Ancalagon Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 IJ-ul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=wassel+gas+tank&_sacat=See-All-Categories Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emp Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) @raduprinto1 si java are asa model de rezervor.cand vii prin cluj iti arat unul Editat August 3, 2011 de emp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Vin in we asta in cluj Multam tuturor pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 IJ-ul vechi. mai uita-te odata Doc! @raduprinto1 si java are asa model de rezervor.cand vii prin cluj iti arat unul jawa/cz?numa seamana...sau care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Incadrati-l voi, ca va pricepeti un pic mai bine decat mine... Eu doar ii fac un serviciu unui bun prieten, Dan, care are atelierul in Alba Iulia. Daca e cineva interesat (omul face ORICE), bagati-mi un PM si va pun in legatura. Asta e primul lui chop. La baza un Dragstar de 650. Iar ala de pe mobra e el. Here goes: Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 De doua ori RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 oh yeah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 * su-perb!!! keep on rollin'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Bine facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Bine facut! mie-mi place imaginile fotografului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 ^^^ de la atata ''wow'' te balbai mon cher !!! dar subscriu cu varf si indesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 O dam in baldabac ca e bine facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 (editat) Ma bucur ca va place exemplarul, sunt si eu de acord ca se vede lucratura buna. De fapt, de cand il cunosc pe Dan a fost asa: daca se apuca de un lucru, ori il face cum trebuie, ori se lasa de meserie. De luna trecuta lucreaza si trike-uri custom. Prima comanda va fi ceva clasic, cu motor de VW 1300 (broscuta), din cate stiu e aproape gata... Editat Septembrie 24, 2011 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Styx Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Pomenea cineva de drujba pe la inceput si m'am gandit sa o urc si eu pe a mea aici Inca nu e terminata dar la inceput arata asa si momentan asa mai multe pe Za Bobber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_rosu5 Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 am cautat prin forum cam ce ma intereseaza,dar nu am gasit prea multe informatii,asa ca o sa intreb aici (scuzati daca a mai fost postat despre asa ceva,si nu am vazut topicul) ~se poate inmatricula si circula cu o motocicleta a carei cadru a fost construit de la 0? daca da,cum se procedeaza cu actele &co?-am vazut ca sunt unele firme care fac "choppere" si banuiesc ca se poate si circula cu ele din moment ce sunt date ca premii sau cumparate cu bani grei. la ce ma gandesc eu e un bobber cu motor triumph,in stilul asta http://4.bp.blogspot.com/_hKkYZ9GWzKA/TKhDOF5BaPI/AAAAAAAAGAk/hUG6OiB18Ho/s1600/4QTriumph+copy.jpg cadru cu o forma destul de simpla-decat modificarea unui alt cadru (ca forma,si disponibil in zona ar fii un ij49) mi se pare mai usor a construi unul de la 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Ai auzit tu de cineva care a cumparat un astfel de motor cu bani grei si s-a si dat cu el? Vorba lui Jean_Taxi: "-Ba pe astea de ce nu se pune praful?" Din cate stiu eu in Romania nu se poate inmatricula un cadru facut de la 0. Ala de la RockFm nu cred ca este inmatriculat. Daca il castigi, lucru pe care am sa-l fac doar eu desigur, il pui pe platforma si te pozezi cu el la toate manastirile din Moldova . Cel mai bine este sa pastrezi "gatul" cu seria de la un cadru vechi si sa te rogi sa nu isi dea seama aia de la ITP. Dar trebuie pastrate si dimensiunile anvelopelor. Editat Octombrie 24, 2011 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_rosu5 Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 da,exact la aia cu rock fm ma gandeam daca nu poti merge cu el,ce faci?dai ture prin juru casei? mai sunt cativa baieti care fac choppere si participa la expo showuri cu ele....daca nici aia nu le pot rula,la ce le mai fac?le vand in sua sau....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 da,exact la aia cu rock fm ma gandeam daca nu poti merge cu el,ce faci?dai ture prin juru casei? mai sunt cativa baieti care fac choppere si participa la expo showuri cu ele....daca nici aia nu le pot rula,la ce le mai fac?le vand in sua sau....? legea din romania e facuta sa fie imposibil de inamtricualt asmenea utilaje, deci legal nu sunt sanse, ilegal cite vrei...... teoretic pe hartie se paote da cind te lovesti de oameni sa taiat firul.si te costa de ustura e ca si cum ai manca mult ardei iute..chili si apoi tre sa-l dejectezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coro Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Incadrati-l voi, ca va pricepeti un pic mai bine decat mine... Eu doar ii fac un serviciu unui bun prieten, Dan, care are atelierul in Alba Iulia. Daca e cineva interesat (omul face ORICE), bagati-mi un PM si va pun in legatura. Asta e primul lui chop. La baza un Dragstar de 650. Iar ala de pe mobra e el. Here goes: Respect! Povestea continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redchopper Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Editat Ianuarie 17, 2012 de redchopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 cateva poze cu motorul la care lucrez acum,un VS800 Cam asa arata pana acum....urmeaza gumele whitewall,sa,apehanger si altele mai multe poze aici http://timisoarachoppers.blogspot.com/2012/01/my-vs800the-herniator.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 super tare barbate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Asa ma! asa! Inca mai exista oameni care vor si fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate