari Felicitari Bine ai venit inapoi intre noi. Foarte frumos ma bucur pt tine Laurentiu, abia astept sa ne intalnim pe strada. Ne vedem Joi la NEXT. Bcz-Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 noua acizitie a lui biker-1977 de aici de pe forum,frumusel simsonelul iam zis deja omului sasi puna nrul de inatriculare pe partea stinga,fostul proprietar il avea asa pus ,o fi fost prin anglia omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Frumoasa motocicleta.Dau bine de tot jentile alea cu forma generala a motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 am vazut unul customizat cu gizas parca....stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 am vazut unul customizat cu gizas parca....stie cineva? Cred ca despre asta e vorba...Uita-te pe rezervor...Asta in cazul in care "gizas" insemna Isus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 da, parca asta l-am vazut in baneasa la un tunning anul trecut..... fascinant este lantul sudat za cu za Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 (editat) e superb Editat Februarie 5, 2006 de Mottorash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 fosta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Salut osa pun si eu niste poze cu moto construite in Bucuresti la Daytona pe str.tabacarilor nr 14 (am pus si eu mana) 1.Venom 2.Nemassis si alte poze Pimp Daddy si gladiator Fosta a mea Gladiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 pimp daddy( adica aia cu juma de rezervor) s-a vandut?la ce bani? parca era un kit de la CC,nu? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 pimp daddy( adica aia cu juma de rezervor) s-a vandut?la ce bani? parca era un kit de la CC,nu? B. Salut da aia cu jumatate de rezervor este Pimp dar nu o mai dau cei de CCE.Nu s-a vandut ca o tine Vova pentru el.Este cam 16000 E CIP fara taxe si montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 The real stuff!!!!!! /index.php?...topic=7899&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 hai sa va pun eu una tare a unui prieten din cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 hai sa va pun eu una tare a unui prieten din cluj. stim toti acest dneper din cluj,chiar la inceputul acestui topic sunt citeva poze cu el doar ca pe atunci era vopsit galbem si tot aici pe forum,maai gasesti o gramada de poze cu acest nipru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 pozele transferate din acest topic /index.php?...pic=36245&st=10 aici isi au locul... rat bikeul ---albastu este a lui (SOLO) cel cu jackdaniels pe rezervor este a lui mihai din reista (MITA)poza 1-4 si 8 este acelasi rat bike...a lui MITA cel lui BASTY din BRASOV apare in doua poze in una are rezervorul rosu in cealalta are pictat steagul angliei este acelasi rat bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) ala albastru e a unui amic vlad care umbla tot timpul cu mine al meu nipru l-am vandut (mai degraba dat de geaba unui amic) dar o sa l vedeti in curand pe sosele ...cei drept mai lung cu jumate de metru asta era al meu si mi i dor sa mai repar la el:(( si mai jos e alecu si niprul lui Editat Februarie 20, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 this is my ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Apropo de discutiile de pe topicul cu rat bike-uri inchis mai devreme de Roby.Era vorba de ce spunea Blackrider in legatura cu faptul ca motocicletelor rat li se neglijaza intentionat aspectul dar merg ca unse.Asa este.Asta le este de fapt definitia.Si alata chestie.Am gasit un proverb pe tema asta: CHROME WONT GET YOU HOME!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Chrome doesn't bring you home. Am gasit fani manowar pe forum, bravo ma. ce a facut manowar din muzica no sa mai faca nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Din ciclul :Romanu-i mare cioparizd, va prezentam o Planeta de la Constanta, de vanzare pe siteul vecin. Imi place furca mult, iar ghidonul si comenzile sunt facute cu simt de raspundere. Si acum s-a prezentam ceva ce eu nu am mai vazut>>>Tula chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Cred ca asta e cel mai frumos IJ, pe care am vazut vreodata... Felicitari pentru constructor!!! No comment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 nici tula nu-i de lepadat dar planeta arata intr-un mare fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate